Yaz Kapıdan Baktırır ... Şok diyet mi Yaptırır :)

Tatlı mı tatlı bir sayfa :) Ben de 21 kilo verdim. Fakat o hiç yapılmaması gereken kaçamakları yapmaya başladığımdan 15 gündür kilom sabitlendi. Nerede kilolu birini görsem ta içimden sarsılıyorum. Ne çok acı çektik değil mi? Benim kilo verme isteğim hep vardı. Ama bir gün nişanlımla cafede bir şeyler içmiştik. Tam kalktık ben giderken arka masadan ''hey maşallah'' demiş bikaç kız tabi ben duymadım. Nşanlım anlam veremeden bana çıkışta söyledi. O zaman 91dim ne bileyim çok bir şey değil belki söylenen ama o an içim çok acıdı. O gün bugündür (4.5 aydır) diyetteyim. Güncel kilom 70 hefef 63 bakalım :) Azim öylesine önemli ki. Tebrik ederim güzel yürekli insan

Vücudunda sarkık ve çatlak bir deri isteyenler ve verdiğinin iki katını almak isteyenler için şok diyet harika bir yol tabiki

Vücudunda sarkık ve çatlak bir deri isteyenler ve verdiğinin iki katını almak isteyenler için şok diyet harika bir yol tabiki

kesinlikleeeee ... o yüzden de ironi içeren başlığımın altında ... aylar içinde nasıl sağlıklı kilo verdiğimi tane tane anlatmaya çalıştım ... Kimsenin sarkmasını ve çatlaması istemeyiz değil mi ?

bende seni kocaman tebrik ederim ve azmine hey maşallah diyorum şimdi de

Boyle guzel bir konu bence guncel kalip konusulmali
Konu sahibine Ausencia arkadasimiza cok tesekkur ediyorum yazilarindan cok etkilendim ve birde kontrol altinda kalayim diye kalktim diyetisyene gittim hemen hemen ayni listeyle geri dondum
5 eylul de 86.7 ile basladim ins ilk hedefim 80 sonra 70 sonra 65 ins basarili olurum

Süper ...

Kısa hedefte en sevdiğim mantıktır .
79.9 de sen o hedefe ... inan 70 li rakamlar gelince ... korkudan yiyemez olacaksın zaten bir daha 80 görmemek için .

Listeler hep benzer...önemli olan sabır ve istikrar göstermek ..

zaten bir süre sonra beslenme düzenin değişiyor , alışıyorsun ve diyette gibi de gelmiyor ...

Çok çok kolay gele ... ara ara yaz ...

Bende artık 30lu bedenlere düşmek istiyorum, kendimi bildim bileli kiloluyum ama hareketli bi yaşamımda var, ne yaptıysam olmadi boğazımı kesemedim 1 ay yaptım güzel kilo verip inceldim ama tatmin etmez ya işte beni tatmin etmiyor. Hic hareket etmeyen bi ben olsam diyet ve sporla cok cabuk kilo verirdi. Ama yoruluyor insan istediği bi elbiseyi giyip çıksın istiyor. O yüzden bende kendime Yeter! Diyorum. Bu sefer olmalı! Başka yolu yok.

Cok guzel ve aciklayici bir paylasim. Tesekkurler

kararını verdiysen ve yeter dediysen inan bana yolun yarısı aşılmış oluyor ...
bak ben 48 bedenden ..xxl bedenlerden 36 lara xs lara geldim ... sadece inandım ...formül bu .
pes etme
pes edecek gibi olur , motivem kaybolursa beni bul buralarda lütfen

Cok guzel ve aciklayici bir paylasim. Tesekkurler

rica ederim azıcık motive ediyorsa yazdıklarım ne mutlu

Yıllarımı deneyip yanılmakla geçirdim. Aslında yeterince inanamamışım, 5-6 gün önce diyete başladım. İçimde bir şey yeşerdi, ben de senin gibi Cuma yarışmasına katıldım. İyi ki de gelmişim, inancım ve kendime güvenim giderek artıyor. Senin de söylediğin gibi çok klişe de gelse bu iş beyinde bitiyor, bu işin çözümü inanç...
Başarılarını tebrik ederim canım, darısı benim ve yağlardan kurtulmak isteyen herkesin başına

Şu an başlıyorum diyete 69 dan 50ye inicem yaza kadar yapabilirim inanıyorum

güzel haberlerini bekliyoruz

harika bir karar vermişsin takımlara girerek .... baktım şimdi 9.takımdasın ... çok iyi

aynen devam ....

durmak pes etmek yok ...neden durup pes edelim ki zaten ? ne güzel ilerlerken değil mi ?

güzel haberlerini almak için listeler paylaşıldığında adına özellikle bakacağım

Merhabalar ablacım azminizin sonucuna hayran kaldım. Bende emeklerimin sonucunu almak çok isterdim her ay sadece 500gram vermem gittikçe motivasyonumu düşürüyor. Nerede yanlış yapıyorum diye sürekli araştırıyorum okuyorum. Bu günde senin bu yazına rastladım. Aslında takımların birçok kişinin kilo vermesine çok yardımcı olduğunu gördüm. Ama bana çok katı geldi kurallar ya da ben mi öyle düşünüyorum bu kadar katı olmazsa olmaz mı gereklimi yani. Uygulayamaz diye çekindim birazda utandım takımlar konusunda. Uzun yazdım ama şu ana kadar yaptıklarımıda kısa anlatmak isterim sana

Yok canım kurallar niye katı olsun.
Sen ne tür bi beslenme seciyosan ona uymayanları elestiriyoruz .
Istersen bi gel deneyelim birlikte
1.takimda

Okudum ve çıkamadım zaten.
Dan dan diye vurdun Vallahi
Tam da ne yesem diye düşünüyorken sağlıklı seçimler yapmama vesile oldun

Aç karnına zencefilli su içtim

Kahvaltı
3 kaşık pişmiş yulaf
1 yemek kaşığı nar
Kıvırcık nane dereotu
7 zeytin
Yeşilçay

Tekrar teşekkürler Ausencia

süpeeeeeer

doydun mu doydun , hamdolsun :)

ama devam et ... bi öğünde bi günde bırakma

gözümden kaçmış kusura bakma canım mesajın .... ama şimdi baktım 12.takımdasın .. ankaya selamlar

umarım düzenli katılım ile motivasyon sağlar ve seni sıkna tüm kilolarından kurtulursun

Şükürler olsun
Ogleni de güzel gecirdim.
Çok teşekkür ederim

hadi bakalım ... arada kilo verişlerini de yaz ..moral olur

Daha once dukan diyetiyle 27 kilo verdim sonra heşpsini geri aldm sanki bidaha yapamam gibi gelıyor defalarca basladım biraktim dedifin gibi 1/2 kilo verıyorum hemen bozuyorum ama yazını okudum ve bismillah dedim baslıyorum :) motive senden kendime inanmak istiyorum su an 93 kg im haziranda sana tekrar yazicam umarim 65kg ile yazarim tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…