Yaz geldi sizde durumlar nasıl

Ogleye dogru kapatirim sadece misafir odasinin balkon kapisi acilır bizde bazen her odada 1 pencere oda sabah erken .Sonra kapatirim.Devamli acik jslmaz .Haftada 1 bazen iki kere temizlik yapıyorum.
Mutfak hergün supurülüyor.Halısini kaldirdim pek rahatım .

Sizleri okuyunca kendimi pasaklı hissettim :) ben bir gün arayla süpürüyorum, haftada bir siliyorum. Hamileyim sıcaklardan zor nefes alıyorum bütün camlarda yatana kadar açık o yüzden. Evimde fazla eşya yok süs eşyası tarzı şeyler yok. Toplayınca gayet temiz duruyor.

Bende bu durum takintiya gidecegini anladim. Obsesyona meyilli biriymisim :KK70: haftada bir temizlik yapacaksin dedi. Sana ogut vermiyorum bunu yapacaksiniz diyince bende yaptim. Sonra neden temizlik ihtiyacim oldugunu kesfetti. Insanlara karsi mukemmelliyetci oldugumu seanslardan ogrendim. Hala giderim psikologa iyi geliyor. Sizde haftada bir yapin. Ben l.tesi temizlik yaparim inanin pazar gunu bile evi temiz hissediyorum. Her gun yaptigim zamanlada sali yapsam carsamba yine kirli gibi hissediyordum tamammen psikolojik bisey evin temiz olup olmamasi :)))))))) siz her gun temizlik yapin yine ev tozlu olacak. Camlarin kapanmasini bekliyorum bende :KK70:
Bende de var ayni sorun. Her gun 165 metre kare supurulup silinmek zorunda sanki. Yere tuy dusse deli oluyorum. Ama bir hafta dayanmam zor. Kademe Kademe ilerlesem olmaz mi acaba, once 3 gunde bir, sonra hafta da bir

Benim evde 200 m2. Bir ara haftada 2 gün sil süpür toz al, vileda değil havlu ile oda oda silerim mutfak ise hergün süpürürdüm ama akşam bir bakardım sanki hiç temizlenmemiş gibi 15 günde bir de yardımcı alıyorum. Takıntı olduğunu kendime zaman ayıramadığımı farkettim. Evdeki tüm ıvır zıvır eşyaları (kıyafet mutfak süs) hepsini koydum kapının önüne. Artık haftada bir temizliyorum 15 günde bir de yardımcı alıyorum ve ilgilenmiyorum bakmamaya görmemeye çalışıyorum. Sende öylr yap ev işi nankör hep aynı hep aynı

Arkadaşlar siz napıyorsunuz boyle hergun hergun süpürge mı yapılır :KK45: 2 gün üst üste süpürge yaptığım tarihimde görülmemiştir benim kocaman ev süpürge yapsam başka is yapacak dermanım kalmıyor benim hepinizi takdir ettim kendimi kınadım :KK48:

Benimde aynı bir gün dur Birgün temizlik yapıyorum PaZartesi Çarşamba cuma temizlik günleri . Eğer aksarsa zaten terliğimizin altından toprak sesi geliyor. Ev 140 metre kare ve tüm evi tek vileda su ile silemiyorum çünkü 2 oda siliyorum su çamura dönüyor . Halılar beyaz haftada 1 halılar siliniyor oda çamur offf
O kadar nasıl kirleniyor ben hergün süpürürüm ama her zaman silmem bütün evi bir kova suyla siliyorum su gene o kadar kirlenmiyor

Benim evde 200 m2. Bir ara haftada 2 gün sil süpür toz al, vileda değil havlu ile oda oda silerim mutfak ise hergün süpürürdüm ama akşam bir bakardım sanki hiç temizlenmemiş gibi 15 günde bir de yardımcı alıyorum. Takıntı olduğunu kendime zaman ayıramadığımı farkettim. Evdeki tüm ıvır zıvır eşyaları (kıyafet mutfak süs) hepsini koydum kapının önüne. Artık haftada bir temizliyorum 15 günde bir de yardımcı alıyorum ve ilgilenmiyorum bakmamaya görmemeye çalışıyorum. Sende öylr yap ev işi nankör hep aynı hep aynı
Hergün silmediğim halde aksama kadar ço ayaktayım bitmiyor bir türlü çocukların tuvaleti yemesi falan bitmiyor

Yaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...

aynı takıntı bende de var çalıştığım için takmıyım diyorum ama olmuyor

O kadar nasıl kirleniyor ben hergün süpürürüm ama her zaman silmem bütün evi bir kova suyla siliyorum su gene o kadar kirlenmiyor
Biz güneydoğuyız böyle garip bir tozu var turuncu filan gibi yerleri silince öyle pis oluyor ki su size anlatamam . Kendimden şüphe ediyorum inanın

yerleri hergün süpürdüğünde toz sorunu olmuyor haftada da 1 silmek yetiyor ... toz alma işini de şu püsküllü şeylerle yapıyorum toz falan kalmıyor .... evlenirsem asla evime vitrin falan almam hele biblo, obje evime sokmam ... şmdi de annemi kandırıp kandırıp azaltmaya başladım bazen sormadan attıklarım oluyor fark edince bi atarlanıyor ama sonra geçiyor :)
Süs eşyası dan nefret ederim sade olacak gereksiz kalabalık her derin temizlikte gereksiz bir şeyleri savunuyorum vitrin falan bence de alma vitrine hizmetçilik yapıyorsun yer kaplıyor

Şimdi süpürdüm sildim ortalığı yalnız yerler değil ki cam önleri dahi toz.

Biz güneydoğuyız böyle garip bir tozu var turuncu filan gibi yerleri silince öyle pis oluyor ki su size anlatamam . Kendimden şüphe ediyorum inanın
Toz fırtınası oluyordur en son mersin ve çevre illerde de olmuştu 1 hafta 10 gün sürdü yaz günü göz gözü görmüyordu havadan yağmur yerine kum yağıyordu çamur birde birde fırtına vardı çok kötü olmuştu kızılımsı gibiydi hava

Toz fırtınası oluyordur en son mersin ve çevre illerde de olmuştu 1 hafta 10 gün sürdü yaz günü göz gözü görmüyordu havadan yağmur yerine kum yağıyordu çamur birde birde fırtına vardı çok kötü olmuştu kızılımsı gibiydi hava
Buranın geneli tozlu geçen sene daha çok cam kapı açıyordum ev 45 derece oluyordu sonra akıllandım açıncada birşey değişmiyor . Şimdi az açıyoruz ama yine de toz bitmiş değil bitmez zaten onu biliyorum

Buranın geneli tozlu geçen sene daha çok cam kapı açıyordum ev 45 derece oluyordu sonra akıllandım açıncada birşey değişmiyor . Şimdi az açıyoruz ama yine de toz bitmiş değil bitmez zaten onu biliyorum
Kapı altlarından yine geliyor maalesef

Bende güneydoğudayım. Hiç bitmiyor oranın tozu yeşillik az olunca en ufak rüzgarda uçuşuyor tozlar her yere cam kapı açmasak patlarız herhalde sıcaktan el mahkum napalım

Bende de var ayni sorun. Her gun 165 metre kare supurulup silinmek zorunda sanki. Yere tuy dusse deli oluyorum. Ama bir hafta dayanmam zor. Kademe Kademe ilerlesem olmaz mi acaba, once 3 gunde bir, sonra hafta da bir
Olabilir aslinda :) kademe kademe git :)))))))

Bende güneydoğudayım. Hiç bitmiyor oranın tozu yeşillik az olunca en ufak rüzgarda uçuşuyor tozlar her yere cam kapı açmasak patlarız herhalde sıcaktan el mahkum napalım
Ben abartmıyorım dimi var öyle bir toz

Back
X