- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var ayni sorun. Her gun 165 metre kare supurulup silinmek zorunda sanki. Yere tuy dusse deli oluyorum. Ama bir hafta dayanmam zor. Kademe Kademe ilerlesem olmaz mi acaba, once 3 gunde bir, sonra hafta da birBende bu durum takintiya gidecegini anladim. Obsesyona meyilli biriymisimhaftada bir temizlik yapacaksin dedi. Sana ogut vermiyorum bunu yapacaksiniz diyince bende yaptim. Sonra neden temizlik ihtiyacim oldugunu kesfetti. Insanlara karsi mukemmelliyetci oldugumu seanslardan ogrendim. Hala giderim psikologa iyi geliyor. Sizde haftada bir yapin. Ben l.tesi temizlik yaparim inanin pazar gunu bile evi temiz hissediyorum. Her gun yaptigim zamanlada sali yapsam carsamba yine kirli gibi hissediyordum tamammen psikolojik bisey evin temiz olup olmamasi :)))))))) siz her gun temizlik yapin yine ev tozlu olacak. Camlarin kapanmasini bekliyorum bende
![]()
O kadar nasıl kirleniyor ben hergün süpürürüm ama her zaman silmem bütün evi bir kova suyla siliyorum su gene o kadar kirlenmiyorBenimde aynı bir gün dur Birgün temizlik yapıyorum PaZartesi Çarşamba cuma temizlik günleri . Eğer aksarsa zaten terliğimizin altından toprak sesi geliyor. Ev 140 metre kare ve tüm evi tek vileda su ile silemiyorum çünkü 2 oda siliyorum su çamura dönüyor . Halılar beyaz haftada 1 halılar siliniyor oda çamur offf
Hergün silmediğim halde aksama kadar ço ayaktayım bitmiyor bir türlü çocukların tuvaleti yemesi falan bitmiyorBenim evde 200 m2. Bir ara haftada 2 gün sil süpür toz al, vileda değil havlu ile oda oda silerim mutfak ise hergün süpürürdüm ama akşam bir bakardım sanki hiç temizlenmemiş gibi 15 günde bir de yardımcı alıyorum. Takıntı olduğunu kendime zaman ayıramadığımı farkettim. Evdeki tüm ıvır zıvır eşyaları (kıyafet mutfak süs) hepsini koydum kapının önüne. Artık haftada bir temizliyorum 15 günde bir de yardımcı alıyorum ve ilgilenmiyorum bakmamaya görmemeye çalışıyorum. Sende öylr yap ev işi nankör hep aynı hep aynı
Yaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...
Biz güneydoğuyız böyle garip bir tozu var turuncu filan gibi yerleri silince öyle pis oluyor ki su size anlatamam . Kendimden şüphe ediyorum inanınO kadar nasıl kirleniyor ben hergün süpürürüm ama her zaman silmem bütün evi bir kova suyla siliyorum su gene o kadar kirlenmiyor
Süs eşyası dan nefret ederim sade olacak gereksiz kalabalık her derin temizlikte gereksiz bir şeyleri savunuyorum vitrin falan bence de alma vitrine hizmetçilik yapıyorsun yer kaplıyoryerleri hergün süpürdüğünde toz sorunu olmuyor haftada da 1 silmek yetiyor ... toz alma işini de şu püsküllü şeylerle yapıyorum toz falan kalmıyor .... evlenirsem asla evime vitrin falan almam hele biblo, obje evime sokmam ... şmdi de annemi kandırıp kandırıp azaltmaya başladım bazen sormadan attıklarım oluyor fark edince bi atarlanıyor ama sonra geçiyor :)
Olabilir öyleyse bir şey diyemem Allah kolaylık versinBiz güneydoğuyız böyle garip bir tozu var turuncu filan gibi yerleri silince öyle pis oluyor ki su size anlatamam . Kendimden şüphe ediyorum inanın
Camların önü peteklerin üzeri araları balkon kapılarının eşikleri elektrik düğmelerinin üzerleri ay sayarken yoruldumOlabilir öyleyse bir şey diyemem Allah kolaylık versin
Toz fırtınası oluyordur en son mersin ve çevre illerde de olmuştu 1 hafta 10 gün sürdü yaz günü göz gözü görmüyordu havadan yağmur yerine kum yağıyordu çamur birde birde fırtına vardı çok kötü olmuştu kızılımsı gibiydi havaBiz güneydoğuyız böyle garip bir tozu var turuncu filan gibi yerleri silince öyle pis oluyor ki su size anlatamam . Kendimden şüphe ediyorum inanın
Buranın geneli tozlu geçen sene daha çok cam kapı açıyordum ev 45 derece oluyordu sonra akıllandım açıncada birşey değişmiyor . Şimdi az açıyoruz ama yine de toz bitmiş değil bitmez zaten onu biliyorumToz fırtınası oluyordur en son mersin ve çevre illerde de olmuştu 1 hafta 10 gün sürdü yaz günü göz gözü görmüyordu havadan yağmur yerine kum yağıyordu çamur birde birde fırtına vardı çok kötü olmuştu kızılımsı gibiydi hava
Kapı altlarından yine geliyor maalesefBuranın geneli tozlu geçen sene daha çok cam kapı açıyordum ev 45 derece oluyordu sonra akıllandım açıncada birşey değişmiyor . Şimdi az açıyoruz ama yine de toz bitmiş değil bitmez zaten onu biliyorum
Bende güneydoğudayım. Hiç bitmiyor oranın tozu yeşillik az olunca en ufak rüzgarda uçuşuyor tozlar her yere cam kapı açmasak patlarız herhalde sıcaktan el mahkum napalımBuranın geneli tozlu geçen sene daha çok cam kapı açıyordum ev 45 derece oluyordu sonra akıllandım açıncada birşey değişmiyor . Şimdi az açıyoruz ama yine de toz bitmiş değil bitmez zaten onu biliyorum
Olabilir aslinda :) kademe kademe git :)))))))Bende de var ayni sorun. Her gun 165 metre kare supurulup silinmek zorunda sanki. Yere tuy dusse deli oluyorum. Ama bir hafta dayanmam zor. Kademe Kademe ilerlesem olmaz mi acaba, once 3 gunde bir, sonra hafta da bir
Ben abartmıyorım dimi var öyle bir tozBende güneydoğudayım. Hiç bitmiyor oranın tozu yeşillik az olunca en ufak rüzgarda uçuşuyor tozlar her yere cam kapı açmasak patlarız herhalde sıcaktan el mahkum napalım
Yok cnm ne abartması var. Kurak ve tozluBen abartmıyorım dimi var öyle bir toz