Yaz geldi sizde durumlar nasıl

Beyaz halı mı :KK1: duruşları güzel ama çok yıpratır temizliycem diye yaa. Ben beyazı bırak açık renk bile halı almadım kir gösterir diye
Kir gösterse de göstermese de kirli sonuçta biliyorsun koyu rengin arkasına sığınma bence :halay: tüm ev beyaz ayrıca

Ben de tatmin olamıyorum ve bu psiklojik :KK43:
Ne bileyim kirleniyo gbi geliyo bana bide cocukta olunca.sanki hep daginik pis gbi her yer esimde abartiyosun diyo ama ne bileyim banada pis daginik geliyo.hatta bazen tum evi yerinden sokup tekrar duzeltesim geliyo kose bucak yerlerde toz vardr kirlidir diyorum

Kir gösterse de göstermese de kirli sonuçta biliyorsun koyu rengin arkasına sığınma bence :halay: tüm ev beyaz ayrıca

Evde terlikle dolanıyoruz ben gördüklermin içinden çıkamıyorum bi de onu takıntı yapmim
Tüm ev mii sana kolaylıklar diliyorum :D

Benim de yok süs eşyalarım. İmkan olsa yardımcı kadına devretsem su temizliği
Kadın tamam da bennhergün temizlik yapıyorum zaten böyle pis olmuyo ki ev kadına vereceğim paraya da üzülüyorum bu sefer gelip az iş olduğunu görünce yavaş yavaş yapıp saat dolduruyorlar

Kadın tamam da bennhergün temizlik yapıyorum zaten böyle pis olmuyo ki ev kadına vereceğim paraya da üzülüyorum bu sefer gelip az iş olduğunu görünce yavaş yavaş yapıp saat dolduruyorlar
Bu yönden düşünmemiştim haklısın

Yaz kış farketmiyor ben hergün yerleri süpürüyorum hafta da 4 gün yer silip toz alıyorum. Hamile olmadan önce her hafta cam silerdim şimdi bir onu yapamıyorum en son bayramdan önce eşim silmiştim bu bayram ve doğumdan önce bir daha sildiririm. Sanırım ben de takıntılıyım :D

Evde küçük kızım var oturarak asla birşeyler yemez haliyle yerler kırıntı doluyor insanın ayağına batıyor rahatsız ediyor mecburum.

Her gün süpürmek çok fazla değil mi? Biz 4-5 günde bir süpürüp siliyoruz. Evimiz de pis değil. Evde çok kalmıyoruz ondan mı acaba?

Her gün süpürmek çok fazla değil mi? Biz 4-5 günde bir süpürüp siliyoruz. Evimiz de pis değil. Evde çok kalmıyoruz ondan mı acaba?
O da var ama kir gosterip gostermiyo mu o da onemli.. beyaz ve koyu renk cok gosteriyo tozu mesela

Yaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...
benim evim bahce kati oldugu icin camlarim bi gun silsem ertesi gun yine aynidir bi de 30 yillik ev pek ozenmem camlara.kisin 2 3 haftada bir falan yazin dedigin gibi dahs cok toz oldugu ve eve girdigi icin haftada 1 silerim sampuanli bezle cok iyi oluyo hic durulama gerekmiyo
peteklerde keza oyle ev cok eski oldugu icin iclerini falan temizlemem ama evimi tasicam 2 seneye insallah o zmn ozen gostericem peteklere camlara nacizane tavsiyem yazin petk ustune nette gordum ortu diktiriyolar yaptircam insallah zamani geldiginde
her gun her gun elektrikli supurge acmak zor oluyo ben de dik supurge alcam fantom dusunuyorum balalim oyle cok ahim sahim olmaz dik supurgeler girgir niyetine iyi olur bi de soyle bi silerim evi tmmdir.
evin tozunu da her gun alirim
yazin temzilik yapmak zor geliyo sicaktan kisin daha iyi oluyo
balkonu her gun yikarim bi su tutarim bocek cok olur balkonumda bahce kati malum sirkeli suyla yikarim balkonda otururum yazin genelde
benim de temizlik takintim o kadar yoktur ama halida gübür saç falan goruyum ille her gun o halilar supururum.oyuzden dik supurge sart oldu bana
ve duzen takintim vardir

Evim suan 85m2 cok az esyam var. Supurmek 5 dakika belki.
Eve hergun kadin almadiktan sonra beyaz renk esyalarin, buyuk evin ne manasi var.
Hayatta her hafta hali silmem. :D saatlerce temizlik yapamam.

Of temizlik yapmaktan nefret ediyorum. Evin işi hiç bitmiyor. Bir de çocuk var. Arkamı döndüğüm an ortalık batıyor. Siz yeni silinmiş halıya şırıl şırıl isenmesi ne demek bilir misiniz? Ölüm gibi bir şeydi ama kimse ölmedi dizesi bunun için yazılmış olmalıydı. Aşk acısı da neymiş. Ev işi siz çıkmaya çalıştıkça içine ceken bir bataklık gibi hiç yetmiyor.

yerleri hergün süpürdüğünde toz sorunu olmuyor haftada da 1 silmek yetiyor ... toz alma işini de şu püsküllü şeylerle yapıyorum toz falan kalmıyor .... evlenirsem asla evime vitrin falan almam hele biblo, obje evime sokmam ... şmdi de annemi kandırıp kandırıp azaltmaya başladım bazen sormadan attıklarım oluyor fark edince bi atarlanıyor ama sonra geçiyor :)

-Az eşya çok huzur.
- Evde ne kadar ıvır zıvır varsa eviniz hep dağınık ve kirli hissi verecektir.
- Kileri ya da ardiyesi olan evler şanslıdır fazlalık olan eşyalar odalarda sürünmez yer kaplamaz görüntü kirliliği yapmaz.
- Temizliği uzun süre sürdürmek için her gece yatmadan önce ortalığı toplayıp yatmanız lazım 10 dakikada dağınık yerler elbette toplanabilir.
-Temizlik takıntısını tetikleyen en büyük etken dağınıklıktır kendimce buna kanaat getirdim.
- Derli toplu eşyalar yerli yerindeyse gözüme daha temiz gözüküyor.
NOT: Bingo mutlu yuvam ahşap yüzey temizleyici yerlerin kirlenmesini geciktiriyor ;) benden tavsiye olsun ve kokusu mis gibi :)

Kapı cam acamıyorum sürekli mutfak haric
Çocuklu ev malum korkuyorum
Dısari ciktigimda havalansın diye aciyorum her yeri sadece

Günlük olarak şarjlı süpürge ile temizleniyor evim.
Çok pratik, tavsiye ederim.
Haftada 1 ya da 2 de büyük temizlik.
Yetiyor da artıyor bile, iki bebek var siz düşünün.
Fazla takıntı yapmışsınız bence.

Back
X