- 11 Mart 2013
- 33.507
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.622
- 798
- 32
Ne yapayım canım heryer toz toprak kapkara görsen utanıyorum bazenOha bacim simdiden boyleysen : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapayım canım heryer toz toprak kapkara görsen utanıyorum bazenOha bacim simdiden boyleysen : (
Kir gösterse de göstermese de kirli sonuçta biliyorsun koyu rengin arkasına sığınma benceBeyaz halı mıduruşları güzel ama çok yıpratır temizliycem diye yaa. Ben beyazı bırak açık renk bile halı almadım kir gösterir diye
Ne bileyim kirleniyo gbi geliyo bana bide cocukta olunca.sanki hep daginik pis gbi her yer esimde abartiyosun diyo ama ne bileyim banada pis daginik geliyo.hatta bazen tum evi yerinden sokup tekrar duzeltesim geliyo kose bucak yerlerde toz vardr kirlidir diyorumBen de tatmin olamıyorum ve bu psiklojik![]()
Kir gösterse de göstermese de kirli sonuçta biliyorsun koyu rengin arkasına sığınma bencetüm ev beyaz ayrıca
Kadın tamam da bennhergün temizlik yapıyorum zaten böyle pis olmuyo ki ev kadına vereceğim paraya da üzülüyorum bu sefer gelip az iş olduğunu görünce yavaş yavaş yapıp saat dolduruyorlarBenim de yok süs eşyalarım. İmkan olsa yardımcı kadına devretsem su temizliği
Bu yönden düşünmemiştim haklısınKadın tamam da bennhergün temizlik yapıyorum zaten böyle pis olmuyo ki ev kadına vereceğim paraya da üzülüyorum bu sefer gelip az iş olduğunu görünce yavaş yavaş yapıp saat dolduruyorlar
Canim yeni gelin sayilirsin ilerde coluk cocuk olsun halilari vs degistirirsin, cunku basa cikamazsinNe yapayım canım heryer toz toprak kapkara görsen utanıyorum bazen
O da var ama kir gosterip gostermiyo mu o da onemli.. beyaz ve koyu renk cok gosteriyo tozu meselaHer gün süpürmek çok fazla değil mi? Biz 4-5 günde bir süpürüp siliyoruz. Evimiz de pis değil. Evde çok kalmıyoruz ondan mı acaba?
benim evim bahce kati oldugu icin camlarim bi gun silsem ertesi gun yine aynidir bi de 30 yillik ev pek ozenmem camlara.kisin 2 3 haftada bir falan yazin dedigin gibi dahs cok toz oldugu ve eve girdigi icin haftada 1 silerim sampuanli bezle cok iyi oluyo hic durulama gerekmiyoYaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...
En iyisi rahat olmak
Ben de böle olmak istiyorum
Valla hiç bilmiyorumCanim yeni gelin sayilirsin ilerde coluk cocuk olsun halilari vs degistirirsin, cunku basa cikamazsin