Beyaz halı mıBenimde aynı bir gün dur Birgün temizlik yapıyorum PaZartesi Çarşamba cuma temizlik günleri . Eğer aksarsa zaten terliğimizin altından toprak sesi geliyor. Ev 140 metre kare ve tüm evi tek vileda su ile silemiyorum çünkü 2 oda siliyorum su çamura dönüyor . Halılar beyaz haftada 1 halılar siliniyor oda çamur offf
Benim süs esyam yoktur ama salon masası tv ünitesi falan tozlanıyor illaki. Psikologunuz nasıl engelledi?Ben haftada 3 gun acarim. Temizligi de haftada bir gun yaparim. Bende temizlik obsesyonuna dogru gidiyordum ama psikologum bunu engelledi. Bide size tavsiyem bilmiyorum evinizde cok esya var mi ama benim evimde hic esya yok. Cok minimalist olmasina dikkat ettim. Insan temiz hissediyor. Toz olacak bir esya yok. Sus esyasi sevmem zaten. Esyalarinizi azaltin daha temiz geliyor insana :))))))))
Bende bu durum takintiya gidecegini anladim. Obsesyona meyilli biriymisimBenim süs esyam yoktur ama salon masası tv ünitesi falan tozlanıyor illaki. Psikologunuz nasıl engelledi?
Hergun supuruyorum toz aliyorum yine temiz kalmiyo yine istedgm gbi olmuyo hep pis gbi geliyo banaYaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...
Evet süpürdüğüm halde ertesi güne yine tozlu kirli hissediyorum eviBende bu durum takintiya gidecegini anladim. Obsesyona meyilli biriymisimhaftada bir temizlik yapacaksin dedi. Sana ogut vermiyorum bunu yapacaksiniz diyince bende yaptim. Sonra neden temizlik ihtiyacim oldugunu kesfetti. Insanlara karsi mukemmelliyetci oldugumu seanslardan ogrendim. Hala giderim psikologa iyi geliyor. Sizde haftada bir yapin. Ben l.tesi temizlik yaparim inanin pazar gunu bile evi temiz hissediyorum. Her gun yaptigim zamanlada sali yapsam carsamba yine kirli gibi hissediyordum tamammen psikolojik bisey evin temiz olup olmamasi :)))))))) siz her gun temizlik yapin yine ev tozlu olacak. Camlarin kapanmasini bekliyorum bende
Oha bacim simdiden boyleysen : (Benimde aynı bir gün dur Birgün temizlik yapıyorum PaZartesi Çarşamba cuma temizlik günleri . Eğer aksarsa zaten terliğimizin altından toprak sesi geliyor. Ev 140 metre kare ve tüm evi tek vileda su ile silemiyorum çünkü 2 oda siliyorum su çamura dönüyor . Halılar beyaz haftada 1 halılar siliniyor oda çamur offf
Bu durum takintiya gitmesin. Her gun toz alsanizda haftada bir alsanizda ev zaten tozlanacak. Yaz ayinin azizligi bu iste.Evet süpürdüğüm halde ertesi güne yine tozlu kirli hissediyorum evi
Ben de tatmin olamıyorum ve bu psiklojikHergun supuruyorum toz aliyorum yine temiz kalmiyo yine istedgm gbi olmuyo hep pis gbi geliyo bana
En iyisi rahat olmakKisin yagmur camur yazin toz toprak.. yapcakbise yok.. her gun supurge tiz isi oluyo bizdede.. toz toprak ustune birde cocuklar zenci gibi oluyolar parkta.. ustu basi ustleriyle iceri getirdikleri pisligi dusunun:)))
Ben de böle olmak istiyorumTakıntı haline gelmiş gibi bu durum ben haftada 2 gün toz alma ,sil süpürme yapıyorum o da yaz mevsimi diye :)
Benim de yok süs eşyalarım. İmkan olsa yardımcı kadına devretsem su temizliğiHergün yapıyorum hemde 3 yaşında çocuğum var ev 200 m2 hergün yapmasam hasta oluyorum alerjik astımım var bunun sebebiyle hergün yapa yapa da takıntı yapmaya başladım gibi de geliyor bi yer kirlenince hemen gözüme batıyo tam işi bitiriyorum diyorum sonra kafam daha derinlemesine temizliğe gidiyo çok iş yapınca da belim tutulup kalıyo kısacası ev işi çok nankör hergün yap bugün yapmana gerek yok demiyor ki süs eşyam falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?