Yaz geldi sizde durumlar nasıl

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Yaz geldi camlar sürekli açık olduğundan her gün evi süpürmek zorundayım. Evim de çok geniş. Belim ağrıyor ama yapmazsam da rahat edemiyorum. Ertesi güne toz oluyo yerler. Süpürmezsem rahat edemiyorum. Sizde durumlar nasıl sanırım obsesyon yaptım ben bu durumu korkuyorum...

aynı malesef her yer açık her yer toz pislik.cam kapı kapalı duramyacağmıza göre mecbur süpürcez

Benimde aynı bir gün dur Birgün temizlik yapıyorum PaZartesi Çarşamba cuma temizlik günleri . Eğer aksarsa zaten terliğimizin altından toprak sesi geliyor. Ev 140 metre kare ve tüm evi tek vileda su ile silemiyorum çünkü 2 oda siliyorum su çamura dönüyor . Halılar beyaz haftada 1 halılar siliniyor oda çamur offf

Ben haftada 3 gun acarim. Temizligi de haftada bir gun yaparim. Bende temizlik obsesyonuna dogru gidiyordum ama psikologum bunu engelledi. Bide size tavsiyem bilmiyorum evinizde cok esya var mi ama benim evimde hic esya yok. Cok minimalist olmasina dikkat ettim. Insan temiz hissediyor. Toz olacak bir esya yok. Sus esyasi sevmem zaten. Esyalarinizi azaltin daha temiz geliyor insana :))))))))

Beyaz halı mı duruşları güzel ama çok yıpratır temizliycem diye yaa. Ben beyazı bırak açık renk bile halı almadım kir gösterir diye

Benim süs esyam yoktur ama salon masası tv ünitesi falan tozlanıyor illaki. Psikologunuz nasıl engelledi?

Benim süs esyam yoktur ama salon masası tv ünitesi falan tozlanıyor illaki. Psikologunuz nasıl engelledi?
Bende bu durum takintiya gidecegini anladim. Obsesyona meyilli biriymisim haftada bir temizlik yapacaksin dedi. Sana ogut vermiyorum bunu yapacaksiniz diyince bende yaptim. Sonra neden temizlik ihtiyacim oldugunu kesfetti. Insanlara karsi mukemmelliyetci oldugumu seanslardan ogrendim. Hala giderim psikologa iyi geliyor. Sizde haftada bir yapin. Ben l.tesi temizlik yaparim inanin pazar gunu bile evi temiz hissediyorum. Her gun yaptigim zamanlada sali yapsam carsamba yine kirli gibi hissediyordum tamammen psikolojik bisey evin temiz olup olmamasi :)))))))) siz her gun temizlik yapin yine ev tozlu olacak. Camlarin kapanmasini bekliyorum bende

Hergun supuruyorum toz aliyorum yine temiz kalmiyo yine istedgm gbi olmuyo hep pis gbi geliyo bana

Evet süpürdüğüm halde ertesi güne yine tozlu kirli hissediyorum evi

Oha bacim simdiden boyleysen : (

Kisin yagmur camur yazin toz toprak.. yapcakbise yok.. her gun supurge tiz isi oluyo bizdede.. toz toprak ustune birde cocuklar zenci gibi oluyolar parkta.. ustu basi ustleriyle iceri getirdikleri pisligi dusunun:)))

Ev 200 m2 dubleks, bir gün bir katı bir gün öbür katı süpürüyorum, gene de baş gelinmiyor. Evin önündeki asfaltı kazdılar, kırmızı toprak yol yaptılar. Taş döşeyecekler kaç aydır. Her yer çamur o yüzden. Geçen hafta cam pencere açmadım sırf bu yüzden ama aylık 300 gelen elektrik faturasından da bıktık. Ev 29.6 derece şu anda, nem 72 felan. Öyle miskin miskin oturuyoruz. Evin durumunu hiç sorma ama bk götürüyor oğlum da sağ olsun çok topludur, dağıtmaz hiç.

Bende hergün temizliyorum 200 metrekare evim canım çıkıyor 3 yaşındaki oğlumda çok hareketli oda ayrı yoruyor...

Elimde değil pis hissediyorum....

yaz kis fark etmiyor köpegim yüzünden oglani hergün sirtima sarar yerleri süpürüp silerim

Takıntı haline gelmiş gibi bu durum ben haftada 2 gün toz alma ,sil süpürme yapıyorum o da yaz mevsimi diye :)

Hergün yapıyorum hemde 3 yaşında çocuğum var ev 200 m2 hergün yapmasam hasta oluyorum alerjik astımım var bunun sebebiyle hergün yapa yapa da takıntı yapmaya başladım gibi de geliyor bi yer kirlenince hemen gözüme batıyo tam işi bitiriyorum diyorum sonra kafam daha derinlemesine temizliğe gidiyo çok iş yapınca da belim tutulup kalıyo kısacası ev işi çok nankör hergün yap bugün yapmana gerek yok demiyor ki süs eşyam falan da yok

Kisin yagmur camur yazin toz toprak.. yapcakbise yok.. her gun supurge tiz isi oluyo bizdede.. toz toprak ustune birde cocuklar zenci gibi oluyolar parkta.. ustu basi ustleriyle iceri getirdikleri pisligi dusunun:)))
En iyisi rahat olmak
Takıntı haline gelmiş gibi bu durum ben haftada 2 gün toz alma ,sil süpürme yapıyorum o da yaz mevsimi diye :)
Ben de böle olmak istiyorum

Benim de yok süs eşyalarım. İmkan olsa yardımcı kadına devretsem su temizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…