- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.820
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
Çok teşekkür ederim canım oğlumda çok seviyor haftada iki kez yaparım mutlakaYayla çocukken en sevdiğim çorbaydı benim.Ellerine sağlık, çok lezzetli gözüküyor.
Teşekkürler kaptan mium canımellerine sağlık canım harika görünüyor
Ellerine sağlık canım.Sevdiğimiz çorbalardan ,sunumun da çok hoş.Başarılar dilerimMerhaba arkadaşlar 1 buçuk yaşındaki oğlumun çok sevdiği yayla çorbasının tarifini paylaşıyorum sizlerle önce malzemeler
-5 su b.su
- 1 çay bardağı pirinç
-1 yumurta sarısı
-1 su b. Yoğurt
-1 yemek kaşığı un
-1 tatlı kaşığı kuru nane
-1 yemek kaşığı tereyağı
-tuz (çorba pişince eklenecek yoğurt kesilmemesi için)
Öncelikle pirinçleri yıkayıp süzüp tenceremize alıyoruz üzerine suyu koyup pirinçler yumuşayana dek pişiriyoruz. Bir yandan yoğurt, un, ve yumurta sarısını karıştırıyoruz. Kaynayan sudan yoğurtlu karışımımıza biraz alıp ılışmasını sağlıyoruz ve kaynayana kadar karıştırarak pişiriyoruz. Pişince tuzunu ekleyip kapağını kapatıyoruz. Tereyağında naneyi kavurup sunumda üzerine gezdireceğiz sevmeyen yoksa ailede naneyi direk tenceredede ekleyebilirsiniz sosun. Ve sunum herkese afiyet olsun❤
Eki Görüntüle 2105407 Eki Görüntüle 2105408 Eki Görüntüle 2105409 Eki Görüntüle 2105410 Eki Görüntüle 2105411 Eki Görüntüle 2105412 Eki Görüntüle 2105413 Eki Görüntüle 2105414
Sağolasın deynebimEllerine sağlık canım.Sevdiğimiz çorbalardan ,sunumun da çok hoş.Başarılar dilerim
Sağol canım Maşallah Allah bağışlasın kızçeni şifa olsunEllerinize sağlık
Benim 2,5 yaşındaki kızımda çok seviyor birde içine gizlice rendenin ince boyuyla kabak rendeliyorum suyunu kaynatırken oh misss
Basarılar
Sevdim bu fikri.Ellerinize sağlık
Benim 2,5 yaşındaki kızımda çok seviyor birde içine gizlice rendenin ince boyuyla kabak rendeliyorum suyunu kaynatırken oh misss
Basarılar
Sevdim bu fikri.
Kızım sık kabız oluyor. Dr kabak, pırasa bol yedir dedi ama kızım sevmiyor, bu şekilde hem anlamaz, hem damak tadı alışır belki kabağa.
Evet canım çok teşekkür ederimYaaa tam bebis corbasi bu cok guzel
Bir benzerini ben de yapiyorum
Ellerinize saglik,iyi sanslar
Çok teşekkür ederim canımYaylaaaa Çorbasııı
Ellerine kollarına sağlık .. Yarışmada başarılar dilerimmmmmm
Çok teşekkür ederim canımEllerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerim