- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
Teşekkürler canım sanada başarılarEllerinize saglik yarismada basarilar
Sağol canım bnmCanım eline sağlık sunumun da çok şık olmuşyakışıklı paşaya da afiyet şifa olsun :)
Sağolasın canım bnmElinize sağlık bol şans, başarılar.
Çok sağol canımEllerine sağlık canım sunum harika
Teşekkür ederim hippomEllerine sağlık cnm ♡♡♡
Çok teşekkür ederim tatlım bnm çok sağolÇok lezzetli görünüyor sunum çok şık olmuş favorilerimden bir tanesisin
Sağolasın canım bnm kelle paça ve işkembe dışında bütün çorbaları çok seviyorum bendeellerine sağlık bende yayla çorbasını çok severim yarışmada bol şanslar
aynen onları bende yemem malesef benim kız layla diyor halaSağolasın canım bnm kelle paça ve işkembe dışında bütün çorbaları çok seviyorum bende
Senin ki kdar olmasa da canımSunumun da çorban da çok güzel olmuş canım. Kıtır ekmekler filan bayıldımEllerine sağlık
aynen onları bende yemem malesef benim kız layla diyor hala9 yaşında olmasına rağmen
Ben de neredeyse her çorbamın yanına yaparım kıtır ekmek, eşim çok beğeniyorSenin ki kdar olmasa da canımDomates çorbası da da çok güzel oluyor kıtır ekmeği bayatlamış ekmeklerimi değerlendireyim dedim çok sağol lezzetliçipetpetimm
Kesinlikle canım çok güzelBen de neredeyse her çorbamın yanına yaparım kıtır ekmek, eşim çok beğeniyorbu çorbama yapmadım zaten kendisi ekmeğin içinde diye
Hem bayat ekmekler değerleniyor hem de çorbaların lezzetine lezzet katıyor