- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- Konu Sahibi gurtmingotam
Ellerinize saglik yarismada basarilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım sanada başarılarEllerinize saglik yarismada basarilar
Sağol canım bnmCanım eline sağlık sunumun da çok şık olmuş yakışıklı paşaya da afiyet şifa olsun :)
Sağolasın canım bnmElinize sağlık bol şans, başarılar.
Çok sağol canım Beğenmene çok sevindimEllerine sağlık canım sunum harika
Teşekkür ederim hippomEllerine sağlık cnm ♡♡♡
Çok teşekkür ederim tatlım bnm çok sağolÇok lezzetli görünüyor sunum çok şık olmuş favorilerimden bir tanesisin
Sağolasın canım bnm kelle paça ve işkembe dışında bütün çorbaları çok seviyorum bendeellerine sağlık bende yayla çorbasını çok severim yarışmada bol şanslar
aynen onları bende yemem malesef benim kız layla diyor hala 9 yaşında olmasına rağmenSağolasın canım bnm kelle paça ve işkembe dışında bütün çorbaları çok seviyorum bende
Senin ki kdar olmasa da canım Domates çorbası da da çok güzel oluyor kıtır ekmeği bayatlamış ekmeklerimi değerlendireyim dedim çok sağol lezzetliçipetpetimmSunumun da çorban da çok güzel olmuş canım. Kıtır ekmekler filan bayıldım Ellerine sağlık
layla da güzelmiş winx kızlarında ki isimler gibi Allah bağışlasın kızçeni canımaynen onları bende yemem malesef benim kız layla diyor hala 9 yaşında olmasına rağmen
Ben de neredeyse her çorbamın yanına yaparım kıtır ekmek, eşim çok beğeniyor bu çorbama yapmadım zaten kendisi ekmeğin içinde diyeSenin ki kdar olmasa da canım Domates çorbası da da çok güzel oluyor kıtır ekmeği bayatlamış ekmeklerimi değerlendireyim dedim çok sağol lezzetliçipetpetimm
Kesinlikle canım çok güzelBen de neredeyse her çorbamın yanına yaparım kıtır ekmek, eşim çok beğeniyor bu çorbama yapmadım zaten kendisi ekmeğin içinde diye
Hem bayat ekmekler değerleniyor hem de çorbaların lezzetine lezzet katıyor