Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sidikliler çık aklımdanSizi gidi yoğurtlular siziii
Bizimkiler hediye etti de biz mi almayız dedikHaberi bile yok ama bunları o hediye etmişti
Çok severim kendisini buradan kalp öpücükBizimkiler hediye etti de biz mi almayız dedik
Sen kendini niye yordun ki direk tabağa koy çek. Yook olur mu İlle de görümcemin bakırıDaha zor çorba yapacaktım. Ama bugün olmazdı. Dilinize düşmemek için yaptım
Maşallah Allah bozmasın bize de hediye etmek isterse buradayızÇok severim kendisini buradan kalp öpücük
Ama bu hazırdı ne yapsam buna koyacaktım. Çekmecede hepsi aldım koydumSen kendini niye yordun ki direk tabağa koy çek. Yook olur mu İlle de görümcemin bakırı
AminMaşallah Allah bozmasın bize de hediye etmek isterse buradayız
Teşekkür ederim canımEline sağlık çok güzel olmuş
Ne iyi ettin çok güzel olmuş ilk 5 deAma bu hazırdı ne yapsam buna koyacaktım. Çekmecede hepsi aldım koydum
Nasip canımNe iyi ettin çok güzel olmuş ilk 5 de
Seninki mükemmel olmuş İyiyiz ablacım çok şükür misafir gelen giden var sen nasılsınÇok teşekkür ederim canım
Sen yapmayınca ben yapayım dedim İyi misiniz
Allah iyilik versin canımSeninki mükemmel olmuş İyiyiz ablacım çok şükür misafir gelen giden var sen nasılsın
Çok teşekkür ederim Seda'cımEline sağlık sunum müthiş.
Çok güzel
Teşekkür ederim canımBu arada geçmiş olsun...
Yapım aşamasıyla ilgilenmiyoruz ki sonuca bakıyoruz bizDaha zor çorba yapacaktım. Ama bugün olmazdı. Dilinize düşmemek için yaptım