Kızlar herkese merhaba. Uzatmadan konuya gireyim. Ben uzun yıllar tedavi gördüm anksiyete ve obsesif kompulsif hastasıyım. Son 3 yıldır kendimi iyi hissediyordum fakat hastalığım öyle bir hortladı ki işin içinden çıkamaz durumdayım kendimi tükenmiş hissediyorum.
Bu kez endişe duyduğum şey hepinizin bildiği bir konu malesef kadın cinayetleri..
Son dönemdeki haberlerden çok etkilendim ve bunun üstüne bir korku aldı beni her yerde kafamda kurduğum şeye ilişkin belirtiler görüyorum.Tamam kesin bu bana bir işaret mahvoldum ben kesin gerçekleşecek diye düşünüyorum. Sanki o korktuğum şey başıma gelecekmiş gibi ve aklıma çok kötü senaryolar geliyor. Sürekli geçmişi düşünüp bir hata yapmış mıydım deyip doneleri birleştiriyorum. Bunu neden söyledim kısaca bahsedeyim muhafazakar bir ailede büyüdüm. Böyle yaparsan günah işlersin ve sonucunda bu olur diye yetiştirildim. (Dini konu yasak biliyorum ama bu detayı vermek istedim sadece). Şöyle söyleyeyim bu korkunç düşünce başıma feci bir şey gelecek hissi beni en yakınlarımdan bile şüphelendirmeye başladı. Biliyorum size saçma gelecek ama inanın engel olamıyorum. İleride evlenirsem ya eşim bana bir sey yaparsa düşüncesinden kurtulamiyorum. Dışarıya çıkmaktan bile korkar hale geleceğim yakında. Sizden ricam aynı şeyleri yaşayanlar var mı ve üstesinden nasıl geldiniz? Bir de psikolojisi çok hassas bir insanım , kötü örnekleri değil de bu hastalığı yenmiş iyi örnekleri paylaşırsanız çok sevinirim kızlar. Teşekkürler şimdiden.