Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluk

ogretmenadayi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
101
19
48
25
MERHABA ARKADAŞLAR KURBAN BAYRAMINDAN SONRA BAŞIM DÖNME HİSSİ SANKİ ETRAFA BAKARKEN ALGIMDA SIKINTI VAR GİBİ HİSSEDİYORUM DÖNÜYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM VE YÜRÜRKEN DENGEDE HİSSETMİYORUM GİBİ AMA HİÇ DÜŞME VS YOK KENDİMİ KONTROL EDEBİLİYORUM AMA BU HİSLERİN SÜREKLİ OLMASI ÇOK KÖTÜ BÖYLE BİR ŞEY YAŞAYAN VAR MI? AYRICA BUNDAN 2 SENE ÖNCE ANKSİYETE TEDAVİSİ ALDIM PSİKOLOJİK Mİ DEĞİLMİ ANLAMAIYORUM BOYNUMDA Bİ AĞIRLIK VAR

Merhaba 4 senedir bende anksiyeteyle ugrasıyorum ilk teshiste depresyon ve yogun anksiyetem vardı ilac tedavisi 6 ay+uzun süre psikoterapi gördüm emdr tedavisi falan eskisi kadar müthis bir ataklarım olmuyor ama suan terkedilme sonrası ice kapanma yasıyorum kendimde surekli hastalık arıyorum su olabilirmi bu olabilir mi diye cok zor allah yardımcımız olsun bence bir nörolojiye gidin muayene olun iciniz rahatlasın

bende yürürken sağa sola yatıyor gibiyim okul açılcak ve ben çok korkuyorum şuan ya çok kötüyüm hep ağlıyorum dengem jep sağa sola gidiyor allahım hep bana yardım et diyr ağlıyorum

Nörolojiye randevu alın ve muayene olun içiniz rahat olsun zaten tetkiklerde ortaya çıkar eski beni gördüm sizde bana göre şuan yaşadığınız psikolojik gibi duruyor okuduklarımdan hissettiğim kadarıyla bu şekilde biz ne desek sizi ikna edemeyiz gidin bir muayene olun rahatlayın başka yolu yok çünkü yaşadım biliyorum kim ne derse inanılmıyor ki ben Dr un dediğine bile inanmıyordum ta ki tüm tetkikleri yapana kadar

bende yürürken sağa sola yatıyor gibiyim okul açılcak ve ben çok korkuyorum şuan ya çok kötüyüm hep ağlıyorum dengem jep sağa sola gidiyor allahım hep bana yardım et diyr ağlıyorum
Az önce profilinize baktım actıgınız konulara ms ten suphelenmissiniz aynı sizin gibiydim cok yogundu hep konu acıyordum farklı sitelerde doktorlara yazıyordum muayene olmaya korkuyordum ama bu gercekten evhamın beynimizde yarattıgı olaylar bakın suan bunu size diyorum ama dun sacma sapan seyleri dusunup hastalıga yoruyordum yani kendime yararım varmı ki bunları size yazıyorum bu arada yasınız kac

Ben varım. Ciddi atak zamanında oluyor. Düşecek gibi olup düşmuyorum. Başım dönüyor gibi aslında dönmüyor.bu dünyada yaşamıyormuşum hissi. Yokmuşum gibi

O zaman belki fiziksel bir sıkıntı vardır canım bir nöroloja gorunsen mi. Ben çok kafaya takınca oluyor, ama bütün bgun devam ediyor hatta yatınca bile.

Donem donem benimde anksiyetem cosuyor. Benim genelde kaygi ve korkularla oluyor. İlk 16 yasimda 2010da tanistim. Evde asla yalniz kalamazdim, banyoda annem beklerdi. Kapim kapali uyurdum acik olamazdi duvara arkami dönüp uyuyamazdim. Cok zor yasamayan bilemez. Benim atagimda nefesim kesilir gibi oluyodu kendimi yerlere atip ölüyorum nefes alamiyorum deyip ağlardım aglarken gercekten nefesim gidiyomuş. O zaman 6 ay tedavi gordum. Sonra baya hafifledi. Ama donem donem cosuyor yine

Gecen perşembe kizim havale gecirdi kac gun uyumadim. Dun gece biraz uyudum. Surekli kontrol ediyorum. Allahtan belediye psikologundan ekimde randevu almistim. Terapi sart

Ama benim her dakika sağa sola sallanma gibi oluyor vücudum anlamadım yani o günden beri jer dakak oluyor atak değil sadece

Ama benim her dakika sağa sola sallanma gibi oluyor vücudum anlamadım yani o günden beri jer dakak oluyor atak değil sadece
merhaba. Bu yaşadıklarınızı bende ara ara yaşıyorum. Anksiyete tedavisi görüyorum hala emin olun kafamdaki düşünceler yerine bu durumu yaşamayı tercih ederdim. O yüzden sorun etmeyin geçiyor

Merhabalar hastalik ariorum demissiniz buda anksiyetinin bi belirtisimi?bende de bagirsagimda gaz bulundu ogunden sonra arastira arastira kanserim ben diye kafayi yemek uzereyim doktordan randevu aldim ama cok uzun bi zamana alindi beklemekten kafyi yicem acaba bendedemi kaygi bozuklugu var bilemedim.

Ben anksiyete tavan yaptigi zaman serçe parmağım cok agriyor diyodum aileme artik sinirden guluyolardi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…