• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Avukatta aynısını dedi ama süreç beni öldürdü tükendim mahvoldum bittim en büyük sınavım bu olsun inşAllah
Merak etmeyin artik sonuna gelmişsiniz olayın ben de avukatım bebeginiz çok küçük olduğu için dava sonunda büyük ihtimal çocuğun velayeti size verilecektir babayla kişisel ilişki kurulması için karar verilir bundan sonra uğraşması gereken siz değil eşiniz olacaktır içiniz rahat olsun

Merak etmeyin artik sonuna gelmişsiniz olayın ben de avukatım bebeginiz çok küçük olduğu için dava sonunda büyük ihtimal çocuğun velayeti size verilecektir babayla kişisel ilişki kurulması için karar verilir bundan sonra uğraşması gereken siz değil eşiniz olacaktır içiniz rahat olsun
İnşAllah çok teşekkür ederim ama ben onun yaptğı merhametsizliği yapamam kendimi biliyorum çocuğuma kıyamam. İnşAllah bu süreç bu yaptığı onun için olumsuz olur

Ne durumdasiniz, kavustunuz mu oglunuza? Gercekten benim bile aklim kaldi sizde, cok zor bir surec gecirdiniz. Oglunuzu aldiktan sonra yardim alirsaniz belki daha kolay atlatmanizi saglar.

Var mı bir gelişme? İnşallah şu an bebeğinizlesinizdir. 😔

Konuyu okurken benim bile kalbim sıkıştı. Allah bildiği gibi yapsın hepsini. Yasattiklarini yaşamadan ölemezler umarım.

Gelişme var mı kavustunuz mu evladiniza ?

Ne durumdasiniz, kavustunuz mu oglunuza? Gercekten benim bile aklim kaldi sizde, cok zor bir surec gecirdiniz. Oglunuzu aldiktan sonra yardim alirsaniz belki daha kolay atlatmanizi saglar.
Kavuştuö çok şükür Allah ıma çok şükürr gözüm Allah ım kimseye yaşatmasın yazamadm kusura bakmayın

dün gece girip yazmamışsınız
lütfen artık aldım yazın :KK43: E Efsa0705
Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun

Back