Yavruma hala kavuşamadım

8 aylik bebegi 70 yasinda annesine guvenerek mi kacirmiş? Nasil bakiliyor kim bakiyor kucucuk daha. Hoş, hicbir zaman evlat kacirilmaz ama 8 aylik bebegi nasil ayirir yahu.
Ben insanlık beklemiyorum onlardan. Allah a havale ettim annesinide kendine de yavruma kavuşayım da ben yaktıkları yerden cayır cayır yansınlar bunun acısının tarifi yok

Oğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
Sırf sizi cezalandirmak amaç başka bişey değil olan yavruya oluyor yazıklar olsun böyle insanlara

Ne demek rizam yok ya sekiz aylık daha. Anneye muhtaç. Böyle adalet olur mu ya? Devleti de polisi de adaleti de beş para etmiyor ülkenin.

İnşallah tez zamanda sonuçlanır da kavuşursunuz..akşam akşam sinirim bozuldu ya. Mutlaka bize de haber verin.

İnanın çok üzüldüm. Daha annesini emmesi gereken bir bebek nasıl yok ortak velayet yok yasa bilmem ne diye anneden koparılır aklım almıyor.
İnşallah en koşa zamanda kavuşursunuz bebeğinize . Lütfen bizi de haberdar edin.

Allah bildiği gibi yapsın hadi o kaçırdı ailesi de vicdansızmış demekki anneye ihtiyacı olan bebeği nasıl alırlar. İnşallah bebeğinize kavuşup o pisliklerden kurtulursunuz

Allah bildiği gibi yapsın hadi o kaçırdı ailesi de vicdansızmış demekki anneye ihtiyacı olan bebeği nasıl alırlar. İnşallah bebeğinize kavuşup o pisliklerden kurtulursunuz
Anneside ablasıda birer anne yaktıkları yerden fazlasyla yansınlar dilerim Allah tan Amin inşAllah bu hafta kavuşurum duanızla

Boşanma veya velayet olmadğı için bir yaptırımı yok bende şok oldum öğrenince. Bende alıp gtseymişim göstermeyebilirmişim. Ne yazık ki olan bu ülkede
Yazıklar olsun. Adaletin olmadığı adalet sarayları.. Tiksiniriyorm artık ya bu coğrafyada yaşamaktan.

8 aylık bebegin yani annesinin kucağı olmalı babalığı geçtim nasıl insanmış bu pislik herif. İnşallah tez zamanda kavuşursun yavruna
İnsan diyemiyorum ki ben. Böyle bir adamı baba yapmışım işte. Allah ım oğluöa sağlık bana sabır versin. Bu hafta kavuşacağz inşAllah dualarınızı eksik etmeyin nolur

İnşAllaaahh Allah ım dayanacak gücüm kalmadı artık nolur dualarınızda yer verin bana da bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…