- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.071
- 498
Gözünüz aydın çok sevindim. Kıyamam o da çok özlemiştir annesini.Kavuştuö çok şükür Allah ıma çok şükürr gözüm Allah ım kimseye yaşatmasın yazamadm kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın çok sevindim. Kıyamam o da çok özlemiştir annesini.Kavuştuö çok şükür Allah ıma çok şükürr gözüm Allah ım kimseye yaşatmasın yazamadm kusura bakmayın
Allahıma çok şükür aldım hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsunBende merak ettim ne yaptın konu sahibi alabildinmi
Bunları rapor ettirip mahkemeye sunabilir misiniz acaba? Bebeği alıkoydukları süre içinde bakımı hiç yapılmamış diye. Bebeğiniz her türlü size verilir zaten de, görüş hakkını da iyice kısıtlarlar umarım.Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Ay canım benim yaa babası bakmadı baabnnesi napti o da kadın değil mi torununa nasıl bakmaz yaa neyse bı yönden iyi olmuş çok iyi bakıp size vermemezlik yapabilirlerdi en azından yavruna kavustun sen onu hemen iyileştirirsinAldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Allah ın cezaları!!!Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Değilmiş. Ben de şaşırdım başta ama maalesef o konuda bir kanun açığı var.polise başvurdunuz mu? babası bile olsa bir bebegı alıp goturup annesine göstermemek suç olmalı.
Insanin katil olasi gelir ya bu nasil bi seref yoksunluğu. Cok sevindim kavusmaniza. Bundan sonra avukatiniz karar cikarsin. Cocugunu sadece pedagog gozetiminde girebilsin.Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Mahkemeden karar çıkarttı kadın icra yoluyla aldı zaten, ahlaksızlar vermiyordu zavallı bebeği. Sırf konu sahibinin canını yakmak için alıkoydular o bebeği, sevdiklerinden değil. Yazıklar olsun.Ay canım benim yaa babası bakmadı baabnnesi napti o da kadın değil mi torununa nasıl bakmaz yaa neyse bı yönden iyi olmuş çok iyi bakıp size vermemezlik yapabilirlerdi en azından yavruna kavustun sen onu hemen iyileştirirsin
Değilmiş. Ben de şaşırdım başta ama maalesef o konuda bir kanun açığı var.
Kesinlikle katılıyorum. Her şeyi geçtim, hadi kaçırmaya girmiyor olsun. Annesinin bebeği görmesini ne hakla engelleyebilir? Hiç aklım almıyor. Muhtemelen başta iyi niyetle, çocuğu alıp götürenin zor durumda olan anne olduğu düşünülerek düzenlenmiş bir kanundur ama böyle durumlarda bebek de mağdur oluyor işte. O çocuk daha süt çağında.evet kanun açığı var. suç olmasi lazim babası bile 1 yasına gelmemis bebegi annesinden ayıramaz. o yavruya yazık değil mı? hele de emen bebek ise.
Coook sevindim gercekten!o kadar uzuldum ki aklim hep sizdeydi. Allah bir daha ayirmasin evladinizdan,onlari da bildigi gibi yapsin beddua etmek istemiyorum ama yaziklar olsun sirf sizi cezalandirmak icin el kadar bebeye bakmamislar bile.Kavuştum çok şükür yazamadım kusura bakmayın nolur mahvetmişler oğlumu her tarafı pişmiş kşrlenmiş bir banyo bile yaptrmamışlar
Ben şimdi bakarm oğluma çok şükür kavuştum ya uyurken dalan çok korkuyor kim bilir ne yaptılar Allah bildiği gibi yapsınCoook sevindim gercekten!o kadar uzuldum ki aklim hep sizdeydi. Allah bir daha ayirmasin evladinizdan,onlari da bildigi gibi yapsin beddua etmek istemiyorum ama yaziklar olsun sirf sizi cezalandirmak icin el kadar bebeye bakmamislar bile.
Çok şükür aldım yavrumu ya gözümün önünde artık gerisi umruöda değilKesinlikle katılıyorum. Her şeyi geçtim, hadi kaçırmaya girmiyor olsun. Annesinin bebeği görmesini ne hakla engelleyebilir? Hiç aklım almıyor. Muhtemelen başta iyi niyetle, çocuğu alıp götürenin zor durumda olan anne olduğu düşünülerek düzenlenmiş bir kanundur ama böyle durumlarda bebek de mağdur oluyor işte. O çocuk daha süt çağında.
Kavuştum yavruma kanun yoluyla geç oldu ama oldu çok şükür canımın içineevet kanun açığı var. suç olmasi lazim babası bile 1 yasına gelmemis bebegi annesinden ayıramaz. o yavruya yazık değil mı? hele de emen bebek ise.
İcra memuru aldı oğlumu aldı ki ne aldı bir kuru battaniyeye sarıp vermişler sadece evlat ya bu derdin benmle ne derdin varsa artk evlada nasıl kıydınMahkemeden karar çıkarttı kadın icra yoluyla aldı zaten, ahlaksızlar vermiyordu zavallı bebeği. Sırf konu sahibinin canını yakmak için alıkoydular o bebeği, sevdiklerinden değil. Yazıklar olsun.
Saatlerce uyudu o uyudu ben ağladım kardeşim ağladı mahvolmuş oğlum ne uyku ne bişey per perişan aldım mama aldı avukat yaa avukat aldı düşünebiliyo musınuz babası öylece verdi bir eşya gibi
Anne gözetiminde haftanın ilk cumartesi 2 son cumartesi 2 aylık toplam 4 saat görebilecek başka yok. Bide niye bu kadar az diyo gitmhkime sor dedi avukatInsanin katil olasi gelir ya bu nasil bi seref yoksunluğu. Cok sevindim kavusmaniza. Bundan sonra avukatiniz karar cikarsin. Cocugunu sadece pedagog gozetiminde girebilsin.