• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Bunları rapor ettirip mahkemeye sunabilir misiniz acaba? Bebeği alıkoydukları süre içinde bakımı hiç yapılmamış diye. Bebeğiniz her türlü size verilir zaten de, görüş hakkını da iyice kısıtlarlar umarım. 😡

polise başvurdunuz mu? babası bile olsa bir bebegı alıp goturup annesine göstermemek suç olmalı.

şimdi okudum kavuşmuşsunuz gözünüz aydın ama avukatınız varsa bunları rapor ettirin. sizden kaçırdıklarını size göstermedikleri zaman bakmadiklarını hepsini dava dosyasina yazdirin.

Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Ay canım benim yaa babası bakmadı baabnnesi napti o da kadın değil mi torununa nasıl bakmaz yaa neyse bı yönden iyi olmuş çok iyi bakıp size vermemezlik yapabilirlerdi en azından yavruna kavustun sen onu hemen iyileştirirsin

Allah ın cezaları!!!
gözünüz aydın olsun bundan sonra siz nerde kuzu orda.. hiç gözünüzden ayırmayın
çok çok sevindim :) düzelir annesi siz gül gibi bakarsınız yavrunuza

Insanin katil olasi gelir ya bu nasil bi seref yoksunluğu. Cok sevindim kavusmaniza. Bundan sonra avukatiniz karar cikarsin. Cocugunu sadece pedagog gozetiminde girebilsin.

Ay canım benim yaa babası bakmadı baabnnesi napti o da kadın değil mi torununa nasıl bakmaz yaa neyse bı yönden iyi olmuş çok iyi bakıp size vermemezlik yapabilirlerdi en azından yavruna kavustun sen onu hemen iyileştirirsin
Mahkemeden karar çıkarttı kadın icra yoluyla aldı zaten, ahlaksızlar vermiyordu zavallı bebeği. Sırf konu sahibinin canını yakmak için alıkoydular o bebeği, sevdiklerinden değil. Yazıklar olsun.

Değilmiş. Ben de şaşırdım başta ama maalesef o konuda bir kanun açığı var.

evet kanun açığı var. suç olmasi lazim babası bile 1 yasına gelmemis bebegi annesinden ayıramaz. o yavruya yazık değil mı? hele de emen bebek ise.

evet kanun açığı var. suç olmasi lazim babası bile 1 yasına gelmemis bebegi annesinden ayıramaz. o yavruya yazık değil mı? hele de emen bebek ise.
Kesinlikle katılıyorum. Her şeyi geçtim, hadi kaçırmaya girmiyor olsun. Annesinin bebeği görmesini ne hakla engelleyebilir? Hiç aklım almıyor. Muhtemelen başta iyi niyetle, çocuğu alıp götürenin zor durumda olan anne olduğu düşünülerek düzenlenmiş bir kanundur ama böyle durumlarda bebek de mağdur oluyor işte. O çocuk daha süt çağında. 😞

Kavuştum çok şükür yazamadım kusura bakmayın nolur mahvetmişler oğlumu her tarafı pişmiş kşrlenmiş bir banyo bile yaptrmamışlar
Coook sevindim gercekten!o kadar uzuldum ki aklim hep sizdeydi. Allah bir daha ayirmasin evladinizdan,onlari da bildigi gibi yapsin beddua etmek istemiyorum ama yaziklar olsun sirf sizi cezalandirmak icin el kadar bebeye bakmamislar bile.

Coook sevindim gercekten!o kadar uzuldum ki aklim hep sizdeydi. Allah bir daha ayirmasin evladinizdan,onlari da bildigi gibi yapsin beddua etmek istemiyorum ama yaziklar olsun sirf sizi cezalandirmak icin el kadar bebeye bakmamislar bile.
Ben şimdi bakarm oğluma çok şükür kavuştum ya uyurken dalan çok korkuyor kim bilir ne yaptılar Allah bildiği gibi yapsın

Kesinlikle katılıyorum. Her şeyi geçtim, hadi kaçırmaya girmiyor olsun. Annesinin bebeği görmesini ne hakla engelleyebilir? Hiç aklım almıyor. Muhtemelen başta iyi niyetle, çocuğu alıp götürenin zor durumda olan anne olduğu düşünülerek düzenlenmiş bir kanundur ama böyle durumlarda bebek de mağdur oluyor işte. O çocuk daha süt çağında. 😞
Çok şükür aldım yavrumu ya gözümün önünde artık gerisi umruöda değil

Mahkemeden karar çıkarttı kadın icra yoluyla aldı zaten, ahlaksızlar vermiyordu zavallı bebeği. Sırf konu sahibinin canını yakmak için alıkoydular o bebeği, sevdiklerinden değil. Yazıklar olsun.
İcra memuru aldı oğlumu aldı ki ne aldı bir kuru battaniyeye sarıp vermişler sadece evlat ya bu derdin benmle ne derdin varsa artk evlada nasıl kıydın

Insanin katil olasi gelir ya bu nasil bi seref yoksunluğu. Cok sevindim kavusmaniza. Bundan sonra avukatiniz karar cikarsin. Cocugunu sadece pedagog gozetiminde girebilsin.
Anne gözetiminde haftanın ilk cumartesi 2 son cumartesi 2 aylık toplam 4 saat görebilecek başka yok. Bide niye bu kadar az diyo gitmhkime sor dedi avukat

Back