• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavruma hala kavuşamadım

Allah ın cezaları!!!
gözünüz aydın olsun bundan sonra siz nerde kuzu orda.. hiç gözünüzden ayırmayın
çok çok sevindim :) düzelir annesi siz gül gibi bakarsınız yavrunuza
Hepsini belgeledik neresinde ne var ne yapmışlar. Canilerin şimdi onlar dğşğnsün düşünebiliyolarsa acımsızlar

Aminn gerçekten çok zor sabrettim ama bide bana sorun nefes alıyodum ama nasıl alıyordum
4,5 aylik oglum su an yataginda uyuyor. 10 dakikada bir gidip yokluyorum. Ozledigimden! Tahmin edebiliyorum. Yureginizi yakanlardan sorsun Rabbim. Sikica sarmalayin yavrunuzu. Geri kalan herkes ve her seyi kapinizin ardinda tutun. Sevgiler.

Bunları rapor ettirip mahkemeye sunabilir misiniz acaba? Bebeği alıkoydukları süre içinde bakımı hiç yapılmamış diye. Bebeğiniz her türlü size verilir zaten de, görüş hakkını da iyice kısıtlarlar umarım. 😡
Raporladık her yerini keşke olmasaydı çocuğumun canı yanıyodu kim bilir nasıl varya öyle böyle değildi bir dk gözümün önünden ayırmadğm yavrum şok olduk avukat ya giidin bir güzel yıkayın dedi düşünün artık

4,5 aylik oglum su an yataginda uyuyor. 10 dakikada bir gidip yokluyorum. Ozledigimden! Tahmin edebiliyorum. Yureginizi yakanlardan sorsun Rabbim. Sikica sarmalayin yavrunuzu. Geri kalan herkes ve her seyi kapinizin ardinda tutun. Sevgiler.
Allah ım ayırmasın inşAllah 🙏🏻 Benimde oğlumunda en büyğk sınavı bu olur inşAllah

polise başvurdunuz mu? babası bile olsa bir bebegı alıp goturup annesine göstermemek suç olmalı.

şimdi okudum kavuşmuşsunuz gözünüz aydın ama avukatınız varsa bunları rapor ettirin. sizden kaçırdıklarını size göstermedikleri zaman bakmadiklarını hepsini dava dosyasina yazdirin.
Bunların hepsi yazılacak çok şükür yalansz ilerledik hep karşı tarafın iftiralarına rağmen bakamıyor çocuğa demişler ama kendileri kimin bakaöadıklarını kanıtladı

İçim yandı okurken...
Neyse ki kavuşmuşsunuz, Rabbim ayırmasın bir daha.
Sıkıca sarılın yavrunuza 🌹

Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Gözünüz aydın olsun kavuşmuşsunuz bebeğinize çok sevindim..
Sımsıkı sarılın ona annesinin kokusunu hissetsin.
Resmen eziyet etmişler bebeğe,bunun için dava açın derim.

Back