Aminn gerçekten çok zor sabrettim ama bide bana sorun nefes alıyodum ama nasıl alıyordumGozunuz aydin, sokun koynunuza mahrum kaldigi sicakligi hissetsin. Kiyafetidir, pisigidir ilginizle gecer. Siz olun, yavrunuz iyi olsun. Allah hicbir anneyi evladindan ayri dusurmesin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yavruma hala kavuşamadım
- Konu Sahibi Efsa0705
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anne bosanma ayrilik aile duaa velayet dava
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şimdi babaysa eğer otursun düşünsğn ben naptm diye Allahımdan istedim aldım yavrumuDeğilmiş. Ben de şaşırdım başta ama maalesef o konuda bir kanun açığı var.
- 30 Aralık 2009
- 22.927
- 89.434
- 1.123
Hepsini belgeledik neresinde ne var ne yapmışlar. Canilerin şimdi onlar dğşğnsün düşünebiliyolarsa acımsızlarAllah ın cezaları!!!
gözünüz aydın olsun bundan sonra siz nerde kuzu orda.. hiç gözünüzden ayırmayın
çok çok sevindim :) düzelir annesi siz gül gibi bakarsınız yavrunuza
Yaptık hepsini tırnaklarını poposunu koltukaltını sırtını hepsini belgeledikBunları delil niteliğinde rapor ettiremez misiniz ?
Çocugun öz bakımıyla ilgilenmiyorlar diye.
En azından ona veriliş süresi olmaz ve kısıtlanır.
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
4,5 aylik oglum su an yataginda uyuyor. 10 dakikada bir gidip yokluyorum. Ozledigimden! Tahmin edebiliyorum. Yureginizi yakanlardan sorsun Rabbim. Sikica sarmalayin yavrunuzu. Geri kalan herkes ve her seyi kapinizin ardinda tutun. Sevgiler.Aminn gerçekten çok zor sabrettim ama bide bana sorun nefes alıyodum ama nasıl alıyordum
- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
Kavuştum yavruma kanun yoluyla geç oldu ama oldu çok şükür canımın içine
Allah bir daha ayırmasın.
Raporladık her yerini keşke olmasaydı çocuğumun canı yanıyodu kim bilir nasıl varya öyle böyle değildi bir dk gözümün önünden ayırmadğm yavrum şok olduk avukat ya giidin bir güzel yıkayın dedi düşünün artıkBunları rapor ettirip mahkemeye sunabilir misiniz acaba? Bebeği alıkoydukları süre içinde bakımı hiç yapılmamış diye. Bebeğiniz her türlü size verilir zaten de, görüş hakkını da iyice kısıtlarlar umarım.
Allah ım ayırmasın inşAllah Benimde oğlumunda en büyğk sınavı bu olur inşAllah4,5 aylik oglum su an yataginda uyuyor. 10 dakikada bir gidip yokluyorum. Ozledigimden! Tahmin edebiliyorum. Yureginizi yakanlardan sorsun Rabbim. Sikica sarmalayin yavrunuzu. Geri kalan herkes ve her seyi kapinizin ardinda tutun. Sevgiler.
Amin Allah razı olsunAllah bir daha ayırmasın.
Bunların hepsi yazılacak çok şükür yalansz ilerledik hep karşı tarafın iftiralarına rağmen bakamıyor çocuğa demişler ama kendileri kimin bakaöadıklarını kanıtladıpolise başvurdunuz mu? babası bile olsa bir bebegı alıp goturup annesine göstermemek suç olmalı.
şimdi okudum kavuşmuşsunuz gözünüz aydın ama avukatınız varsa bunları rapor ettirin. sizden kaçırdıklarını size göstermedikleri zaman bakmadiklarını hepsini dava dosyasina yazdirin.
- 27 Nisan 2012
- 15.284
- 17.990
- 498
nasıl yani Allah korusun darp mı varHepsini belgeledik neresinde ne var ne yapmışlar. Canilerin şimdi onlar dğşğnsün düşünebiliyolarsa acımsızlar
inşallah yabancılamamıştır sizi kuzum
gerçi bilir anayı
- 3 Mayıs 2015
- 13.306
- 48.729
- 598
İcra ile mi aldınız? Çocuk icradan da etkilenmiştir
- 3 Şubat 2018
- 25.507
- 109.875
- 598
Ay gözünüz aydin.Allah tekrar yasatmasin. Insallah bundan sonra sorun cikartmaz kimse
- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.822
- 208
Kavuştuö çok şükür Allah ıma çok şükürr gözüm Allah ım kimseye yaşatmasın yazamadm kusura bakmayın
Bugün aldığım en güzel haber bu oldu, gözünüz aydın. Bundan sonra annesi yanında, her türlü sorunun üstesinden gelirsiniz birlikte.
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.930
- 1.423
- 60
Gözünüz aydın olsun kavuşmuşsunuz bebeğinize çok sevindim..Aldım çok şükür acımasız merhametaizlerşn elinden ne bir mont ne bir patik ne bir emzik hiç birşeyini vermemişler öylece bir battaniye sarmışlar ne yıkamışlar ne temizlemişler pişmiş her tarafı yavrumun
Sımsıkı sarılın ona annesinin kokusunu hissetsin.
Resmen eziyet etmişler bebeğe,bunun için dava açın derim.
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- 13 Kasım 2019
- 228
- 553
- 103