Sizi cezalandırmak istemiş, boşanmak istemeyecektir. Lütfen ikna etmesin size, bu adama güvenilmez. Ne yapın edin boşanın bı manyaktan. Emen çocuğu annesinden ayırmak en çok bebeğe zarar verir. Kendi bebeğine zarar veren bir ruh hastasıyla barışmayınAmin inşAllahh onların elindende alırsam sonra isterse boşamasın çokta umrumda
Yazık günah ya daha cok kücük. Bu kadar düşmanlık yapacak ne var çok mu kötü ayrıldınız? Kesin suçluda kendisidirYoo yanlış anlamadm haklısınız. Bende isyan ettim çok ağladım çok parçalandım ama ne yazıkki süreç bu bende alıp gtseydim çocuğu göstermeyebilirmişim
Çocuğumu vermedi babası icra yolu ile alın dedi şaka gibi çocuğa yaptğı eziyete bakar mısınız icraya başvurduk yarın avukat ve polis ekipleri oğlumu bir eşya gibi alacaklarBebeğinizi alınca o görümce ve kayınvalide bozuntusuna da dava açın. Baba velayet sahibi de onlar kim oluyor da çocuğu alıp göstermiyor? Beter olurlar inşallah, utanmazlar. 70 yaşına gelmiş hala vebal alıyor cadaloz.
Vermedi çocuğu icra yoluyla almamızı söyledi ve annesi köpek diyo bana çocuğumu onlar kaçrdı köpek olan ben oldum Allah büyük hakaret davası açacağım icrayada başvurdum ben ne kadr oğlum az zarar görsün dedikçe yapılana bakSizi cezalandırmak istemiş, boşanmak istemeyecektir. Lütfen ikna etmesin size, bu adama güvenilmez. Ne yapın edin boşanın bı manyaktan. Emen çocuğu annesinden ayırmak en çok bebeğe zarar verir. Kendi bebeğine zarar veren bir ruh hastasıyla barışmayın
Utanmaz adam. Neyse sabredin az kaldı. Yarın mecbur verecek. Artık kaçacak yeri kalmadı. Bunları mahkeme hep sunun olur mu? Size ve evladınıza çektirdiklerini mutlaka belirtin.Çocuğumu vermedi babası icra yolu ile alın dedi şaka gibi çocuğa yaptğı eziyete bakar mısınız icraya başvurduk yarın avukat ve polis ekipleri oğlumu bir eşya gibi alacaklar
Hayır kesinlikle öyle bir tartışma yoktu olsa zaten ben en başta açardm davamı ama bu yapılana kayıtsz kalamazdm. Velayeti aldım ve çoccuğu teslim etmedi bugün icra yoluyla alın dedi. İcraya başvurdum yarın avukat pedegog ve polis ekipleri alacak. Annesi bide köpek diyo bana şaka gibi onlar kaçırdı çocuğumu ne sanıyolardı acabaYazık günah ya daha cok kücük. Bu kadar düşmanlık yapacak ne var çok mu kötü ayrıldınız? Kesin suçluda kendisidir
Geçici velayet size verildikten sonra eşinize kararın tebliğ edilmesi gerekiyor karar tebliğ olduktan sonra hala çocuğunuzu getirmediyse savcılığa gidip şikayette bulunmanız gerekir. Umarım tez vakitte kavuşursunuz çocuğunuzaOğlumu babası kaçıralı 3 hafta oldu ne görebildim ne haber alabildim delşrmek üzereyim. Daha yeni 8 aylık oldu benim yavrum. Bu hafta içi geçici velayet belli olacak. Yalvarırım dua edin nolur dua edin nolurr
Annesi bide köpek diyo bana ben kaçrmişm gibi çocuğumu onlara mı bırakacaktm. Hakaret davası açacak avukatım annesine bide kaçırırsada yakalama emri çıkaracak öğretmen zaten yeri yurdu belliUtanmaz adam. Neyse sabredin az kaldı. Yarın mecbur verecek. Artık kaçacak yeri kalmadı. Bunları mahkeme hep sunun olur mu? Size ve evladınıza çektirdiklerini mutlaka belirtin.
Aldım velayet kararı hemen sisteme düştü bugün ve almaya gittim o kararla. Ama vermedi icra yoluyla alacaksn dediGeçici velayet size verildikten sonra eşinize kararın tebliğ edilmesi gerekiyor karar tebliğ olduktan sonra hala çocuğunuzu getirmediyse savcılığa gidip şikayette bulunmanız gerekir. Umarım tez vakitte kavuşursunuz çocuğunuza
Son pisliğini yapıyor işte. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, az daha sabır. İnşallah ettiğini bulacak o da.Aldım velayet kararı hemen sisteme düştü bugün ve almaya gittim o kararla. Ama vermedi icra yoluyla alacaksn dedi
Aldım velayet kararı hemen sisteme düştü bugün ve almaya gittim o kararla. Ama
Bundan sonra sen de çocuğu icra yoluyla verirsin icra yoluyla alırsın o zaman madem sana zorluk çıkartıyor sen de ona çıkarırsınAldım velayet kararı hemen sisteme düştü bugün ve almaya gittim o kararla. Ama vermedi icra yoluyla alacaksn dedi
Öldüm artık 29 yaşındayö ömrümden çmür gitti yemm ederim saçlarım bir anda beyazladıSon pisliğini yapıyor işte. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, az daha sabır. İnşallah ettiğini bulacak o da.
Avukatta aynısını dedi ama süreç beni öldürdü tükendim mahvoldum bittim en büyük sınavım bu olsun inşAllahBundan sonra sen de çocuğu icra yoluyla verirsin icra yoluyla alırsın o zaman madem sana zorluk çıkartıyor sen de ona çıkarırsın
Evet öyle oldu kendi avulatıda teslim et dedi etmediGecici velayet size verilince mecbur getirmek zorunda . Ayrica size cocugu gostermemesode mahkemede onun aleyhine . Kendi ayagina sıkmış akıllı
Çok zordur eminim, çok büyük vebal aldılar. Onların yüzü gülecek mi sanki? Aileniz arkanızda yanlış bilmiyorsam. Hiç yalnız bırakmasınlar sizi. Evladınızla yeni bir hayata başlayın. Her şey güzel olacak.Öldüm artık 29 yaşındayö ömrümden çmür gitti yemm ederim saçlarım bir anda beyazladı
İnşAllah bir süre oğlumla ilgilenip işime başlayacağm iznimi bozdurup boşanma davasını da avukat yürütsün. Gülerek gittim ağladm oğlumla uyuyacağm diye şimdi yine onsuz ağlayarak yatacağmÇok zordur eminim, çok büyük vebal aldılar. Onların yüzü gülecek mi sanki? Aileniz arkanızda yanlış bilmiyorsam. Hiç yalnız bırakmasınlar sizi. Evladınızla yeni bir hayata başlayın. Her şey güzel olacak.
Son geceniz onsuz, üzülmeyin artık lütfen. Yarın kavuşacaksınız inşallah.İnşAllah bir süre oğlumla ilgilenip işime başlayacağm iznimi bozdurup boşanma davasını da avukat yürütsün. Gülerek gittim ağladm oğlumla uyuyacağm diye şimdi yine onsuz ağlayarak yatacağm
Yazıklar olsun onların insanlıklarına çok üzüldüm minicik bebekHayır kesinlikle öyle bir tartışma yoktu olsa zaten ben en başta açardm davamı ama bu yapılana kayıtsz kalamazdm. Velayeti aldım ve çoccuğu teslim etmedi bugün icra yoluyla alın dedi. İcraya başvurdum yarın avukat pedegog ve polis ekipleri alacak. Annesi bide köpek diyo bana şaka gibi onlar kaçırdı çocuğumu ne sanıyolardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?