- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
Olsun kavuşmuşsun ya onların kendi edepsizliğiEvet çok şükür kavuştum çok şükür Allahı maÖylece bir battaniyeye sarıp verdiler oğluma ne bşr mont ne bir patik
offf sırf inada ya, sevdiğinden değil ki çocuğu. sevse anasından ayırmaz zaten. Allah tekrarını yaşatmasın çok mutlu oldumKavuştum çok şükür yazamadım kusura bakmayın nolur mahvetmişler oğlumu her tarafı pişmiş kşrlenmiş bir banyo bile yaptrmamışlar
Çok şükür yaa çok sevindim.Evet çok şükür kavuştum çok şükür Allahı maÖylece bir battaniyeye sarıp verdiler oğluma ne bşr mont ne bir patik
Keşke o halinin fotoğraflarını cekseydin. Mahkemeye sunardin hiçbir şekilde çocuğu alma ihtimali kalmasın.Kavuştum çok şükür yazamadım kusura bakmayın nolur mahvetmişler oğlumu her tarafı pişmiş kşrlenmiş bir banyo bile yaptrmamışlar
Içim acıdı biliyor musun.Kavuştuk çok şükürrr
Kuzum düşünecek olsa bu hale getirir miŞimdi babaysa eğer otursun düşünsğn ben naptm diye Allahımdan istedim aldım yavrumu
Kavuştum yavruma kanun yoluyla geç oldu ama oldu çok şükür canımın içine
Olur ya barışmak isterse şans vermeyin. Mis gibi mesleğiniz var aileniz var. Tekrar aynı şeyi yapabilir. Çok mutlu olun çocuğunuzlaHepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim her birinizden Allah razı olsun. Rabbim kimseyi hiç bir anneyi evladından ayırmasın merhametsiz insanlarla karşılaştrmasın. Dün görüş günüydü zaten aylık ikişer saatten 4 saat görme hakkı vardı onada gelmedi. Umarm hiç gelmez. Normal yolla vermedi icra ile aldım oğlumu kuru bir battaniyeye sarıp vermişler sadece aç mı tok mu hiç Allah büyüktür oğlum yanımda ben oğlumla ilgileniyorm annem yemeğimi yapıyor kardeşlerim çayını çayımı çorbamı getiriyor aslan gibi dedesi var. Allah hepsinin canını sağ etsin. Devletin verdiği izinleri sonuna kadar kullanacağm oğlum için sonra da işime başlayacağm inşAllah herşey Allah tan vardır bundada bir hayır. Sebep olanlar utansın en büyük vebali aldılar daha ne olsun
Benim cocugum yanimda sukur babasi gormek bile istemiyor esinizi kastederek dedim aynisida benim basimda diye . Yavrunuza kavusmaniza cok sevindim . Ceza alacakmi babasi kacirdigi icinBen aldım çok şükür oğlumu darısı size inşAllah hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?