• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavru kedi

[QUOTEaklıma gelmemişti ç40570686, member: 583360"] Feraceli Feraceli yemek yiyemez de o. ilaç damlalıkları vardır yada iğnesiz şırıngayla ağzına damlat. hiç bir şey bulamazsan ağzına pamukla bişiler damlat.[/QUOTE]
Ah bu aklımagelmemişti hemen şırınga arıyorum

Bakımı çoook zor ama imkansız değil.. Eğer eve alamıyorsanız pet arkadaş sitesine girip fotoğrafını ekleyip ev arayın. Ev olmadan o yavrucak ölür.. Hem gece serinliğinden hem yalnızlıktan. 3 saatte bir beslemek ve kakasını yaptırmak gerekiyor. Ayrıca kedi biberonu hariç her şey gaz yapar ve ölümüne sebep olabilir. Altına battaniye koyun ve sürekli değiştirip temiz ortam sağlayın. Mümkün mertebe sıcak tutun yuva bulana kadar.
Veterinerlerin çoğu maalesef kabul etmiyor artık.. Kapasite dolu diyorlar bakmıyorlar beleşe.

Bakımı çoook zor ama imkansız değil.. Eğer eve alamıyorsanız pet arkadaş sitesine girip fotoğrafını ekleyip ev arayın. Ev olmadan o yavrucak ölür.. Hem gece serinliğinden hem yalnızlıktan. 3 saatte bir beslemek ve kakasını yaptırmak gerekiyor. Ayrıca kedi biberonu hariç her şey gaz yapar ve ölümüne sebep olabilir. Altına battaniye koyun ve sürekli değiştirip temiz ortam sağlayın. Mümkün mertebe sıcak tutun yuva bulana kadar.
Veterinerlerin çoğu maalesef kabul etmiyor artık.. Kapasite dolu diyorlar bakmıyorlar beleşe.
Of elimden geldiğince ilgileniyorum

Sesi kesiliyor acaba uyuyor mu? Yoksa ay düşünmek istemiyorum allahım nolur ölmesin :KK61:

İzmirde değil keske olsam ailemle kalıyorum

damardan gir ozaman,belki bizim vicdanimizi yoklamak icin Allah gonderdi onu,birakalim olsun mu..ben ev bulcam ona filan de..tartisma,vicdanlarina yuru.
bu gecelik alayim de ya da..zaten o yavrunun tipini gorduler mi birakmak istemezler...yani en azindan oyle umut ediyorum..

uyuyordur, karnı doyunca...
bir de ağlamaktan yoruldu heralde.
eve aldınız mı o kısmı kaçırdım ben ?

lorrinbab post: 40570977 .!.:
damardan gir ozaman,belki bizim vicdanimizi yoklamak icin Allah gonderdi onu,birakalim olsun mu..ben ev bulcam ona filan de..tartisma,vicdanlarina yuru.
bu gecelik alayim de ya da..zaten o yavrunun tipini gorduler mi birakmak istemezler...yani en azindan oyle umut ediyorum..
Maalesef evde babam hariç kimse müsade etmiyor, annem zaten ağzından hep kötü sözler çıkıyor kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak için

Back