- 9 Ocak 2015
- 19.695
- 81.628
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsa bir gün ölecek diye dünyaya bebek de getirmeyelim o zamanölmeyebilirde. siz yinede alın. yazık bebeğe
Evet çok ufak
Of elimden geldiğince ilgileniyorumBakımı çoook zor ama imkansız değil.. Eğer eve alamıyorsanız pet arkadaş sitesine girip fotoğrafını ekleyip ev arayın. Ev olmadan o yavrucak ölür.. Hem gece serinliğinden hem yalnızlıktan. 3 saatte bir beslemek ve kakasını yaptırmak gerekiyor. Ayrıca kedi biberonu hariç her şey gaz yapar ve ölümüne sebep olabilir. Altına battaniye koyun ve sürekli değiştirip temiz ortam sağlayın. Mümkün mertebe sıcak tutun yuva bulana kadar.
Veterinerlerin çoğu maalesef kabul etmiyor artık.. Kapasite dolu diyorlar bakmıyorlar beleşe.
Evetcok bebek bu![]()
Of elimden geldiğince ilgileniyorum
sen ailenle mi kalıyorsun, öyleyse en azından ev bulana kadar sizde kalsın, öğrenci eviyse bir şey diyemem. bir de İzmirdeysen bakarız bir çaresine. en olmadı ben alır ilgilenirim.Of elimden geldiğince ilgileniyorum
Öyle demeNasılsa bir gün ölecek diye dünyaya bebek de getirmeyelim o zaman![]()
Evdekiler ciddi derece tartışıyor benimle bnde ağlıyorum artık sinirden off evimdekiler insan değil bunca yıldır yaşadığım kişiler insanlıktan nasibini almamışEve sokmaya çalışın. Lütfen eve sokun kediyi.
İzmirde değil keske olsam ailemle kalıyorumsen ailenle mi kalıyorsun, öyleyse en azından ev bulana kadar sizde kalsın, öğrenci eviyse bir şey diyemem. bir de İzmirdeysen bakarız bir çaresine. en olmadı ben alır ilgilenirim.
ah ya. neden istemiyorlar yavruyu. facebookta falan sahiplendiren gruplar var olmazsa onlara falan bir foto at. keşke olsan hakkaten, sabaha alırdım senden. ailen de bir geceliğine ses etmezdi.İzmirde değil keske olsam ailemle kalıyorum
olmez sanmıyorum sıcagı gorunce mayısmıs olabılırSesi kesiliyor acaba uyuyor mu? Yoksa ay düşünmek istemiyorum allahım nolur ölmesin![]()
yok yorgun düşmüştür, uyurlar emdikten sonra. ondan.Sesi kesiliyor acaba uyuyor mu? Yoksa ay düşünmek istemiyorum allahım nolur ölmesin![]()
İzmirde değil keske olsam ailemle kalıyorum
Ay hadi inşallah sesi tamamen kesildi bebeğim uyuyor galibaolmez sanmıyorum sıcagı gorunce mayısmıs olabılır![]()
Maalesef evde babam hariç kimse müsade etmiyor, annem zaten ağzından hep kötü sözler çıkıyor kendimi zor tutuyorum kalbini kırmamak içinlorrinbab post: 40570977 .!.:damardan gir ozaman,belki bizim vicdanimizi yoklamak icin Allah gonderdi onu,birakalim olsun mu..ben ev bulcam ona filan de..tartisma,vicdanlarina yuru.
bu gecelik alayim de ya da..zaten o yavrunun tipini gorduler mi birakmak istemezler...yani en azindan oyle umut ediyorum..