Limonlu ve sirkeli suyla yıkadım. İnternette araştırıp buldum. Ama tüylerine yapışmış. Çok tşk ederimBir de limonlu su karisimi vardi ama tam hatirlayamadim. Internetten bulabilirsiniz. Sabunlu suyla yikayip ince bir tarakla temizleyebilirsiniz. Ama temizlendikten sonra disari cikarlarsa yine parazit toplarlar. Daha sonra veterinerden uygun koruyucu damla ya da tasma alin
Gecmiyor yine de huylaniyor insan. Ben bir tanesini bit sampuani ile yikamistim,bu cocuklar icin olanlarBir veteriner arkadaşım kedi köpekteki pirelerin insanlara geçmediğini , yayilmadiğini söylemişti . İnternetten sipariş ediliyorsa pire için spreyler oluyor ondan alabilirsiniz ,satılıyor mu ama bilmiyorum .
Bilmiyorum ben yavrunun nasıl yapılır, sampuan olur heralde.Benim köpeğimi veteriner ilaçlamışti ama o büyüktü . Yavruda dikkatli olmak lazım ilaçlamak olmaz yazmış bir üye.Gecmiyor yine de huylaniyor insan. Ben bir tanesini bit sampuani ile yikamistim,bu cocuklar icin olanlar
Delirmeyin nolurLimonlu ve sirkeli suyla yıkadım. İnternette araştırıp buldum. Ama tüylerine yapışmış. Çok tşk ederim
Bilmiyorum,yetiskin kediler icin ilaclar var ama yavru icin olani veteriner bilirBilmiyorum ben yavrunun nasıl yapılır, sampuan olur heralde.Benim köpeğimi veteriner ilaçlamışti ama o büyüktü . Yavruda dikkatli olmak lazım ilaçlamak olmaz yazmış bir üye.
Eve dağılmaz kesinlikle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?