• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yavru kedi ve pireleri yardım lütfen

SiZe bişi sorabilir miyim? 3 gün önce kapıma bi yavru kedi geldi 1 gün bende kaldı sonda annesi ve kardeşlerini görünce götürüp bıraktım ertesi gün tekrar kapıma gelmiş bende sahiplenmek için evime aldım ama üzerinde pire olduğunu fark ettim. Küçük bi ilçede olduğumuz için veteriner yok ayrıca bayram tatili olduğu içinde merkezde de açık veteriner bulamadık. Bu pirelerden nasıl kurtulabiliriz. Eve dağılmasından korkuyorum ama tekrar da sokağa bırakmaya gönlüm razı değil. Çok kararsız kaldım. Yardım eder misiniz?
Dis parazit asisi olmadan gitmez. Yikamakla filan olmaz yani. Mutlaka veteriner lazim.

Ben sokak kedilerine tavuklara damlatilan bir damla var ondan damlatiyordum,veteriner ucuz olsun diye ondan vermisti.Bidondan siringayla cekip cekip veriyordum. Yavrulara da elimle az bir sey suruyordum. Bizimkilere zarari olmadi ama kesin bir sey de demek istemiyorum. Sokaktan kurtarabildigimiz kar gozuyle bakiyoruz,en ekonomik yontemleri kullaniyoruz maalesef

SiZe bişi sorabilir miyim? 3 gün önce kapıma bi yavru kedi geldi 1 gün bende kaldı sonda annesi ve kardeşlerini görünce götürüp bıraktım ertesi gün tekrar kapıma gelmiş bende sahiplenmek için evime aldım ama üzerinde pire olduğunu fark ettim. Küçük bi ilçede olduğumuz için veteriner yok ayrıca bayram tatili olduğu içinde merkezde de açık veteriner bulamadık. Bu pirelerden nasıl kurtulabiliriz. Eve dağılmasından korkuyorum ama tekrar da sokağa bırakmaya gönlüm razı değil. Çok kararsız kaldım. Yardım eder misiniz?
dış parazit damlası alın onu damlatın 2 güne birşey kalmaz.

7300D5B2-431E-425F-9364-46A287AE29E2.jpeg
Kedideki pireler eve dagilmaz. Aksine evdeki pireleride kendine toplar. Cok minik degilse banyo yaptirin teker teker temizleyin. Ben oyle yapmisdim prensesime:KK200:

Back