• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yavaş ölüyor tüm hücrelerim ... Sonsuza dek yok olmak istiyorum!

En iyisi çalışmak sanırım. Annem , gazeteci. İş konusunda kendi camiasından bakınacağın söyledi. Bir iş bulduğunda, hayır demeyeceğim. Direk düşüneceğim ...

Bence de, ekonomik olarak rahatlarsan kurslarına daha güzel yoğunlaşırsın.

Kendini hırpalamaktan vazgeç.

Ya önümüzdeki sene B grubundan sınav değil mi ? Kaymakamlık, müfettişlik filan. Daha zor sanırım ? bu seneyi kaçırdım. Acaba 2014 tekine mi dershaneye giderek, girsem ? Sence ? Var mı bir düşüncen bu konu hakkında ?:18:

Şimdilik bu sene dış ticaret kursu + ingilizce filan gideyim aynı zamanda çalışarak ? 2014 için kpss ye girerim. Onda hem a hem b sanırım değil mi ?

evet 2014 de olacak hem a hem b... tabi değişiklik olmazsa.. A kadroları zor. alan derslerden de sınava giriyorsun. ayrıca a kadroları genelde mülakat istiyor... b kadrolarında mülakat yok. puanın yüksek olunca rahat atanırsın.

dershanelerdende bilgi al yinede sen. dış ticaret kursu da birşey katabilecekse sana git.

ben 2 yıllıktan sonra açıköğretimden devam ettim. iş için açıköğretimi biraz hoş karşılamadılar. çevremdekiler çok yaraladı. ben yüksek lisansı çok istedim, açıköğeretimden olmaz kabul görmez dediler ancak. ben başardım. yüksek lisansımıda bitirdim. ha memurum pek faydası yok bu aralar ama belki bir gün işime yarıyacak....

ilkönce çalışmak için adım at. kurslara para dökme hemen.

Son düzenleme:
Bence de, ekonomik olarak rahatlarsan kurslarına daha güzel yoğunlaşırsın.

Kendini hırpalamaktan vazgeç.

Çok teşekkür ederim Elmayra. Yorumlarını seviyorum. Konumu yorumladığın için de çok teşekkür ediyorum sana :16:

Çok sakin görünümlü çok agresif biriyim ben ebrutolga :/
Bazen çift kişilikli olduğumu düşünüyorum.
Çünkü sinirliyken içimde öyle bir fırtına kopuyor ki, gerçekten cinnet geçiriyormuşum gibi hissediyorum.
İzmirdeyim canım .
Annemle de olmuyor... Çok kavga ediyoruz onla.
Temizlik hastası.

Canım ozaman bir iş bulup, kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.. Sonrasında bir de ev tutarsın kendine, misler gibi yaşarsın.. Üzülme inan bana hepsi olur..

İki ayrı eski eşten , iki ayrı çocuk :)
Babamın işinin de zor olduğunu biliyorum. Zaten ben onu hep anlayabiliyorum, hep anlıyorum.
Ama anlayamadığım tek nokta neden kendini damızlık gibi kullandırdığı ?
Ben anlıyorum da, o beni anlamıyor işte !
Bakacağım canım, sanırım bu sene ingilizceye gidip, seneye kpss ye gideceğim ...

2 ayrı eş olduğunu anladımda yazmamışım:1:

bazı insanlar anlayıştan yoksun oluyorlar. boşver yapan kendine yapar. sen kendini yetiştirde gerisi pekde önemli değil...

evet 2014 de olacak hem a hem b... tabi değişiklik olmazsa.. A kadroları zor. alan derslerden de sınava giriyorsun. ayrıca a kadroları genelde mülakat istiyor... b kadrolarında mülakat yok. puanın yüksek olunca rahat atanırsın.

dershanelerdende bilgi al yinede sen. dış ticaret kursu da birşey katabilecekse sana git.

ben 2 yıllıktan sonra açıköğretimden devam ettim. iş için açıköğretimi biraz hoş karşılamadılar. çevremdekiler çok yaraladı. ben yüksek lisansı çok istedim, açıköğeretimden olmaz kabul görmez dediler ancak. ben başardım. yüksek lisansımıda bitirdim. ha memurum pek faydası yok bu aralar ama belki bir gün işime yarıyacak....

ilkönce çalışmak için adım at. kurslara para dökme hemen.

Tamam canım çok doğru söylüyorsun. Kafa gitti bende, b düz memurluktu değil mi ? O 2014 olacak inşallah bir değişiklik olmazsa.
Ne güzel yüksek lisans yapman. Ben de istiyorum aslında. Nasıl başardın ? Anlatır mısın zahmet olmazsa ? :)

Canım ozaman bir iş bulup, kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.. Sonrasında bir de ev tutarsın kendine, misler gibi yaşarsın.. Üzülme inan bana hepsi olur..

İnşallah , burda da paylaşırım :) :1:

2 ayrı eş olduğunu anladımda yazmamışım:1:

bazı insanlar anlayıştan yoksun oluyorlar. boşver yapan kendine yapar. sen kendini yetiştirde gerisi pekde önemli değil...

Hı iyi bari hehe... Çoğu kişi inanamıyor da, ondan öyle söyledim :)
Allah bana kendi ailemde huzur verir ileride inşallah.

Tamam canım çok doğru söylüyorsun. Kafa gitti bende, b düz memurluktu değil mi ? O 2014 olacak inşallah bir değişiklik olmazsa.
Ne güzel yüksek lisans yapman. Ben de istiyorum aslında. Nasıl başardın ? Anlatır mısın zahmet olmazsa ? :)

Hı iyi bari hehe... Çoğu kişi inanamıyor da, ondan öyle söyledim :)
Allah bana kendi ailemde huzur verir ileride inşallah.

b kadroları evet düz memurluk...

yüksek lisansa, işe başlamadan hiç isteme, boşuna... bir hocam işe başlamadan yüksek lisans iyi olmaz. özel sektör çok fazla okumuş insanı hemen kabul edemiyor. o nedenle işe başladıktan sonra daha çok öneriyoruz demişti...

mülakat olmayan üniversiteden, üniv.in dil sınavından 65, alesten 71 almıştım. sıralamaya girip, başladım...

gerek yok yüksek lisansa. senin önceliğin iş bulup çalışıp, para biriktirmek olsun. sonra o paraylada kursa gidersin...

hayata bir yerden başlamak lazım ..evet üniversite mezunu cok var ortamda kendınce farklı olmalısın dil kurslarına gidebilirsin uygun fiyatlı olanları var bu bir artı olur senın ıcın ama önce az cok demeden bir iş bulman gerek tecrübe olur hemde kendını gelıstırırsın

babanla aranıza gelınce bence acık acık konus arkasından bu kadar snirleneceğine dök içini rahatla

hayata bir yerden başlamak lazım ..evet üniversite mezunu cok var ortamda kendınce farklı olmalısın dil kurslarına gidebilirsin uygun fiyatlı olanları var bu bir artı olur senın ıcın ama önce az cok demeden bir iş bulman gerek tecrübe olur hemde kendını gelıstırırsın

babanla aranıza gelınce bence acık acık konus arkasından bu kadar snirleneceğine dök içini rahatla

Sağol canım, evet dil kursuna gideceğim . Öyle düşünüyorum şuan. Annemle bugün konuşup düşüneceğim.

Kpss için internetten canlı dersane yada videolu dersane seçeneği olan kaliteli yerler var hemde daha ucuz ..

Benimde nöbetlerim çakıştığı için bu seçeneği tercih ettim evde yapabilirim diorsan istediğin zaman internetten derse katılım sağlayabiliyorsun..

Diğer sorunlarının ağırlığı yaşanmadan bilinecek şeyler değil ve ne söylesem eksik kalır belki..Ama şu hastalık çekme işine son ver düşüne düşüne telafi zor dertlerede bulaşmamış olursun..

Bu arada baban seni seviyor açık açık isteklerini belirtirsen bi orta yol bulacağınıza eminim :34:

Kpss için internetten canlı dersane yada videolu dersane seçeneği olan kaliteli yerler var hemde daha ucuz ..

Benimde nöbetlerim çakıştığı için bu seçeneği tercih ettim evde yapabilirim diorsan istediğin zaman internetten derse katılım sağlayabiliyorsun..

Diğer sorunlarının ağırlığı yaşanmadan bilinecek şeyler değil ve ne söylesem eksik kalır belki..Ama şu hastalık çekme işine son ver düşüne düşüne telafi zor dertlerede bulaşmamış olursun..

Bu arada baban seni seviyor açık açık isteklerini belirtirsen bi orta yol bulacağınıza eminim :34:

Evet şu canlı dershane işine bakayım bir canım :)
Seneye kendimi deneme amaçlı gireyim, sonra çalışarak girerim.
Teşekkür ederim .

selam, seni mesajlarından biliyor ve yazdıklarını beğeniyorum.

ailevi meselelerin için ne diyeceğimi bilemedim aslında iş konusunu halletmen ailevi sorunlarını da çözecektir diye düşünüyorum.

üniversiteyi bitirip de baba evine döndüğümde çok ağır bir depresyona girdim. ben ne olacağım, atanamayacak mıyım, boşuna mı okudum gibi sorular beynimde dönüp duruyor beni uyutmuyordu. öğretmenim bu arada.

bir dersaneye girdim çalışayım üç kuruş kazanayım dedim ortam berbattı, kendimi kayık görmedim açıkçası. ben bu değilim dedim geri bıraktım.

sonra allah yardım etti bir özel ders fırsatı çıktı, haftanın beş günü bir saat ders verdim bir çocuğa, dersanede 7 gün çalışıp kazanacağım parayı her gün günde bir saat çalışarak kazandım. bu sırada annemle ciddi sorunlar yaşıyorum, geçinemiyorduk her yaptığım ona batıyor onun her söylediği de bana batıyordu. bir kaç sinir krizi bile geçirdim bu yüzden :D

gittim kpss kursuna yazıldım özel dersten kazandığım parayla dersane taksidini ödedim, buna ihtiyacım yoktu aslında babam verirdi ama benim kendim için o parayı kazanmam gerekiyordu. taksiten geriye kalan parayı da kendime harçlık ettim böylelikle geçti 7 ay.

şükürler olsun ki atanmama yetecek puanı aldım, sevdiğim işi yaparak insanca çalışarak paramı kazanmaya başladım. evden de uzaklaşmış oldum dolayısıyla annemle de sular duruldu.

ee özet geç diyorsan bence en önemli şey düzgün bir iş bunun için de kpss'ye önem ver derim ben. diğer kursları ertele ve kpss'ye yoğunlaş kendi paranı kazanmaya başlayınca yapmak istediğin ne varsa kendi paranla kafan rahat yaparsın zaten. ailenden de uzaklaşırsın atanınca.

bol şans diliyorum sana. umarım her eşy gönlünce olur

selam, seni mesajlarından biliyor ve yazdıklarını beğeniyorum.

ailevi meselelerin için ne diyeceğimi bilemedim aslında iş konusunu halletmen ailevi sorunlarını da çözecektir diye düşünüyorum.

üniversiteyi bitirip de baba evine döndüğümde çok ağır bir depresyona girdim. ben ne olacağım, atanamayacak mıyım, boşuna mı okudum gibi sorular beynimde dönüp duruyor beni uyutmuyordu. öğretmenim bu arada.

bir dersaneye girdim çalışayım üç kuruş kazanayım dedim ortam berbattı, kendimi kayık görmedim açıkçası. ben bu değilim dedim geri bıraktım.

sonra allah yardım etti bir özel ders fırsatı çıktı, haftanın beş günü bir saat ders verdim bir çocuğa, dersanede 7 gün çalışıp kazanacağım parayı her gün günde bir saat çalışarak kazandım. bu sırada annemle ciddi sorunlar yaşıyorum, geçinemiyorduk her yaptığım ona batıyor onun her söylediği de bana batıyordu. bir kaç sinir krizi bile geçirdim bu yüzden :D

gittim kpss kursuna yazıldım özel dersten kazandığım parayla dersane taksidini ödedim, buna ihtiyacım yoktu aslında babam verirdi ama benim kendim için o parayı kazanmam gerekiyordu. taksiten geriye kalan parayı da kendime harçlık ettim böylelikle geçti 7 ay.

şükürler olsun ki atanmama yetecek puanı aldım, sevdiğim işi yaparak insanca çalışarak paramı kazanmaya başladım. evden de uzaklaşmış oldum dolayısıyla annemle de sular duruldu.

ee özet geç diyorsan bence en önemli şey düzgün bir iş bunun için de kpss'ye önem ver derim ben. diğer kursları ertele ve kpss'ye yoğunlaş kendi paranı kazanmaya başlayınca yapmak istediğin ne varsa kendi paranla kafan rahat yaparsın zaten. ailenden de uzaklaşırsın atanınca.

bol şans diliyorum sana. umarım her eşy gönlünce olur

Çok teşekkür ederim. Demek ki herkes de oluyormuş bu telaş :)
Kpss de a dan mı b den mi girdin sen ?
Kpss yi kesinlikle deneyeceğim .

Çok teşekkür ederim. Demek ki herkes de oluyormuş bu telaş :)
Kpss de a dan mı b den mi girdin sen ?
Kpss yi kesinlikle deneyeceğim .

bilmem öğretmenlikten girdim :D a b nedir bilmiyorum :D

oluyor oluyor, gelecek kaygısı ve ailenin yanına geri dönüş başlı başına bir travma zaten. kpss istenince başarılamayacak bir sınav değil yeter ki odaklan ve gereken gayreti göster. o günler geçti gitti şimdi düğün evlilik telaşlarındayım :) yaşadıkların normal ve başarılı bir kriz yönetimiyle rahatlıkla atlatılacak şeyler. bol şanslar hayatında :))

sen bu sorunlarını babana anlatsan bile bence hepsi için istese bile sana yardımcı olamayacak. ayşe hanım faktörü var biliyorsun. sen yinede mektupla babana rahatsız olduğun konuları anlat, bilsin en azından.
canım bence önce cvni doldurmak için olan kurslarını öne al ve kendine güzel bir iş bul. akşam kurslarına gidersin. ehliyetini alırsın kazandığın parayla.ve bunlarla uğraşırken birazda evden uzaklaşmış olursun.ü

bende açıköğretim kamu yön. 4. sınıftayım.dondurdum ama şimdi. tek dersim kaldı sadece. ama kpssden fazla ümidim yok benim, oturup adam akıllı çalışmak lazım. bende onu yapamam genç yaşta çoluğa çocuğa karıştık :))

yani benim bir tanıdığım son kpss tercihleriyle şehrimizdeki üniversiteye yerleşti , ama senelerdir giriyordu ve hazırlanıyordu. çok uzak bir ihtimal değil ama ciddi bir çalışma lazım. bendede o ciddiyet olmadığı için :)) ki eşimle beraber 2 çocuğa bakıyorum:))1 ocakta doğum yaptım ben, sınavlar nisandaydı, çalıamam diye düşündüm. zaten öğretmen yok, okul yok 3 sınav için 450 tl alıyorlar, kendimi yolunmuş kaz gibi hissediyorum. tek ders için o kadar parayı riske etmek istemedim. maliye politikasından kaldım bu arada:((( sen nasıl geçtin o dersten ipucu ver bana.

bence sen dediğin gibi kpss kursunu ertele. kurslarına git, ehliyetini al. eğer çalışmaya başladıktan sonrada kpss ile ilgili fikrin değişmezse biraz birikim yapar o parayla kpss kursuna yazılır işi bırakıp sıkı çalışırsın kpss'ye.

Son düzenleme:
kendımızı her boşlukta hissettiğimizde ölümü düşünürüz herkes boyledır ama butun her şey geçici canım...
şuan boyle hissedıyorsun yarın baska seyler hıssedeceksın yada her sey yoluna gırecek, öncelikle sakin ol 3 gunluk dunyada hırs ıcınde yasamaya değmez,babanla tartısmadan dusuncelerını dile getırebılırsın yavas yavas iş basvuruları yapabılırsın,paranı kazandıgında kendını cok daha ıyı hıssedeceksın
bol şans canım...

Back
X