Gayet de yeni, ben çok cok iyi anliyorum sizi. O pratik eli cabuk kadinlar gibi menü üretmek, tarife bakmadan yapmak icin cok yil gecmesi gerekiyor, bi de üniversite okuduysaniz annenizden görerek ögrenme sansiniz olmadiysa benim gibi, gercekten cok zor oluyor. ve de 2 kisilik ailede ne kadar pratik kazanabilir insan. Ben de ayni öyleyim. Bize de kalabalik gelirler . Ama ben 1 kisi bile gelse panik oluyorum . 5 kisi gelince gece gozume uyku girmiyor menü , yemek tarifi bakmaktan ve ayaklarimin agrisindan.
O dedigim üni yemekhane listeleri ve nermin yazilitas sizi biraz ferahlatir menü olarak. Ama ünilerde o tabldotlari aşiri doldurmazlardi, makul koyarlardi. Ve doyardik. Insanlarin gözünü doyurmaya cabalamayin. Doymaz çunku. Siz tencere tabak azligi icinde biseyler yapiyorsunuz, biraz sartlarin ne oldugunu farketmelerine izin verin.
Esinize burda çok görev dusuyor. Size sabahtan kahvalti hazirlarken yardim edecek, ara sira yaniniza ugrayacak , ya da ordaki kadinlara diyecek " halam yardım eder , demi hala? " gibisinden.