- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 39
-
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Borcunuz ne cinsindense ondan biriktirmek risksizdir. Ama borcunuz Türk lirasıdır, kimse size altın kesin çıkar diyemez. Çünkü yatırımda her zaman risk vardır. Hele ki kısa vadede...Kızlar size bı sorum var .ağustosa kadar belli bir miktar para biriktirmem lazım .Çünkü borcum var ama ağustosta kesin vermem lazım.Elime geçen parayı altın yaptırmak mantıkli mi ağustosa kadar zarar mı ederim? Ya da dolar mı yaptırmak lazım yoksa türk lirasinda mi kalmalı mı ?Süre kısa olduğu için zarar mı ederim ki 1 lira bile önemli.borc büyük vesselam.Degerli yatırımcılar bana bı akıl simdiye kadar hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum
TL çok şükür ama bilemedimBorcunuz ne cinsindense ondan biriktirmek risksizdir. Ama borcunuz Türk lirasıdır, kimse size altın kesin çıkar diyemez. Çünkü yatırımda her zaman risk vardır. Hele ki kısa vadede...
Borcunuzu TL olarak mı aldınız?Kızlar size bı sorum var .ağustosa kadar belli bir miktar para biriktirmem lazım .Çünkü borcum var ama ağustosta kesin vermem lazım.Elime geçen parayı altın yaptırmak mantıkli mi ağustosa kadar zarar mı ederim? Ya da dolar mı yaptırmak lazım yoksa türk lirasinda mi kalmalı mı ?Süre kısa olduğu için zarar mı ederim ki 1 lira bile önemli.borc büyük vesselam.Degerli yatırımcılar bana bı akıl simdiye kadar hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum
CANIM DOLARA VEYA ALTINA YATIRIM YAPMAK ÇOK MANTIKLI AMA ANİ DÜŞÜŞLERE KARŞI SÜREKLİ GÖZÜN EKRANDA OLMALI DÜŞÜNCE BİR ANDA TABANDASIN AMA ŞU SIRALAR ALTIN DOLARDAN DAHA KARLI TABİ Kİ AKSİ OLURSA VEBAL ALMAK İSTEMEMKızlar size bı sorum var .ağustosa kadar belli bir miktar para biriktirmem lazım .Çünkü borcum var ama ağustosta kesin vermem lazım.Elime geçen parayı altın yaptırmak mantıkli mi ağustosa kadar zarar mı ederim? Ya da dolar mı yaptırmak lazım yoksa türk lirasinda mi kalmalı mı ?Süre kısa olduğu için zarar mı ederim ki 1 lira bile önemli.borc büyük vesselam.Degerli yatırımcılar bana bı akıl simdiye kadar hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum
Canım kısa Bi süre altın vs hiç belli olmuyor ama bi tavsiyem eğer o zamana kadar paraya dokunmayacaksan vadeli hesaba koymak olabilir elindeki miktara bağlı ama güzel getirisi de oluyo en azından düşüş değer kaybetme gibi Bi şeyi yokKızlar size bı sorum var .ağustosa kadar belli bir miktar para biriktirmem lazım .Çünkü borcum var ama ağustosta kesin vermem lazım.Elime geçen parayı altın yaptırmak mantıkli mi ağustosa kadar zarar mı ederim? Ya da dolar mı yaptırmak lazım yoksa türk lirasinda mi kalmalı mı ?Süre kısa olduğu için zarar mı ederim ki 1 lira bile önemli.borc büyük vesselam.Degerli yatırımcılar bana bı akıl simdiye kadar hiç yatırım yapmadığım için bilmiyorum