Yatırım bizden sorulur! :)

Monu gece gece güldürdün cok zengin olasin insallah
(Yurtdisindayim burda gece)

Zararlari da konustuk kuzum, riskini, emek verilmesi gerektigini, bilgisiz cok cok kolay olmadigini... öyle bugun koyayim yarin katlamaya baslasin durumu olmadigini...
Kar kadar zararin da mumkun oldugunu...
Hatta bu yuzden ben emlak edinmeye daha yatkinim, plastic riski ve emegi goze almaya daha yatkin, o borsaci :)

Martta cok kagittan 500 liralik alim yaptim.

500 lira 60bin oldu, 5250 olan var, 6750 olan var, 1000 civarlarinda kalan var, 300e dusen var

Kizlar link birakmak yasak mi buraya? Enteresan bir yazi, size birakiyorum yorumlari.
Bizim gruptaki konusmalari da alintilamislar. Mune gördün mü yaziyi?

Simdi ben al sat yapmayacagima göre yani tabi isterim de yapamam sanirim. Bist 30 dakilerden mi secmeliyim kizlar.
Birde al sat yapmak icin gun icinde telefon surekli elimizde mi olmali.
Portakal mesela elinde 100 binin olsa kac evi nasil alirdin peşinat olarak bunu biriktirsem sonra ev alsam ama nasil. 400 e ev bulsam 300 unu kredi cekmem lazim. 300 kredi de 5 yilda odemesi aylik 7 bin küsür yapıyor yani kiraci ile olmaz ki bu is. Bi el ativerin pek anlamadım ben sanırım olayi.

Alsınlar bugün piyasalar güzel 10 kadar hisse çıkardım hepsi +%5-%7 arası :)

Alamadım
Yorumlara bakmayın ama aldanırsınız :)

Off off peki ayı boğa grafiği doğru mu ona bakalım mi?
Aman Allahım tüm hayatımı degistirecek hayllerime kavuşturacak para

Yeminle 500 planimi 5000 yaptıracaklar bana da.. :) sonraki maaşı oraya mi gömsem ne etsem..

Ben de o yaşlarda bizim sınıftaki Selçuk ne yakışıklı boyu ne kadar uzun, Bahar eteğini kaç kat katlıyor. Bacakları da benden güzel galiba.
Herkesin ayakkabıları guzel benimkiler çirkin diye düşünüyordum.

Gram 6 küsür :)

Offf noMu ya bahar kısmına sesli güldüm hahahaah:)

Günaydın :)
Yazara sormak isterim. Bu kadar bilgiyi borsanın içinde mi edindi dışında mi? :)

Bu daha once de olmustu.
Kadin gunlerine de sizacaklar yakinda,ablalar teyzeler ne konusuyor diye:))

Nomucum, sen de yürüyceksin borsada bak
Benim eşimin en büyük hatası bana göre “nasipsizim nasipsizim diye dolanması” borsa gbi bi yerde akıl tutulması yani.

bu arada o meşhuuur göbek bağına pelesenk attığı hisseden almış yine dün, zararda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…