- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.961
Olumlu düşün yaa :)) düzelir bu bir sabır testiOnay bile gelmeyecek gibi..
Fırsatlar kaçıyor.
Herkes zengin oluyor.
Nomu yine fakir.
Gümüşten 84 kuruş gelmiş bana da bugün.
Allah bereket versin.. :/
Ah ah benim de. Ne yaptiysam basa sariyorum. Mide detoksu bile yaptirdim hepsi yalanDiyete benim ihtiyacım var
Monu gece gece güldürdün cok zengin olasin insallahOoo bitti benim iş anlaşıldı.. :/
Güvenilir değil bu deyip vermezler onay artık.
Keşke testi yapmadan evvel burada sorsaydım.
Dürüst dürüst cevapladım testi en başta.
Uff neden fakir kaldım.
1) akılsızlık
2) yerli yersiz vicdan
3) dürüstlük işte
Kızlar öyle bir anlatıyorsunuzki sanki sürekli böyle 1/1000 alınıyormuş gibi bir algı oluşuyohiçmi zarar edilmiyor?sanki borsanın bu kadar fazla yükselmesi bu seneye özel gibi,hangi senete el atıldıysa yükselmiş, tabi bazıları çok agresif yükselmiş.Mesela yıllık baktığınızda ne kadar sermayeye ne kadar bir kazanç oluyor?Aylık ne kadar bir kazanç sağlıyorsunuz?bunlardan basedermisiniz?böyle sanki sürekli para basılıyor gibi oldu
Alsınlar bugün piyasalar güzel10 kadar hisse çıkardım hepsi +%5-%7 arası :)
Yorumlara bakmayın ama aldanırsınız :)
Aman Allahım tüm hayatımı degistirecek hayllerime kavuşturacak para
Annem bankada çalışıyordu 2002’de banka iflas etti işten ayrıldı o dönem kriz olmuştu hatırlarsınız. O dönem bi yaşlı adam (bankadan hisse alınırdı ama böyle tek tuşla değil) herkes çılgın gibi mal satarken adam sürekli alım yapıyordu herkes salak bu adam diyordu ama milyoner bi adama bakıyorlardı farkında olmadanişte borsa böyle bi yer ayrıca çoğu yatırım aracı öyle herkes al diyorsa temkinli yaklaşacaksın. O dönem annemin iş yerine giderdim borsa odası vardı en sevdiğim şey o odanın karşısında oturup grafiklere bakmak ve oradakileri izlemek ve bende böyle olmak istiyorum demek olurdu tabi çocuktum :)
Pandemi sonrası hemen Çıkmadı hatta halen çıkmayanlar da var
Kilo 6 bin yani
Offf noMu ya bahar kısmına sesli güldüm hahahaah:)Alamadım
Off off peki ayı boğa grafiği doğru mu ona bakalım mi?
Yeminle 500 planimi 5000 yaptıracaklar bana da.. :) sonraki maaşı oraya mi gömsem ne etsem..
Ben de o yaşlarda bizim sınıftaki Selçuk ne yakışıklı boyu ne kadar uzun, Bahar eteğini kaç kat katlıyor. Bacakları da benden güzel galiba.
Herkesin ayakkabıları guzel benimkiler çirkin diye düşünüyordum.
Gram 6 küsür :)
Kizlar link birakmak yasak mi buraya? Enteresan bir yazi, size birakiyorum yorumlari.
Bizim gruptaki konusmalari da alintilamislar.Arsayla bozdular, borsayla delirtecekler!
Hisselere hücum etmiş çılgın kalabalıklar, büyük dramların habercisidir her zaman. Türkiye’nin sığ piyasasının kariyerinde, dünya ile kıyaslanacak feci enkazlar yok belki. Ancak çaresiz zamanların bu sefer pandemi, olağanüstü bir iktidar ve kolay teknolojiyle buluştuğunu dikkate almak lazım...www.gazeteduvar.com.tr Mune gördün mü yaziyi?
Onu bilemeyiz de KKda epey gezindigi kesin,cumleleri birebir alintiladigina gore...Günaydın :)
Yazara sormak isterim. Bu kadar bilgiyi borsanın içinde mi edindi dışında mi? :)
Kız sen nerelerdeydin:))))Offf noMu ya bahar kısmına sesli güldüm hahahaah:)
Kız sen nerelerdeydin:))))
Bu daha once de olmustu.Kizlar link birakmak yasak mi buraya? Enteresan bir yazi, size birakiyorum yorumlari.
Bizim gruptaki konusmalari da alintilamislar.Arsayla bozdular, borsayla delirtecekler!
Hisselere hücum etmiş çılgın kalabalıklar, büyük dramların habercisidir her zaman. Türkiye’nin sığ piyasasının kariyerinde, dünya ile kıyaslanacak feci enkazlar yok belki. Ancak çaresiz zamanların bu sefer pandemi, olağanüstü bir iktidar ve kolay teknolojiyle buluştuğunu dikkate almak lazım...www.gazeteduvar.com.tr Mune gördün mü yaziyi?
Borsadayım canım soran olursa haahah:)
Bu daha once de olmustu.
Kadin gunlerine de sizacaklar yakinda,ablalar teyzeler ne konusuyor diye:))
Endamiin yeteeeeer,goozleriiiign yeteeeegrrHepsinde de benden bir iki yorum olur.
Çok dikkat çekici yazıyorsam dimek
Nomucum, sen de yürüyceksin borsada bakAlamadım
Off off peki ayı boğa grafiği doğru mu ona bakalım mi?
Yeminle 500 planimi 5000 yaptıracaklar bana da.. :) sonraki maaşı oraya mi gömsem ne etsem..
Ben de o yaşlarda bizim sınıftaki Selçuk ne yakışıklı boyu ne kadar uzun, Bahar eteğini kaç kat katlıyor. Bacakları da benden güzel galiba.
Herkesin ayakkabıları guzel benimkiler çirkin diye düşünüyordum.
Gram 6 küsür :)
Bereketli mi de bakem? :)
Ben de uzaktan yalanıyom napiyim çıkmadı onay..
Supermis,hele o grafikBen de şunları ekleyeyim