Kurutma mak.arceligin hangi modeli?

selam kızlar,
gwınd hala sürünüyor, thy biraz kar etti. bugun dolaptan gelen 62 tl ile gümüş aldım.
C ceycey0406 banka ile görüntülü görüşme yapabildin mi? gümüş hesabı için
yok fırsatım olmadı.dışarda işlerimiz vardı izin aldık arabayla gitmek için onları halletttik.gwind ben de sürünüyor gördüm matrix de ama memnun olanlar var tavan yaptı diye ona şaştım.yaptı mııı yapmadı mııı?

ocağımıza incir ağacı diken bu yiyecek antepten falan çok çok lezzetli.ben yarım kiloyu tek başıma bir günde yerim o kadar seviyorumm.yemek vermesinler siirt fıstığı versinler bana yeter
Siirti ben de severim tombul tombul ama antep fıstığının aromasını daha çok seviyorum. Yine de ele geliyor diye siirt alırım genelde :)) bu sene nispeten ucuzdu, 80tl/kg ve iyi kalite. Gerçi siirt değil iran mı ırak mı bi yerlerden getiriyorlar dedi bi arkadaş ama olsun, sonuçta güzel :))

100 tl bizim buralarda.nette daha ucuza satılıyor aslında ama güvenip alamadım

bir aklı kıt bdv ye konu açmış sözde sevgilisiyle arası kötüymüşte medyumcandede hoca bir okumuşşş evleniyormuş yakında tövbe tövbee.adamın linkini telini de vermiş.mune görse de banlasa bu gereksizlerii.inanan kadın olmaz umarım

Bdv tam batak
Kadının biri yazmış hepimiz aynı gemideyiz yardım edelim birbirimize .

Bdv tam batak
Kadının biri yazmış hepimiz aynı gemideyiz yardım edelim birbirimize .
o kadını biliyorum arabasını satıp estetik olup güzelleşip koca bulacağını düşünen bir kadın.devamlı estetikten bahseder .kendi yardım edeydi ya insanlara

Kendisi güzelleşsin bizde yardım edelim herkese
hayat sadece karnımızı doyurmak mı?bizler de geçinemiyoruz eskisi gibi.çocuğuma doğru dürüst eğitim aldıramazken başkasının çocuğunun tabletini düşünemem kimse kusura bakmasınn.gel benim de gelirim azaldı 200 ken temizlik ücreti sen 130 gel evimi temizle cebin para görsün desen gelmezler.ben kazık yiye yiye artık o kadar duygusal bakmıyorum bu olaylara hayvanlar hariçç.

Ceycey vergi yükümüz orta da . Ben zaten vergimi ödeyerek dolaylı yollarla yardım ediyorum . İsteyerek tabiki yardımımızı yaparız o cok ayrı ama bunlarin çözümü asla bu degil .
bende artık herkese yardım etmiyorum . Kesin emin ve bildiğim ailelere , üniversite öğrencilerine yapıyorum .
bir ogrencim var kaynak kitap almıyor annesi 8 çocuklu param yok diyor . Kadının iki evi var bizde böyle yapsak yüz evimiz olur :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…