- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.981
öyle benim de tanıdığım var kadının 3 kızı var okul çağında.ha bire evini yeniler ona taksit buna taksit dayar döşer.sağlam parkeleri bile değiştirdi rengini beğenmiyormuş.ama 3 kız da hiç bir şey yok.dışarda gözümüze bakıyorlar diğer çocuklar birşeyler yerkenokulda harçlık vermiyor giydirmiyor oyuncak almıyor.çocukların gözleri aç.bir kuruş birikim yapmıyor.okurlarsa okurlarmış okumazlarsa kocaya verirmiş.evi benden kat kat lüks olan bu kadına şimdi fakir diye yardım mı edeyimm?Ceycey vergi yükümüz orta da . Ben zaten vergimi ödeyerek dolaylı yollarla yardım ediyorum . İsteyerek tabiki yardımımızı yaparız o cok ayrı ama bunlarin çözümü asla bu degil .
bende artık herkese yardım etmiyorum . Kesin emin ve bildiğim ailelere , üniversite öğrencilerine yapıyorum .
bir ogrencim var kaynak kitap almıyor annesi 8 çocuklu param yok diyor . Kadının iki evi var bizde böyle yapsak yüz evimiz olur :
Kendime yaptigim en büyük iyilikkurutma makinem yok evim büyük olduğundan bir oda da kuruttum hep ama kışa doğru almak istiyorumm arçelik alırım muhtemelen ben de
Bende cok istiyorum ama suan imkansız .Kendime yaptigim en büyük iyilikben yatak odasına koydum direk dolaba yerleştiriyorum. Makine üzerindeki tüyü de alıyor. Her makinede 1 avuc çıkıyor. Normalde onlar ev içinde kurulunca etrafa siniyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yaz-kış çalışıyor. İyiki de almışım diyorum
kışa düşünürüz yazın çabucak kuruyorlar zatenBende cok istiyorum ama suan imkansız .
kullanan herkes cok memnun kurutma makinesinden .
Bende cok istiyorum ama suan imkansız .
kullanan herkes cok memnun kurutma makinesinden .
Birikimin ilk hedefi kurutma makinesinin parasını çıkartmakkışa düşünürüz yazın çabucak kuruyorlar zaten
Ben de sırf tüy icin almak istiyorum.kedilerimin tüyü çok yapışıyor çünkü.kuritma makinesine zarar vermez dimi tüyler?Kendime yaptigim en büyük iyilikben yatak odasına koydum direk dolaba yerleştiriyorum. Makine kıyafet üzerindeki tüyü yünü de alıyor. Her makinede 1 avuc çıkıyor. Normalde onlar ev içinde kurulunca etrafa siniyor. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum yaz-kış çalışıyor. İyiki de almışım diyorum
yurtta kullanıyordum benim 2 kazakta bebek kazağı kadar kalmıştı ha ha ha.tüylendiriyor bir de hasssas ürünleriCok kırıstırıyor benim makine..Bir de pamuklulari cektiriyor,esimin tsortleri gobek üzerinde kalmisti da
Eşimin tişörtler zaten kendi 9 aylık göbeği yüzünden hep öyle duruyor o yüzden o sıkıntı değil de kendi kıyafetlerime üzülürümCok kırıstırıyor benim makine..Bir de pamuklulari cektiriyor,esimin tsortleri gobek üzerinde kalmisti da
Cok büyük rahatlık kurutma makine gercekten.Ama iste cocuklarin ve esimin pamuklulari atamiyorum.Yün kazagi 5 yasa uyumlu yapmıstı bir deEşimin tişörtler zaten kendi 9 aylık göbeği yüzünden hep öyle duruyor o yüzden o sıkıntı değil de kendi kıyafetlerime üzülürüm
cam balkon da yaptırmak istiyorum off ihtiyaçlar bitmiyor .kışa düşünürüz yazın çabucak kuruyorlar zaten
O kadar cok ilk hedef var ki kura cekecegimBirikimin ilk hedefi kurutma makinesinin parasını çıkartmak
Hayir tam terso evcil hayvani olanlar bilerek aliyor ama aradtirmak lazım bir kac çesiti vsr yorumlardan anlarsiniz zatenBen de sırf tüy icin almak istiyorum.kedilerimin tüyü çok yapışıyor çünkü.kuritma makinesine zarar vermez dimi tüyler?
Yeni makineler aksine tüyleri falan topluyor bende isterdim ama yerim müsait değik 2si bir arada aldim ama güzel değil o hava yoğuşmalı almak lazim diye biliyorum benimki su yoğuşmalıyurtta kullanıyordum benim 2 kazakta bebek kazağı kadar kalmıştı ha ha ha.tüylendiriyor bir de hasssas ürünleri
Yün şeyler tabi olmaz veya yün modunda yapmaniz lazimCok büyük rahatlık kurutma makine gercekten.Ama iste cocuklarin ve esimin pamuklulari atamiyorum.Yün kazagi 5 yasa uyumlu yapmıstı bir de
Atletler ve tsortlerde kücülüyor bibibellaYün şeyler tabi olmaz veya yün modunda yapmaniz lazim
Yazları zaten ne gerek var izmirde yarim saate kuruyor herseyAtletler ve tsortlerde kücülüyor bibibella
Yün kazak kazara girmis araya onu imha etmistim kimse görmeden.Kısın kurtarici ama yazlari asıyorum ben de..
Bosch bende ki.
İlk sıra bence klima hangi sehirdesin bilmiyorum ama bizim su anda klima açık yanık bir kocam varOf ben de ihtiyaçlarimı yazayim
En acili
Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)
Robot süpürge
Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)
Kurutma makinası
Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
hadi umarım olur tüm isteklerin bana da oturma odama koltuk ve mutfak sandalyesi lazımm öncelikle ama erteleyeceğim sonbahara kadar.Of ben de ihtiyaçlarimı yazayim
En acili
Yatak (değişmesi lazım evlenirken takımın içinde verdikleri aşırı dandik yatak)
Robot süpürge
Düdüklü tencere (güya tefal ama aşırı dandik)
Kurutma makinası
Klima (evde asla klimasız durulmuyor tüm camlar açık olduğu halde. Geçen yıl çok çektik klimasız inşallah bu yıl olur )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?