- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.961
Bende ex eşin zannettimAy yok ona üçüncü şansı vermem artık . Bu yeni biri![]()

Hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ex eşin zannettimAy yok ona üçüncü şansı vermem artık . Bu yeni biri![]()
Siirt fıstığını duyunca ben de aldımBen araba değiştirme imkanım olmadığını kabullendim siirt fıstığı aldım yatırım olarak![]()
Kurutma mak.arceligin hangi modeli?Beyaz eşyalar biraz şans işi.
Evlendigimizde bütçemize göre beyazesyalari spotçular denilen yerden almıştık. Altus du sanırım beyaz eşyalar. Çamaşır 6 kg içi. 8 sene kullandım hepsi i hiç servis yüzü görmedi.
Son sene bulaşık makinesi pek temiz yikamadi ondada deterjanı değiştirip biraz pahalı olanı kullanip sorunu çözdüm.
Borçları kredileri bitirince yavaş yavaş yeniledik eşyaları. Önce mutfağı baştan aşağı yenilerden beyaz eşyaları Siemens aldım. Buzdolabı ve bulaşık makinesi hala çalışıyordu Kv ye verdim o kullanıyor 2 senedir. Bulaşık makinesi bu evde ankastre Franke var diye benimki kenarda duruyor, bundan da aman aman memnunum diyemem. Hem uzun sürüyor yıkaması hemde çok iyi yıkaması için iyi bir marka deterjan kullanmak gerekiyor.
Geçen yıl çamaşır ve kurutma için siemenste gitmistim hepsi tek marka olsun servisi kolay olur diye ama fiyatlar ucmustu ve istediğim kg da çamaşır makinesi yoktu.max 9.kg vardı siemenste.
Bende arcelikten çamaşır +kurutma makinesini siemensin sadece çamaşır makinesinden daha uyguna almıştım.
En azından yerli üretim ve parçaları Siemens e göre daha uygun olur dedim.
Çamaşır ve kurutmadan çok memnunum.
ocağımıza incir ağacı diken bu yiyecek antepten falan çok çok lezzetli.ben yarım kiloyu tek başıma bir günde yerim o kadar seviyorumm.yemek vermesinler siirt fıstığı versinler bana yeterSiirt fıstığını duyunca ben de aldım![]()
yok fırsatım olmadı.dışarda işlerimiz vardı izin aldık arabayla gitmek için onları halletttik.gwind ben de sürünüyor gördüm matrix de ama memnun olanlar var tavan yaptı diye ona şaştım.yaptı mııı yapmadı mııı?selam kızlar,
gwınd hala sürünüyor, thy biraz kar etti. bugun dolaptan gelen 62 tl ile gümüş aldım.
C ceycey0406 banka ile görüntülü görüşme yapabildin mi? gümüş hesabı için
yok fırsatım olmadı.dışarda işlerimiz vardı izin aldık arabayla gitmek için onları halletttik.gwind ben de sürünüyor gördüm matrix de ama memnun olanlar var tavan yaptı diye ona şaştım.yaptı mııı yapmadı mııı?![]()
ben turcas alıp sattımCante tavan yaptı
Gwind artı 2.66 ile kapattı
3891 KTKurutma mak.arceligin hangi modeli?
Siirti ben de severim tombul tombul ama antep fıstığının aromasını daha çok seviyorum. Yine de ele geliyor diye siirt alırım genelde :)) bu sene nispeten ucuzdu, 80tl/kg ve iyi kalite. Gerçi siirt değil iran mı ırak mı bi yerlerden getiriyorlar dedi bi arkadaş ama olsun, sonuçta güzel :))ocağımıza incir ağacı diken bu yiyecek antepten falan çok çok lezzetli.ben yarım kiloyu tek başıma bir günde yerim o kadar seviyorumm.yemek vermesinler siirt fıstığı versinler bana yeter![]()
kurutma makinem yok evim büyük olduğundan bir oda da kuruttum hep ama kışa doğru almak istiyorumm arçelik alırım muhtemelen ben de3891 KT
A++ 9 Kg luk
100 tl bizim buralarda.nette daha ucuza satılıyor aslında ama güvenip alamadımSiirti ben de severim tombul tombul ama antep fıstığının aromasını daha çok seviyorum. Yine de ele geliyor diye siirt alırım genelde :)) bu sene nispeten ucuzdu, 80tl/kg ve iyi kalite. Gerçi siirt değil iran mı ırak mı bi yerlerden getiriyorlar dedi bi arkadaş ama olsun, sonuçta güzel :))
Bdv tam batakbir aklı kıt bdv ye konu açmış sözde sevgilisiyle arası kötüymüşte medyumcandede hoca bir okumuşşş evleniyormuş yakında tövbe tövbee.adamın linkini telini de vermiş.mune görse de banlasa bu gereksizlerii.inanan kadın olmaz umarım
o kadını biliyorum arabasını satıp estetik olup güzelleşip koca bulacağını düşünen bir kadın.devamlı estetikten bahseder .kendi yardım edeydi ya insanlaraBdv tam batak
Kadının biri yazmış hepimiz aynı gemideyiz yardım edelim birbirimize .
Kendisi güzelleşsin bizde yardım edelim herkeseo kadını biliyorum arabasını satıp estetik olup güzelleşip koca bulacağını düşünen bir kadın.devamlı estetikten bahseder .kendi yardım edeydi ya insanlara![]()
hayat sadece karnımızı doyurmak mı?bizler de geçinemiyoruz eskisi gibi.çocuğuma doğru dürüst eğitim aldıramazken başkasının çocuğunun tabletini düşünemem kimse kusura bakmasınn.gel benim de gelirim azaldı 200 ken temizlik ücreti sen 130 gel evimi temizle cebin para görsün desen gelmezler.ben kazık yiye yiye artık o kadar duygusal bakmıyorum bu olaylara hayvanlar hariçç.Kendisi güzelleşsin bizde yardım edelim herkese![]()
Ceycey vergi yükümüz orta da . Ben zaten vergimi ödeyerek dolaylı yollarla yardım ediyorum . İsteyerek tabiki yardımımızı yaparız o cok ayrı ama bunlarin çözümü asla bu degil .hayat sadece karnımızı doyurmak mı?bizler de geçinemiyoruz eskisi gibi.çocuğuma doğru dürüst eğitim aldıramazken başkasının çocuğunun tabletini düşünemem kimse kusura bakmasınn.gel benim de gelirim azaldı 200 ken temizlik ücreti sen 130 gel evimi temizle cebin para görsün desen gelmezler.ben kazık yiye yiye artık o kadar duygusal bakmıyorum bu olaylara hayvanlar hariçç.