Ooo hatika haber çok sevindim bereketli olsun inşallah

Güzel haberler aldıkça neşem yerine geldi ağrılarım geçiyor yuppi
Hep beraber kazanalım zengin olalım
Kendime araba almak istiyorum kızlar ama ikinci araba bizim için lüks suan . İlerde belki olur

Bu mikrop bitermi bazilarimiz disari cikamiyor bazilarimiz disardan iceri girmiyor. Ne bicim is anlamadim
Bitecek gözükmüyor. Herkes dışardaydı bugün market ana baba günüydü. Tüm çocuklar dışarda. Para çekmek ve eczane için çıktık. Eline yalandan poşet alan dışarda

Hep beraber kazanalım zengin olalım
Kendime araba almak istiyorum kızlar ama ikinci araba bizim için lüks suan . İlerde belki olur
Ben araba değiştirme imkanım olmadığını kabullendim siirt fıstığı aldım yatırım olarak

Gece ağlıyor gündüz uyuyor napsın garibim sancılarla başı dertte o kadar damlaya rağmen yavrumun :)

Gel deyince gelmeye başladı atıyo kendini arada gülüveriyo mutlu ediyo bizi :)
Kac aylik bebeğiniz gek deyince gelmeye basladi yazmissiniz buyumus olmali hala gazi mi var?

Altin bu hafta duser mi kizlar? Haftaya yuksek baslamis 474 tldi halkbankasin da 2 gram kadar alabilirim ama hafta ici belki duser diyorum sizce kararsizim

Hayırlısı olsun canım, herşeyi baştan konuş bak çocuklu kadınsın onları da kendi çocuğu gibi benimsemesi lazım
Kendi çocuğu gibi benimsemesine gerek yok , anne olduğumu anlasın yeter . Şimdilik çok saygılı bir beye benziyor . Zaten bir kaç aydır konuşuyorduk yani herseyi ağırdan alıyoruz .

Kendi çocuğu gibi benimsemesine gerek yok , anne olduğumu anlasın yeter . Şimdilik çok saygılı bir beye benziyor . Zaten bir kaç aydır konuşuyorduk yani herseyi ağırdan alıyoruz .
Şimdi karışıklık olmasın, ben eski eşinden bahsediyorsun sandım yanlış mı anladım :)) eve sık sık geliyor diye bahsederdin ya o yüzden geyik olsun diye çocuğu da benimsesin dedim. Eğer yeni biriyse hayırlı olsun, iyi bir insan olsun mutlu etsin seni inşallah

Ay yok ona üçüncü şansı vermem artık . Bu yeni biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…