Yemeklerimi yaptım erkenden..
Şimdide bir program indirdim gelir giderimi takip etmek için...
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...

Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...

Ben 10 yıldoır Bosch kullanıyorum çok memnunum.7kez taşındı zavallı bizimle.

Ben hotpoint kullaniyorum 8 yıl oldu sorun yasamadim doğerlerine göre ucuzdu o zaman aldim gitti

Canım ogluma dolap uygulamasından sıfır 6 tane t shirt aldım tanesi 10 tl den 60 tl 9 da kargo tanesi 11.5 a falan geldi. Hepsi de güzel görünüyor gelince yine yorum yazarım. (Benim oğlanın da üst 2 tane falan bile oluyor olabilir bu yaz icin)

Bulaşık makinası samsung kullandım memnundum

Şu an franke memnunum (Bu evin içinde verilince diğerini mecbur bir arkadaşın annesine verdik, kadının bulaşık makinası yoktu güzel oldu )

Ben tek program kullanırım sadece eco

O yüzden eco programı en kısa hangisindeyse onu seç benim uzun ama sıkıntı yapmıyorum düzgün yıkıyor genelde de gece çalışıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…