ben beğendim ama eve geleli 1 gün oldu bayağı iş görüyor.ha gene haftada 2 gün diğer süpürgeyle süpürürüm ama bu da tüy saç toz onları topluyor ortada görünen
Sevdiysen sorun yok . Benim cocuklar sürekli dağıtıyor ve robotun çalışması icin evin düzenli olması lazım . Benim işime pek yaramamıştı o yüzden

Benim bütçem 3 en fazla 4 bin dediğiniz markayi burada alabilmem icin bütçemin üç dort katı gerekiyor

Benim bütçem 3 en fazla 4 bin dediğiniz markayi burada alabilmem icin bütçemin üç dort katı gerekiyor
Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülme

Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülme
en iyisi de olsa bir ömürleri var beyaz eşyaların teknolojileri eskiyor en başta.ev mobilyasında da pahalıya kaçmam ben.eskiyene kadar da kullanırımm.evi çok lüks olan dar ya da orta halliler kıstıkça kısarak alıyorlar.dışarda bir bardak kahve içmiyorlar yemek yemiyorlar giymiyorlar yüzlerine bir krem serum almıyorlar.yemişim öyle lüks evi.ev mi yaşayacak ben mi bu hayatta?

Aynen benim ankastrem ve buzdolabımda profile süper cıktilar ozellikle buzdolabindan cok memnun kaldım belli şeylere para veriyorum iyiso icim mesela televizyon ve telefon gibi ama bir starbucks içemiceksem napim guzel bulaşık makinasını

televizyona biz de para veririz lg tercih ediyoruz hep.telefon da br tane afyon aldım 4 sene önce hala kullanıyorum 6 s benimki koşa koşa 11 i 12 si çıkmış diye almıyorum anca bozulursa alırım.

televizyona biz de para veririz lg tercih ediyoruz hep.telefon da br tane afyon aldım 4 sene önce hala kullanıyorum 6 s benimki koşa koşa 11 i 12 si çıkmış diye almıyorum anca bozulursa alırım.
Benim param olsa koşa koşa yenisini alirım muhtemelen cep telefonunda boraz takintiliyım herseyi onunla yapiyorum bil. Kullanmiyorum ama ben samsungcuyum bu son tel beni baya götürür baya iyi bi tel

Benim param olsa koşa koşa yenisini alirım muhtemelen cep telefonunda boraz takintiliyım herseyi onunla yapiyorum bil. Kullanmiyorum ama ben samsungcuyum bu son tel beni baya götürür baya iyi bi tel
ben pc de kullanıyorum artı tablet .yoksa ben de model yükseltirdim.ama telefonla fazla işim olmadığından gerek görmedim.sen coin borsa vs hep oradan giriyorsun sana gerekli olabilir o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…