- 23 Ağustos 2020
- 6.716
- 12.668
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.701
Sevdiysen sorun yok . Benim cocuklar sürekli dağıtıyor ve robotun çalışması icin evin düzenli olması lazım . Benim işime pek yaramamıştı o yüzdenben beğendim ama eve geleli 1 gün oldu bayağı iş görüyor.ha gene haftada 2 gün diğer süpürgeyle süpürürüm ama bu da tüy saç toz onları topluyor ortada görünen
Hangi konuda ? Bir göz atayımtokyo bdv den acil topiğe dön.banlanacaksınnn.tam kapanma şu bu derken seni kapatacaklar kodese
Ay 2 dk da uyumuşum şekerkeme yaptımtokyo bdv den acil topiğe dön.banlanacaksınnn.tam kapanma şu bu derken seni kapatacaklar kodese
oturun oturduğunuz yerde tehlikeli konulara göndermem sizi.şurda güzel güzel sohbet edelimmHangi konuda ? Bir göz atayım
Öyle ama zaten tam buldum dediğim konu da kapanmısken konusuzluktan sıkılıyorumoturun oturduğunuz yerde tehlikeli konulara göndermem sizi.şurda güzel güzel sohbet edelimm
saat 7.30 a kadar temizlik yaptım.her tarafım sızlıyor ama değdi.yarın da mutfağa girişirim 2 gün de o sürer.Ay 2 dk da uyumuşum şekerkeme yaptım
sevgili yap sanaldan.adını falan yanlış ver resim de isterse netten bul at.sıkıntıya iyi gelir 2 gün sonra da terket gitsinÖyle ama zaten tam buldum dediğim konu da kapanmısken konusuzluktan sıkılıyorum
Kuzu öyle entrikalar beni kalpten götürür . Hem ben saf bi bakki adama gerçekten aşık olmuşum .sevgili yap sanaldan.adını falan yanlış ver resim de isterse netten bul at.sıkıntıya iyi gelir 2 gün sonra da terket gitsin
Benim bütçem 3 en fazla 4 bin dediğiniz markayi burada alabilmem icin bütçemin üç dort katı gerekiyorBiraz pahalı doğru . Bende buzdolabıyla derin dondurucu almayı düşünüyorum . Büyük ihtimal gelecek ayın mesaileriyle denkleştirebilecegim. Diğer markalarsan biraz daha pahalı ama arada öyle uçurumlar yok . Örnegin buzdolabı yaklaşık 1000 euro derin dondurucu da hemen hemen o fiyata . Siemens daha pahalı mesela . Ayrıca o markayı pek sevmiyorum nedense . Belki bir ay daha beklersem yaz indirimleri çıkar diyorum
türkiyede pahalı orda daha uygundur.volvo gibi bmw gibi ww gibi.almanya da ki kuzenlerimde hep lüks araçlar var ucuz çünkü oradaBenim bütçem 3 en fazla 4 bin dediğiniz markayi burada alabilmem icin bütçemin üç dort katı gerekiyor
Baya güzel oldu. Çok düz olmadı, zaten istemiyor du düz olmasını ama kabarmıyor en azından :)Hadi bea kızının saçları nasıl oldu merak ettim?uzun saçlı kızlara bayılıyorumm
Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülmeBenim bütçem 3 en fazla 4 bin dediğiniz markayi burada alabilmem icin bütçemin üç dort katı gerekiyor
en iyisi de olsa bir ömürleri var beyaz eşyaların teknolojileri eskiyor en başta.ev mobilyasında da pahalıya kaçmam ben.eskiyene kadar da kullanırımm.evi çok lüks olan dar ya da orta halliler kıstıkça kısarak alıyorlar.dışarda bir bardak kahve içmiyorlar yemek yemiyorlar giymiyorlar yüzlerine bir krem serum almıyorlar.yemişim öyle lüks evi.ev mi yaşayacak ben mi bu hayatta?Aman bulasik makinesi iste ne kadar ucuzsa onu al hepsi yıkiyor 12500 programlilara hiç gerek yok ben hotpointi baya ucuza almıstım kaç senedir tas gibi 5 programli bide ilerde iyisini alırsın uzülme
Aynen benim ankastrem ve buzdolabımda profile süper cıktilar ozellikle buzdolabindan cok memnun kaldımen iyisi de olsa bir ömürleri var beyaz eşyaların teknolojileri eskiyor en başta.ev mobilyasında da pahalıya kaçmam ben.eskiyene kadar da kullanırımm.evi çok lüks olan dar ya da orta halliler kıstıkça kısarak alıyorlar.dışarda bir bardak kahve içmiyorlar yemek yemiyorlar giymiyorlar yüzlerine bir krem serum almıyorlar.yemişim öyle lüks evi.ev mi yaşayacak ben mi bu hayatta?
televizyona biz de para veririz lg tercih ediyoruz hep.telefon da br tane afyon aldım 4 sene önce hala kullanıyorum 6 s benimki koşa koşa 11 i 12 si çıkmış diye almıyorum anca bozulursa alırım.Aynen benim ankastrem ve buzdolabımda profile süper cıktilar ozellikle buzdolabindan cok memnun kaldımbelli şeylere para veriyorum iyiso icim mesela televizyon ve telefon gibi ama bir starbucks içemiceksem napim guzel bulaşık makinasını
Benim param olsa koşa koşa yenisini alirım muhtemelentelevizyona biz de para veririz lg tercih ediyoruz hep.telefon da br tane afyon aldım 4 sene önce hala kullanıyorum 6 s benimki koşa koşa 11 i 12 si çıkmış diye almıyorum anca bozulursa alırım.
ben pc de kullanıyorum artı tablet .yoksa ben de model yükseltirdim.ama telefonla fazla işim olmadığından gerek görmedim.sen coin borsa vs hep oradan giriyorsun sana gerekli olabilir o yüzdenBenim param olsa koşa koşa yenisini alirım muhtemelencep telefonunda boraz takintiliyım herseyi onunla yapiyorum bil. Kullanmiyorum ama ben samsungcuyum bu son tel beni baya götürür baya iyi bi tel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?