- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.641
Tamam teşekkürler. Bankaya aktarım yaptıpımda tam o zaman inanıcam işte. Bu kadar kolay kazanılmasına inanamıyorum hâlâAktarınca da aynı para geçer. Siz karınıza bakın boşverin
Kaybedince de ne kadar kolay kaybediliyormus diye inanamıyor insan..iki uçlu burası. Siz dikkatli olun sadece. Kazanmışsınız ve öğrenmişsiniz bildiğiniz gibi ve araştırarak devam edin o kadar...Tamam teşekkürler. Bankaya aktarım yaptıpımda tam o zaman inanıcam işte. Bu kadar kolay kazanılmasına inanamıyorum hâlâ
Evet çabuk kaybediliyormuş, aynen devam bu şekilKaybedince de ne kadar kolay kaybediliyormus diye inanamıyor insan..iki uçlu burası. Siz dikkatli olun sadece. Kazanmışsınız ve öğrenmişsiniz bildiğiniz gibi ve araştırarak devam edin o kadar...
İlk başlamanın verdiği heyecanla ben de al-sat abarttım, küçük küçük para miktarını yükselttim ama artık bıraktim, cok ta yorucu. Bene tecrübe oldu biraz. Duruldum artık.Yaaa ben de çok saçmaladım al sat olayında:///
destek/direnç yazıyorlar ya twitter daki fenomenler..esila da söylemişti, o direncin bir iki tık altına satış yazıp kâr almak lazım..bir de takip ettiğin kişi sayısı arttıkça kafası karışıyor insanın 2/3 kişi yeter bence..ben sadeleşemedim henüz o konuda:/
Günaydın kızlar..
bitcoin yüzünden evliliğim sallantıda
öncelikle hayırlı ramazanlar herkese, ben çiçeği burnunda evli henüz yeni sayılabilecek kadar yakın tarihte mezun bir hemşire adayıyım. Aslında evlenmek için kpss'den iyi bir puan alıp atanmayı beklemek istiyordum fakat gerek eşim gerek benim ailemin de ufak tefek baskıları yüzünden biraz erken...www.kadinlarkulubu.com
Güne bu konu ile başlamalıyız bence
Okuyanlar mutlaka üstteki etiketi de okusun
Konu fake bu arada hahaah
Kız o kadar konu açtım şu kkda bir tane etiket koymadım. Yeni üyeler pek donanımlı
Bi de 40 dk önce üye olmuş, etiketi soranlara belki mune hanım koymuştur dedi
Kk daki kadınlar çok akıllı hemen biri demiş sen mune hanımı nereden biliyorsun 40 dk olmuş üye olalı diye haahahhah
Silinmiş konu ya. Neydi etiket?Okuyanlar mutlaka üstteki etiketi de okusun
Konu fake bu arada hahaah
Herkesin aşık olduğu bir coin var galibaKocama kızardım hisselere aşık oluyor vazgeçemiyor diye. Ben de Neo’ya aşık oldum galiba
Ben bankadan alıyorum hepsini (gerçi dolar almıyorum). Altın-gümüş hesabım var, kredi notuna etkisini bilmiyorum ama. Kredi kartını düzenli kullanıp-ödeyince de kredi notunun yükseldiğini biliyorum sadece.Kızlar başka konuda sordum size de sorayım.ben yeni yeni birikim yapmaya başladım. Maaş yattmı küçük miktarlar da euro alıyorum. İleride kredi çekeceğim ev için. Hesapta para olunca hem notum yükselsin hemde birikim olsun diye maaş hesabımdan alıyorum. Küçük küçül aldığım için kambio vergisi az gidiyor. Gerçi toplayınca çok oluyorda. Neyse bankadan döviz almak mantıksız mı. Borsadan pek anlamam. Siz altını gümüşü dövizi nasıl alıyorsunuz. Evde mi biriktireyim. Bi akıl verin lütfenn
Önceleri fiziki alıyordum pandemiden önce ama şimdi bankadan alıyorum hem döviz bürolarına göre sanki biraz daha uygun geliyor bana. Kambio vergisini döviz büroları da kesiyor diye biliyorum.Kızlar başka konuda sordum size de sorayım.ben yeni yeni birikim yapmaya başladım. Maaş yattmı küçük miktarlar da euro alıyorum. İleride kredi çekeceğim ev için. Hesapta para olunca hem notum yükselsin hemde birikim olsun diye maaş hesabımdan alıyorum. Küçük küçül aldığım için kambio vergisi az gidiyor. Gerçi toplayınca çok oluyorda. Neyse bankadan döviz almak mantıksız mı. Borsadan pek anlamam. Siz altını gümüşü dövizi nasıl alıyorsunuz. Evde mi biriktireyim. Bi akıl verin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?