Tamam teşekkürler. Bankaya aktarım yaptıpımda tam o zaman inanıcam işte. Bu kadar kolay kazanılmasına inanamıyorum hâlâ
Kaybedince de ne kadar kolay kaybediliyormus diye inanamıyor insan..iki uçlu burası. Siz dikkatli olun sadece. Kazanmışsınız ve öğrenmişsiniz bildiğiniz gibi ve araştırarak devam edin o kadar...

Ben ilk alımımı Doge ile yaptım, tam deli gibi düşmeden önce ana paramın 4 te 1 i gitti ısrarla satmak istemedim ama eşimle kardeşimin baskısıyla sattım :) Niueyse ben Doge den çok umutluydum en düşük anında küçük bir miktar aldım.. şimdi tekrar çok güzel yıkseliyor. Zararımı çıkaracagima inaniyorum

İlk başlamanın verdiği heyecanla ben de al-sat abarttım, küçük küçük para miktarını yükselttim ama artık bıraktim, cok ta yorucu. Bene tecrübe oldu biraz. Duruldum artık.

Günaydın kızlar..

Güne bu konu ile başlamalıyız bence

Okuyanlar mutlaka üstteki etiketi de okusun

Konu fake bu arada hahaah

Kız o kadar konu açtım şu kkda bir tane etiket koymadım. Yeni üyeler pek donanımlı

Bi de 40 dk önce üye olmuş, etiketi soranlara belki mune hanım koymuştur dedi

Kk daki kadınlar çok akıllı hemen biri demiş sen mune hanımı nereden biliyorsun 40 dk olmuş üye olalı diye haahahhah

Bi de 40 dk önce üye olmuş, etiketi soranlara belki mune hanım koymuştur dedi

Kk daki kadınlar çok akıllı hemen biri demiş sen mune hanımı nereden biliyorsun 40 dk olmuş üye olalı diye haahahhah

Hemen fake demişler onlar da donanımlı üye yahu

Kızlar başka konuda sordum size de sorayım.ben yeni yeni birikim yapmaya başladım. Maaş yattmı küçük miktarlar da euro alıyorum. İleride kredi çekeceğim ev için. Hesapta para olunca hem notum yükselsin hemde birikim olsun diye maaş hesabımdan alıyorum. Küçük küçül aldığım için kambio vergisi az gidiyor. Gerçi toplayınca çok oluyorda. Neyse bankadan döviz almak mantıksız mı. Borsadan pek anlamam. Siz altını gümüşü dövizi nasıl alıyorsunuz. Evde mi biriktireyim. Bi akıl verin lütfenn

Ben bankadan alıyorum hepsini (gerçi dolar almıyorum). Altın-gümüş hesabım var, kredi notuna etkisini bilmiyorum ama. Kredi kartını düzenli kullanıp-ödeyince de kredi notunun yükseldiğini biliyorum sadece.

Önceleri fiziki alıyordum pandemiden önce ama şimdi bankadan alıyorum hem döviz bürolarına göre sanki biraz daha uygun geliyor bana. Kambio vergisini döviz büroları da kesiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…