- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.681
Katiliyorum hava cok sicak ve sıkıcı bir gun onumuzdeki 14 gun daha sıkıcı gececek. 19 mayisi da baglarlar mi h.sonu tatiline dusunceliyim?Of cok sıkıcı ve cok sıcak ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katiliyorum hava cok sicak ve sıkıcı bir gun onumuzdeki 14 gun daha sıkıcı gececek. 19 mayisi da baglarlar mi h.sonu tatiline dusunceliyim?Of cok sıkıcı ve cok sıcak ya
Dolap uygulamasinda sifir urunlerin oldugunu senden duydum ben 2. El zannediyordum. Kizima her yil mevsim donuslerinde indirimliyken alisveris yapiyordum bu yil almadim fazla temiz giyim 2 /3 ust ve 2 elbise aldim sortlar kapriler gecen yildan oluyor.birde arkadasim gönderecek kizinin varmış temiz kiyafet onlsri giydiririm koronadan dolayi gezemiyoruz tatile de gidemiyoruz.Canım ogluma dolap uygulamasından sıfır 6 tane t shirt aldım tanesi 10 tl den 60 tl 9 da kargo tanesi 11.5 a falan geldi. Hepsi de güzel görünüyor gelince yine yorum yazarım. (Benim oğlanın da üst 2 tane falan bile oluyor olabilir bu yaz icin)
Bulaşık makinası samsung kullandım memnundum
Şu an franke memnunum (Bu evin içinde verilince diğerini mecbur bir arkadaşın annesine verdik, kadının bulaşık makinası yoktu güzel oldu )
Ben tek program kullanırım sadece eco
O yüzden eco programı en kısa hangisindeyse onu seç benim uzun ama sıkıntı yapmıyorum düzgün yıkıyor genelde de gece çalışıyor zaten
Filtreliyorsun yeni etiketli olanı seçip bakıyorsunDolap uygulamasinda sifir urunlerin oldugunu senden duydum ben 2. El zannediyordum. Kizima her yil mevsim donuslerinde indirimliyken alisveris yapiyordum bu yil almadim fazla temiz giyim 2 /3 ust ve 2 elbise aldim sortlar kapriler gecen yildan oluyor.birde arkadasim gönderecek kizinin varmış temiz kiyafet onlsri giydiririm koronadan dolayi gezemiyoruz tatile de gidemiyoruz.
2 ya da 3 yil once kayinvalideye vestel aldik yan urunuydu gayet memnun calisiyor sikintisiz,ben 8 yillik evliyim arcelik kullaniyorum garantisi bitti makineden ses gelmeye basladi gurultuyle calisiyor . Biraz sans isi elektronik aletler komsumun bosch her ay servis geliyordu sonunda makineyi degistirdiler garanti kapsaminda.Yemeklerimi yaptım erkenden..
Şimdide bir program indirdim gelir giderimi takip etmek için...
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...
Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...
Aynen oyle cocugun guydigi haram yedigi helâl derlermis haklilar.bir donem giydigini diger donem giymiyor. En guzeli gelecekleri icin yatirim yapmak . Gecsn gun gram alacagimi soylemistim cocuklara ailem para vermisti. Doktor kontrolune gittik asiya verdik bir asi 370 tlFiltreliyorsun yeni etiketli olanı seçip bakıyorsun
Ben hediye kız bebek elbiseleri de aldım Allahım harikaaaaa hem de biri 32 tl ama görsen bayılırsın. Diğeri 25 falan lcw ydi bu hatta
Marka falan da seçebilirsin
Not: kıyafete vereceğim parayı avokadoya veririrm antep fistigina ya da hahahah
Valla artık intihar ederim yeter diyeKatiliyorum hava cok sicak ve sıkıcı bir gun onumuzdeki 14 gun daha sıkıcı gececek. 19 mayisi da baglarlar mi h.sonu tatiline dusunceliyim?
2 cocukla birde beni dusun. 2. Cocugum olursa uzun sure ucretsiz izin almayi dusunuyordum şimdi annem baksa da ise baslasam diyorum evde durmaktan sıkıldım cocugu alip parka gidemiyoruz. Bebekten dolayi daha cok dikkat ediyoruz hasta olduk iyice.Valla artık intihar ederim yeter diye
Bekoyu tavsiye ederim canım bir sıkınkı yaşamadım ki ben tableti bölüp kullanıyorum temiz çıkarıyorYemeklerimi yaptım erkenden..
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...
Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...
ben dede 10 yılı aşkındır bosch var daha hiç tamir görmediYaZmıyor model nosu gri renk 5programlı
Mielle ve Bosch kullandım ikisindende memnun kaldım . Özellikle mielle makinam nerdeyse antika sayılır ama yenilere fark atar , okadar iyi yaniYemeklerimi yaptım erkenden..
mielle en iyisi ama türkiyede tuzlu fiyatları.Mielle ve Bosch kullandım ikisindende memnun kaldım . Özellikle mielle makinam nerdeyse antika sayılır ama yenilere fark atar , okadar iyi yani![]()
Evet şimdi baktım da benim bütçemin çok çok üstündemielle en iyisi ama türkiyede tuzlu fiyatları.
evet öyle ben de hiçbir ürünü yok bu markanın.robot süpürgesi bile 8000 e yakındı .Evet şimdi baktım da benim bütçemin çok çok üstünde![]()
Burada da pahalı ama fiyatının karşılığını veriyor bencemielle en iyisi ama türkiyede tuzlu fiyatları.
alabilsek verir de alamıyoruz.bir parça değil ki beyaz eşya.bir sürü şey var alacakkBurada da pahalı ama fiyatının karşılığını veriyor bence![]()
Haklısın. Hepsini alayım desen dünya kadar para tutuyoralabilsek verir de alamıyoruz.bir parça değil ki beyaz eşya.bir sürü şey var alacakk
Robottan uzak dur derim. Bir kaç sene almıştım , memnun kalmayıp geri yolladımevet öyle ben de hiçbir ürünü yok bu markanın.robot süpürgesi bile 8000 e yakındı .
ben beğendim ama eve geleli 1 gün oldu bayağı iş görüyor.ha gene haftada 2 gün diğer süpürgeyle süpürürüm ama bu da tüy saç toz onları topluyor ortada görünenRobottan uzak dur derim. Bir kaç sene almıştım , memnun kalmayıp geri yolladım
Biraz pahalı doğru . Bende buzdolabıyla derin dondurucu almayı düşünüyorum . Büyük ihtimal gelecek ayın mesaileriyle denkleştirebilecegim. Diğer markalarsan biraz daha pahalı ama arada öyle uçurumlar yok . Örnegin buzdolabı yaklaşık 1000 euro derin dondurucu da hemen hemen o fiyata . Siemens daha pahalı mesela . Ayrıca o markayı pek sevmiyorum nedense . Belki bir ay daha beklersem yaz indirimleri çıkar diyorumEvet şimdi baktım da benim bütçemin çok çok üstünde![]()