- 20 Ocak 2010
- 46.360
- 168.312
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.661
Selam kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar olunca piyasa da durgun hiç ekşın yok :))Of cok sıkıcı ve cok sıcak ya
En azından battığımızdan haberimiz olmuyor pazar diyePazar olunca piyasa da durgun hiç ekşın yok :))
Yok kriptoyu diyorum ceycey, orası 7/24 açık ama haftasonu durgun oluyor genelde, bist aman kapalı olsun hafta sonu bari takip edip moralimizi bozmayalım dediğin gibi :))En azından battığımızdan haberimiz olmuyor pazar diye
Gwınd yarın tavan yapar inşYok kriptoyu diyorum ceycey, orası 7/24 açık ama haftasonu durgun oluyor genelde, bist aman kapalı olsun hafta sonu bari takip edip moralimizi bozmayalım dediğin gibi :))
Hadi inşallah, 546854 kez tekrar ettiğim gibi halka arz artık benim için bitmiştir, bari sizler kazanınGwınd yarın tavan yapar inş![]()
Bende iptal edemediğim cante mi merak ediyorum bakalım yarın nasıl açacak..Hadi inşallah, 546854 kez tekrar ettiğim gibi halka arz artık benim için bitmiştir, bari sizler kazanın![]()
En az 5 tavan inş.Bende iptal edemediğim cante mi merak ediyorum bakalım yarın nasıl açacak..
Çok aminnEn az 5 tavan inş.![]()
Yemeklerimi yaptım erkenden..Ee naptınız![]()
Ben 10 yıldoır Bosch kullanıyorum çok memnunum.7kez taşındı zavallı bizimle.Yemeklerimi yaptım erkenden..
Şimdide bir program indirdim gelir giderimi takip etmek için...
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...
Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...
Ben hotpoint kullaniyorum 8 yıl oldu sorun yasamadim doğerlerine göre ucuzdu o zaman aldim gittiYemeklerimi yaptım erkenden..
Bulaşık makinem bozuldu,oğlumun yazlık ihtiyaçları var geçen seneki yazlıklar hep küçük geldi onlar için bütçe ayirmaliyim eşimde evde çok sıkısmamak için harcamaları minimuma indirmem gerekiyor...
Bu arada kullanıp memnunum dediğiniz bir marka var mı canlar bulaşık makinesi için...
Modeli nedir.. Amann maşallah diyelim bozulmasın kullanmayı sevmiyorum diyordum bozulunca anladım nasıl bir ihtiyaç olduğunu..Ben 10 yıldoır Bosch kullanıyorum çok memnunum.7kez taşındı zavallı bizimle.![]()
Tamam bibim hepsini not alıyorum Hotpoint hiç bakmadigim bir marka inceleyeyim..Ben hotpoint kullaniyorum 8 yıl oldu sorun yasamadim doğerlerine göre ucuzdu o zaman aldim gitti![]()
YaZmıyor model nosu gri renk 5programlıModeli nedir.. Amann maşallah diyelim bozulmasın kullanmayı sevmiyorum diyordum bozulunca anladım nasıl bir ihtiyaç olduğunu..
Yemeklerimi yaptım erkenden..