• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben napim yüksekte aldıysan bas bas bağıriyoz kaç haftadır 🤣 bende 5 lerden aldıgimda var 4 lerden de 3 lerden de :27: burda 2.8 den alan bile var normalde hedefi cok yüksek al satlik değil öyle aldiysan kimseyi yakmadim bence 🤣
Ya kusura bakma ben yaktın ı suçlayıcı kullanmadım. Kendi sahanlığıma istinaden. Yanliş anladınız.

Sattim gitti vala daha düşmez dedikçe düştü 😐
Arkadaşlar paylaşırken takip ettikleri hesabın mesajıyla paylaştılar, adamın aldığı fiyatlarda yazıyordu, beklenen hedeflerde.ayrıca bahsettiğimiz adam bile şu anda pörtföyünün ekside olduğunu yazdı.burda paylaşılan bilgiler günlük al sat bilgiler değil, yatırımlık bilgiler.Takip ederken herşeyi dikkate alsaydınız keşke.Biz burda günlerdir yazıyoruz aldığımız coinler zararda,zararımız azaldı vs diye. bu işin doğası bu düşüp çıkıyor her emtiada olduğu gibi.

Yazdıklarim yanliş anlaşıldı halıba kusura bakmayın. Ben cidden Bibibella Bibibella yı suçlamadım ne haddime ( ki dediğim gibi sesiz takipçıyim bibi yi çok zevk alarak okuyorum.) Ben biraz karşimda biri varmiş gibi konuştum galiba.. ya da ben hepinizi okuduğum için sizde tanıyor gibi. Bilmiyorum artık ama asla anladığınız gibi birşey ima etmek istemedim. Kendi aranızdakı samimiyete güvendim galiba. Tekrar özür bibi 🌷

Back
X