- 20 Ocak 2010
- 46.403
- 168.493
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.441
Ben coin ve borsa da kullaniyorum acik acikta yazıp paylasiyorum canim kap biyerlerdenNeye yatırım bibim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben coin ve borsa da kullaniyorum acik acikta yazıp paylasiyorum canim kap biyerlerdenNeye yatırım bibim![]()
Aman tırtt kıskansınlar daha bugün kac gundûr gorüşmuyoz ozlestik diye yazıştıkNeyyy canım eltim mi? Bdv dekiler duymasın yolarlar
Zaten şefte öyle dedi . Evdeki stresi ve mutsuzluğu size yansıtıp sizden çıkarıyor acısını diye . Ben sonuçta kadroluyum gerekirse sendikaya giderim ama burda geçici ve yaz çalışanları var onlarada bu şekilde davrandığını duydum . Ben doğa olarak çok sakin ve sabırlı oldukcada iyi geçinen biriyim . Sanırım yumuşak oluşumdan faydalanıyor . Neyse sonuçta zamanla tanıyacak beni , benimde herkes gibi bam telim olduğunu anlayacak .başkasına kızıyor bu tipler onlara güçleri yetmediğinden en yakınında kim varsa ona sarıyorlar.tamamen kendi mutsuzluklarından
Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?Zaten şefte öyle dedi . Evdeki stresi ve mutsuzluğu size yansıtıp sizden çıkarıyor acısını diye . Ben sonuçta kadroluyum gerekirse sendikaya giderim ama burda geçici ve yaz çalışanları var onlarada bu şekilde davrandığını duydum . Ben doğa olarak çok sakin ve sabırlı oldukcada iyi geçinen biriyim . Sanırım yumuşak oluşumdan faydalanıyor . Neyse sonuçta zamanla tanıyacak beni , benimde herkes gibi bam telim olduğunu anlayacak .
Evet canım yurtdısındayım. Sanmam , İsveçlilere de aynısını hata daha kötüsünü yapıyormuş . Bugün bunun üzerine arkadaşlarla epey konuştuk , onlar anlattılar . Hatta karşılarında tek kelime edemiyorlarmıs ...Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?
isveçte sanmam ya yuppi.kadın psikolojik sorunlu bence.herkese yapmaya çalışıyordurSen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?
Aynen . Sanırım çok yalnız ve en son kocası terketmiş diye biliyorumisveçte sanmam ya yuppi.kadın psikolojik sorunlu bence.herkese yapmaya çalışıyordur
alacağım ama batarsam suçluyu buldum:bozokkkkkkkDewamke hocam![]()
Valla 5.11 olmuşalacağım ama batarsam suçluyu buldum:bozokkkkkkk![]()
Emin misin sonra üzulmeBen girmiyorum yükseldi yüksekten daha yükseği olmaz bekleyim
batarsak 3 kuruşumuzu karşılarsan hemen girerizz bibimmmEmin misin sonra üzulmehedef çok yüksek zaten inş. Olursa bu seviyeler çok düsük
Ben %110dayimDewamke hocam![]()
Band almayı düşünüyorum ytdEmin misin sonra üzulmehedef çok yüksek zaten inş. Olursa bu seviyeler çok düsük
band da coin mi?hemen ondan da alayım bariiBand almayı düşünüyorum ytd![]()
Sakin daha değil....band da coin mi?hemen ondan da alayım barii![]()