• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkasına kızıyor bu tipler onlara güçleri yetmediğinden en yakınında kim varsa ona sarıyorlar.tamamen kendi mutsuzluklarından
Zaten şefte öyle dedi . Evdeki stresi ve mutsuzluğu size yansıtıp sizden çıkarıyor acısını diye . Ben sonuçta kadroluyum gerekirse sendikaya giderim ama burda geçici ve yaz çalışanları var onlarada bu şekilde davrandığını duydum . Ben doğa olarak çok sakin ve sabırlı oldukcada iyi geçinen biriyim . Sanırım yumuşak oluşumdan faydalanıyor . Neyse sonuçta zamanla tanıyacak beni , benimde herkes gibi bam telim olduğunu anlayacak .

Zaten şefte öyle dedi . Evdeki stresi ve mutsuzluğu size yansıtıp sizden çıkarıyor acısını diye . Ben sonuçta kadroluyum gerekirse sendikaya giderim ama burda geçici ve yaz çalışanları var onlarada bu şekilde davrandığını duydum . Ben doğa olarak çok sakin ve sabırlı oldukcada iyi geçinen biriyim . Sanırım yumuşak oluşumdan faydalanıyor . Neyse sonuçta zamanla tanıyacak beni , benimde herkes gibi bam telim olduğunu anlayacak .
Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?

Sen yurtdışındaydın dimi canım?acaba türk olduğun içinde bunu yapıyor olabilirmi?
Evet canım yurtdısındayım. Sanmam , İsveçlilere de aynısını hata daha kötüsünü yapıyormuş . Bugün bunun üzerine arkadaşlarla epey konuştuk , onlar anlattılar . Hatta karşılarında tek kelime edemiyorlarmıs ...

Dewamke hocam :27:

Eklentiler

• Screenshot_20210430-214608_Twitter.webp
    Screenshot_20210430-214608_Twitter.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 61
Back
X