- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.703
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #19.041
Gümüşü kuruturuzBiz gümüşe girdikten sonra gümüş piyasası da batmaz inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümüşü kuruturuzBiz gümüşe girdikten sonra gümüş piyasası da batmaz inşallah![]()
profesör uyudu nairobi kayıpSensiz neler uapiyoz neler biz zengin olduk bile![]()
Ya beni de zengin edin sevaptır hem çok para da gözüm yok benim müstakil ev araba birde ev işine yardımcı hiç sevmiyorum ev işlerini hatta nefret ediyorumSensiz neler uapiyoz neler biz zengin olduk bile![]()
Herkesi şişmanlatıp, ben zayıf kalicamGümüşü kuruturuzBu arada senin nicki gördükçe canım browni istiyor ya
![]()
Ses verin kim bunlar merakta bırakmayın insanıprofesör uyudu nairobi kayıp
Ev işlerine yardımcı tutacak kadar zengin olsam yeter. Evde arabada gözüm yokYa beni de zengin edin sevaptır hem çok para da gözüm yok benim müstakil ev araba birde ev işine yardımcı hiç sevmiyorum ev işlerini hatta nefret ediyorum![]()
Bir tek benim kız böyle sanıyordumAblayı daha erken uyutuyoruz canlı dersi var sabahları diye ama oğlan 3 aydır gece 2 den önce yatmaz. 12 de başlıyorum uyutmaya 2 saat sürüyor![]()
Aman olmuşken onlarda oluversin çok değil bu kadarı araba derken çok yüksekte gözüm yok milyonluk araçlar değil orta halli bir şeyEv işlerine yardımcı tutacak kadar zengin olsam yeter. Evde arabada gözüm yok![]()
o kadar paramız yok e napalım birer kuma mı alalım kendimize.Ama o da olmaz o oturur keyfine bakar gene tüm işler bize kalır ha ha haEv işlerine yardımcı tutacak kadar zengin olsam yeter. Evde arabada gözüm yok![]()
Ya ev işlerini yapan robot varmış ben böbreği satıp ondan mı alsam rahat ederim en azından yoksa ömür biter ev işi bitmezo kadar paramız yok e napalım birer kuma mı alalım kendimize.Ama o da olmaz o oturur keyfine bakar gene tüm işler bize kalır ha ha ha
Hizmeti geçtim insan kudurur ya kıskançlıktan yok o iş yaşKuma alıp da bir de ona mi hizmet edelim
benim kadın cinsinden pek akrabam yok bir kızım bir annem.alayı erkekkk.2 kadın kuzenim var sadece onlarda yurtdışında.burdan buluyorum kendime abla kardeş kız arkadaşşşYazın ya kendimi yanlız hissediyorum![]()
çocuğu döver bu sefer ben onu döverimHizmeti geçtim insan kudurur ya kıskançlıktan yok o iş yaş
ne kadar da gericisin ayolll.kuma kuma yaşayıp gayette mutlu olanlar var da benim koca fakir kuma da bulamam ki şimdiiiHizmeti geçtim insan kudurur ya kıskançlıktan yok o iş yaş
Kumaların kavgası karakolda bitti diye haberlere çıkarız bir ev işi uğruna aman kalsın yarım yamalak biz yaparızevi
çocuğu döver bu sefer ben onu döverim![]()
ha ha ha.yolunmuş saçlar elde karakolda bulurum siziii.Kumaların kavgası karakolda bitti diye haberlere çıkarız bir ev işi uğruna aman kalsın yarım yamalak biz yaparız![]()
Ev işi zaten nankör. Eeeeee kuma ondan nankör yok yok o iş olmazKumaların kavgası karakolda bitti diye haberlere çıkarız bir ev işi uğruna aman kalsın yarım yamalak biz yaparız![]()
Benimki de fakirin önde gideni o benimle baş edemiyor daha ikinciyle hic edemez. O kadar geniş bir insan değilim kuballenememne kadar da gericisin ayolll.kuma kuma yaşayıp gayette mutlu olanlar var da benim koca fakir kuma da bulamam ki şimdiii![]()
Atemiz çamaşır getirme bahanesiyle gelirsin birde birlikte döveriz kumayıha ha ha.yolunmuş saçlar elde karakolda bulurum siziii.