- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #19.001
Maykıl abiyi ben çok seviyorum en favoretto fenom o
yaaa ben de bu heriflerdeki egoyu anlamıyorum..işini iyi yapıyorsan, kendinden eminsen niye bu kadar atılan çamurlara takılıp tiribine banıyorsun
geçenlerde Michael van de Poppe diye bir abimiz var Mihael bilir(pardon dayı mı demeliydimMihail Zoscenko
f..ing troll diye bi twit atmış geçmiş..ne demeye enerji israfı yapıp, o kadar takipçiyi ziyan ediyorlar anlamıyorum gerçekten:/
kuveyt bi ara eve gelip hesap açıyodu bi sor istersen, seyyar bankacılığa başlamışlardı :))banka uzak ben şehir içine arabayla çıkamıyorum.e eş kişisi de borsa ekranından ayrılmıyor.kapanma bitsin açarız hesap dedi.onu bekliyorumm napayımmm
hahh işte esas sorun o.He gümüs alabileceğin hesabin yok sorry
ben de şans yok banka diye dolandırıcılar gelir a101 donuma kadar alırlarkuveyt bi ara eve gelip hesap açıyodu bi sor istersen, seyyar bankacılığa başlamışlardı :))
Yav beni de alın hep bakakalıyorum ardınızdanHadi özele gidekbenimlemisin irlandalı
biraz daha düşün daha kötü ihtimaller vardır ceycey bu senaryo yakışmadı sana hafif kaldı :))ben de şans yok banka diye dolandırıcılar gelir a101 donuma kadar alırlar
Ceycey niyeti bozdu kızlar koşun ya da boşverin uyalım ceyceye zengin olalımla casa de papel de darphane soyuldu bu sefer de tonlarca altına geçildi.haydi grubumuzu oluşturalım kızlar kim Tokyo olacak kim Nairobi?başka türlü zengin olma ihtimalimiz yokkkk
Benim yakınımda Kuveyt TEB yada Denizbank yoktu o yüzden gidip hesap açamadım. Eşimin aklına girdim, yüzüne bile bakmadığımiz Denizbank için internet bankacılığı aç bana lazım Denizbank diye sağolsun bugün uğraştı halletti, ilk gümüşü de o aldigümüş işine giremedim ya hala içimde kaldı.kapanma sonrası hemen başlayacağımm.1 gram altın almak zor 500 e dayandı ama gümüş istediğim zaman alırım bozukluklarla bile
kız valla başıma gelenleri bilsen böyle demezdin.örnek vereyim kızın sınıfındaki bir çocuğu tam 2 yıl boyunca arada okuldan arabayla alıp eveine bıraktım annesinin işi var diye.haftada 2 günde okul sonrası evinden alıp spora götürdüm tekrar evine bıraktım.sporda göz kulak oldum benim kızla.sonra telefonuma yüzlerce emoji saçma saçma şeyler atınca ki telefon eşime lazımdı önemli bir konuda.adam tek şunu yazdıbiraz daha düşün daha kötü ihtimaller vardır ceycey bu senaryo yakışmadı sana hafif kaldı :))
Kuveyt senin bankan diye bir uygulaması var. Kartın Vs eve geliyor bankaya gitmiyorsun. Ben başvurduktan 10 gün sonra eve geldi. Ben platin için istemiştim. Platin satan iki banka var sadece.ben de şans yok banka diye dolandırıcılar gelir a101 donuma kadar alırlar
çalışarak ve küçük yatırımlarla zengin olunamayacağını anladım ne yapayımmm.Ceycey niyeti bozdu kızlar koşun ya da boşverin uyalım ceyceye zengin olalım
Yok ya onun sonu iyi değil şimdi diyip tüm gizemi bozmayım da hem berlin de ölüyor zengin olamadan ölmeyelim bari o kadar riske giripçalışarak ve küçük yatırımlarla zengin olunamayacağını anladım ne yapayımmm.hangi ülkenin altınlarına ya da eurolarına el koysak acaba?kadın karekterler bitti hem ben de berlin oldum o da erkek.sen de moskova ol bariiii planı bir iyice yaptık mı ver elini maldivler karayipler
öldük evet o bölümleri çoktan geçtimmm.olsunn o dizi başka bizim ki başkaaa.hayata geri döndükkk diyelimmm 2 kişid eğiliz ki tokyo nairobi profesör de var kimlikleri ben de gizliYok ya onun sonu iyi değil şimdi diyip tüm gizemi bozmayım da hem berlin de ölüyor zengin olamadan ölmeyelim bari o kadar riske giripiki kişiyle olmaz bu iş başka zengin olmak yok mu
Hahaha kimmiş merak ettim hele de profesörü malım o olmadan imkansız gibiöldük evet o bölümleri çoktan geçtimmm.olsunn o dizi başka bizim ki başkaaa.hayata geri döndükkk diyelimmm 2 kişid eğiliz ki tokyo nairobi profesör de var kimlikleri ben de gizli
Gruptan şüpheleniyorum benMillet nerde ya saatte erken daha kimsecikler yok ortada hayırdır soygun planları mı yapıyorsunuz gizli gizli
bdv ye baktım birazcık. Er uyudu mu iyi bariii.bizim eş kişisi hala oturuyorrrKomutanı uyuttum geldimAma kimse yazmamış özeldemi gruplaştınız
Uyuttum onubdv ye baktım birazcık. Er uyudu mu iyi bariii.bizim eş kişisi hala oturuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?