Alacağın 3 kuruşluk hisse, zarar edersen birileri karşılar elbet
zengünn bir arkadaş edinmiştimmmgene fakirler başbaşa kaldıkkkk.ama pandemi de ayağım denizin dibine vurdu bu çıkış zamanı gelecek demektir

Benim Denizbank hesabım yoktu. Eşimin kullanmadığı bir hesabı vardı. Konut kredisi için açtığımız kapatınca da yubuze bakmadığımiz hesapti. Eşime gümüş hesabı için internet bankacılığı şifresi için müşteri hizmetlerini arattırdim
Elimizde hesap kartı da olmadığı için netten şifre alamadim.
Arayıp şifre aldı. Hesaba baktık 150 TL ye yakın para var hesapta
Konut kredisini 1 sene erken kapattık diye sigortadan yapılan geri ödeme kalmış hesapta ilginmedik 3 sene olmuş.
Hemen gümüş hesabı açtık. Altın hesabı da açtık.
Paranın yarısıyla 10 Gr gümüş, 70tl lik altın altın. Geçen hafta da 20usd almistim
Bu topikle tanıştıktan sonra hisse senedi toplamaya da başladım.
İlk galata halka arzina girmiştim.
Galata 99 lot
Aselsan 3 lot
THY 8lot
Halkbank 3 lot ile bu yatırımlara başladım.

Bugün de annemler bayramda gorusemeyecegiz diye çocuklara 150 TL vayram harçlığı verdiler onlar da altın ve gümüş e ilave olacak

Öf ya okuyorum gene neye sardıysa yengeç burcu heralde her söylenene alınıyor

yaaa ben de bu heriflerdeki egoyu anlamıyorum..işini iyi yapıyorsan, kendinden eminsen niye bu kadar atılan çamurlara takılıp tiribine banıyorsun

geçenlerde Michael van de Poppe diye bir abimiz var Mihael bilir(pardon dayı mı demeliydim Mihail Zoscenko

f..ing troll diye bi twit atmış geçmiş..ne demeye enerji israfı yapıp, o kadar takipçiyi ziyan ediyorlar anlamıyorum gerçekten:/

Son düzenleme:
okuyorum hepsini yazmaya pek fırsat olmuyor. ama ara ara gelirim.
döviz, bes, altın, hisse yatırımları bende, coin işleri eşimde

damlaya damaya göl olur.
böyle farklı farklı şekilde birikim olu nca tam hesabı da bilmiyoruz. gizemli daha iyi oluyor.,bazen eşime diyorum herşeyi toparlasak 3 orda 5 orda derken bayağı birşey toparlarız diye :)
seneye yaza kadar elle tutulur birşeyler olursa (mevcut krediler ödenip bitmiş olursa) oturmak için ev alma niyetimiz var.

bakalım hakkımızda hayırlısı.. bizim de var bir hayalimiz

eşime diyorum bana hediye alma zaten ihtiyacım olan şeyi kendim alıyorum seni beklemeden, "sen bana altın, gümüş, hisse al "
Hahah aynı ben
Bende artık bana artık altın dışında gelme dedim çeyrek bile olur(bdv de bir konu vardı biri eşim bana hediye çeyrek almak istiyor diye dert yanıyordu ben isterim az para mı bi çeyrek) yeter ki altın olsun

eşime diyorum bana hediye alma zaten ihtiyacım olan şeyi kendim alıyorum seni beklemeden, "sen bana altın, gümüş, hisse al "
gümüş işine giremedim ya hala içimde kaldı.kapanma sonrası hemen başlayacağımm.1 gram altın almak zor 500 e dayandı ama gümüş istediğim zaman alırım bozukluklarla bile

Olmaz biz düştük bu batağa sende dusmelisin ya hep birlikte batariz yada hep birlikte çıkarız zararlarimiz ödenecek nasıl olsa

Alacağın 3 kuruşluk hisse, zarar edersen birileri karşılar elbet
Güya iyilik zinciri diye başladık

Karından zararından değil yaw kar etse de istemiyore bana tahtası kapanacak hisselerden alın o bile olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…