- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.981
ayy sen çok yaşaaa gülmekten gözümden yaş geldiCanimsinnn
Benden de mihaile 10 adet sngyo çünkü onun yok neden hepimizde olmasın
Ocak söndüren çok süründüren cinsinden bir hissesi olmalı..
zengünn bir arkadaş edinmiştimmmAlacağın 3 kuruşluk hisse, zarar edersen birileri karşılar elbet
Harikasınız birikimleriniz bol bol olsun..Gümüş, hisse senedi işlerine sizden bilgilerle başladımbilgileriniz için teşekkürler
başlangıcı yapmışsınız gerisi de gelir yatırımların.damlaya damlaya göl oluyor yıllar içindeGümüş, hisse senedi işlerine sizden bilgilerle başladımbilgileriniz için teşekkürler
aaaaa neden ?Anaa elimi attığımı kurutuyorum diyordumda bu kadarıda pes yahu bozok coin işini bıraktı
Ben takip etmeye başladım diyeaaaaa neden ?
Öf ya okuyorum gene neye sardıysa yengeç burcu heralde her söylenene alınıyorAnaa elimi attığımı kurutuyorum diyordumda bu kadarıda pes yahu bozok coin işini bıraktı
Öf ya okuyorum gene neye sardıysa yengeç burcu heralde her söylenene alınıyor
Bana kimse bir şey almıyor mu yavCeyceyden
Bibiye
Ceycey
Bibi
Mihailden
Ceycey
Bib
Yuppiayye
Yesa
Benden de sonilmek e 1 kilo altın ahahaha
Hahah aynı beneşime diyorum bana hediye alma zaten ihtiyacım olan şeyi kendim alıyorum seni beklemeden, "sen bana altın, gümüş, hisse al "
gümüş işine giremedim ya hala içimde kaldı.kapanma sonrası hemen başlayacağımm.1 gram altın almak zor 500 e dayandı ama gümüş istediğim zaman alırım bozukluklarla bileeşime diyorum bana hediye alma zaten ihtiyacım olan şeyi kendim alıyorum seni beklemeden, "sen bana altın, gümüş, hisse al "
Kiz şimdi diye almiyorsun ki ne bekliyorsun kapanmayıgümüş işine giremedim ya hala içimde kaldı.kapanma sonrası hemen başlayacağımm.1 gram altın almak zor 500 e dayandı ama gümüş istediğim zaman alırım bozukluklarla bile
banka uzak ben şehir içine arabayla çıkamıyorum.e eş kişisi de borsa ekranından ayrılmıyor.kapanma bitsin açarız hesap dedi.onu bekliyorumm napayımmmKiz şimdi diye almiyorsun ki ne bekliyorsun kapanmayı
Olmaz biz düştük bu batağa sende dusmelisin ya hep birlikte batariz yada hep birlikte çıkarız zararlarimiz ödenecek nasıl olsa
Güya iyilik zinciri diye başladıkAlacağın 3 kuruşluk hisse, zarar edersen birileri karşılar elbet
He gümüs alabileceğin hesabin yok sorrybanka uzak ben şehir içine arabayla çıkamıyorum.e eş kişisi de borsa ekranından ayrılmıyor.kapanma bitsin açarız hesap dedi.onu bekliyorumm napayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?