- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.961
1250 bekliyordummm heççç memnun olmadımmmAha kocam 100 lira fazla alacak
İyi olurdu benimki engelli oldugundan erken emekli oldu1250 bekliyordummm heççç memnun olmadımmm
robot süpürge alacaktım üstünü tamamlayıp.beki anneler günü indirimi de yaparlardı.yetişemiyorum evdeki işlere.eşimin de yılı doldu ama yaş yasasına takılıyor.ha 1 yıldır işe gitmeden maaş alıyor emekli etselerdi daha iyiydiİyi olurdu benimki engelli oldugundan erken emekli oldu
Senınleyım bibiHadi özele gidekbenimlemisin irlandalı
Tokyo tabiki benla casa de papel de darphane soyuldu bu sefer de tonlarca altına geçildi.haydi grubumuzu oluşturalım kızlar kim Tokyo olacak kim Nairobi?başka türlü zengin olma ihtimalimiz yokkkk
ama nasıl olur?ben seni dimdik prensipli hem de çok akıllı sanıyordummm?her yola gelirim ne demek ayolll?
bana bir şey al katıl zincireNeler oluyor burada yahu saadet zincirindenn özele estetiğe lcdp ye geçilmiş kafalar çok güzel olmuş güle güle kullanın
Zincire alinmadigimdan kırgınım hih
sen denver ol en iyisi.berlin yani ben öldüğümden beri grubun içerdeki beyni o.dışardaki hala profesörNeler oluyor burada yahu saadet zincirindenn özele estetiğe lcdp ye geçilmiş kafalar çok güzel olmuş güle güle kullanın
Zincire alinmadigimdan kırgınım hih
Ben onu daha izlemedi o yüzden bana mrs maisel diyinla casa de papel de darphane soyuldu bu sefer de tonlarca altına geçildi.haydi grubumuzu oluşturalım kızlar kim Tokyo olacak kim Nairobi?başka türlü zengin olma ihtimalimiz yokkkk
Beni çok yanlış tanımışsın ceycey, sanayi bebeleri tekin tipler olmazlarama nasıl olur?ben seni dimdik prensipli hem de çok akıllı sanıyordummm?her yola gelirim ne demek ayolll?
CanimsinnnCeyceyden
Bibiye
Ceycey
Bibi
Mihailden
Ceycey
Bib
Yuppiayye
Yesa
Benden de sonilmek e 1 kilo altın ahahaha
Ya bana tahtası kapanacak hisseler bile olur onlardan alsanız da sinpaş almasanız olmaz mı :))Canimsinnn
Benden de mihaile 10 adet sngyo çünkü onun yok neden hepimizde olmasın
Ocak söndüren çok süründüren cinsinden bir hissesi olmalı..
Olmaz biz düştük bu batağa sende dusmelisin ya hep birlikte batariz yada hep birlikte çıkarız zararlarimiz ödenecek nasıl olsaYa bana tahtası kapanacak hisseler bile olur onlardan alsanız da sinpaş almasanız olmaz mı :))
Alacağın 3 kuruşluk hisse, zarar edersen birileri karşılar elbetYa bana tahtası kapanacak hisseler bile olur onlardan alsanız da sinpaş almasanız olmaz mı :))
Arkadaş gibi arkadaşCanimsinnn
Benden de mihaile 10 adet sngyo çünkü onun yok neden hepimizde olmasın
Ocak söndüren çok süründüren cinsinden bir hissesi olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?