• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuttum onu😂Sabah erken kalkıyor ben bu hafta çalışmıyorum nöbet listesinde yokum çağırmazlar inş. Haftaya Allah Kerim bakalım be olacak kaç gün gidilecek
aaa sen çalışıyormuydun?ben niye seni ev kadını sanıyordum ki?başkasıyla karıştırdım demek ki :KK53:

Benim oğlanı 12 ye doğru zor uyuttum çocuk evde iyice sapıttı zaten hareketli.1 yıldır evde Eylülde 1.sınıf olacak sınıftaysa oturmaz ayvayı yedik
Ablayı daha erken uyutuyoruz canlı dersi var sabahları diye ama oğlan 3 aydır gece 2 den önce yatmaz. 12 de başlıyorum uyutmaya 2 saat sürüyor 🤯🤯

Ev habimlarini da şöyle 40 dan sonra emekli yapsalar. Hani bir işte çalışınca 15-20 senede emekli olunuyor. Çocuk 20 yaşına gelince de emekli olunsa. Çocuk buyutmek en zor iş değil mi 🤷🏻‍♀️
70 de bile emekli olamıyoruz ki.yemek ev işi bekleniyor bizden.bdv de okumuyormusunuz yaşlıların hem maaşını istiyorlar hemd e bedava torun baksın ezildikçe ezilsin istiyorlar.ben severim ama bakmam şahsennn

Back
X