• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK37::KK37::KK37:

yaaa ben de bu heriflerdeki egoyu anlamıyorum..işini iyi yapıyorsan, kendinden eminsen niye bu kadar atılan çamurlara takılıp tiribine banıyorsun🙄

geçenlerde Michael van de Poppe diye bir abimiz var Mihael bilir(pardon dayı mı demeliydim Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko 😬

f..ing troll diye bi twit atmış geçmiş..ne demeye enerji israfı yapıp, o kadar takipçiyi ziyan ediyorlar anlamıyorum gerçekten:/
Maykıl abiyi ben çok seviyorum en favoretto fenom o

gümüş işine giremedim ya hala içimde kaldı.kapanma sonrası hemen başlayacağımm.1 gram altın almak zor 500 e dayandı ama gümüş istediğim zaman alırım bozukluklarla bile
Benim yakınımda Kuveyt TEB yada Denizbank yoktu o yüzden gidip hesap açamadım. Eşimin aklına girdim, yüzüne bile bakmadığımiz Denizbank için internet bankacılığı aç bana lazım Denizbank diye sağolsun bugün uğraştı halletti, ilk gümüşü de o aldi 🤗

biraz daha düşün daha kötü ihtimaller vardır ceycey bu senaryo yakışmadı sana hafif kaldı :))
kız valla başıma gelenleri bilsen böyle demezdin.örnek vereyim kızın sınıfındaki bir çocuğu tam 2 yıl boyunca arada okuldan arabayla alıp eveine bıraktım annesinin işi var diye.haftada 2 günde okul sonrası evinden alıp spora götürdüm tekrar evine bıraktım.sporda göz kulak oldum benim kızla.sonra telefonuma yüzlerce emoji saçma saçma şeyler atınca ki telefon eşime lazımdı önemli bir konuda.adam tek şunu yazdı:oğlum senin başka işin yok mu?hemen anne babası aradı ne vizyonsuzluğumuz kaldı ne tuhaflığımız .çocuğu hala seviyorum ama annesi arkadaşımdı.telefonu bozuldu evden telefon verdim hediyeler aldım oğlunun okulda kafası yarıldı ilk ben koştumm sağlık ocağına babası gelene dek bekledim hastaneye götürdüler.yani mihailciğimm insanoğlunu 40 yıl sırtında taşı bir gün indir senden kötüsü olmuyor.böyle daha ne örnekler varr ne örneklerrr

Ceycey niyeti bozdu kızlar koşun ya da boşverin uyalım ceyceye zengin olalım :KK70:
çalışarak ve küçük yatırımlarla zengin olunamayacağını anladım ne yapayımmm. :KK71: hangi ülkenin altınlarına ya da eurolarına el koysak acaba?kadın karekterler bitti hem ben de berlin oldum o da erkek.sen de moskova ol bariiii:rolleyes:planı bir iyice yaptık mı ver elini maldivler karayipler

çalışarak ve küçük yatırımlarla zengin olunamayacağını anladım ne yapayımmm. :KK71: hangi ülkenin altınlarına ya da eurolarına el koysak acaba?kadın karekterler bitti hem ben de berlin oldum o da erkek.sen de moskova ol bariiii:rolleyes:planı bir iyice yaptık mı ver elini maldivler karayipler
Yok ya onun sonu iyi değil şimdi diyip tüm gizemi bozmayım da hem berlin de ölüyor zengin olamadan ölmeyelim bari o kadar riske girip :KK70: iki kişiyle olmaz bu iş başka zengin olmak yok mu:confused:

Yok ya onun sonu iyi değil şimdi diyip tüm gizemi bozmayım da hem berlin de ölüyor zengin olamadan ölmeyelim bari o kadar riske girip :KK70: iki kişiyle olmaz bu iş başka zengin olmak yok mu:confused:
öldük evet o bölümleri çoktan geçtimmm.olsunn o dizi başka bizim ki başkaaa.hayata geri döndükkk diyelimmm 2 kişid eğiliz ki tokyo nairobi profesör de var kimlikleri ben de gizli:rolleyes:

Back
X