- 8 Şubat 2011
- 16.423
- 27.705
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #18.761
Rütbe varda ifşa olmayalımer değildir adam yahuu vardır bir rütbesii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rütbe varda ifşa olmayalımer değildir adam yahuu vardır bir rütbesii![]()
de tabikiiRütbe varda ifşa olmayalımKomutan diyeceğim ozaman adamıma
![]()
Hay maşallah buna göre herkes çalışabilir
2 gündür cikısta hersey ki hala düsüklerKızlar, ben coinde nakitteyim yaaa..tırım tırım tırstım resmen:/
Direk paylasayım yavriko kimden korkcamBiliyorum senin sepeti 50 kere sormuşluğumda varama benim her gördüğme atlayıp 1000 dolara 15 coin almama ne demeli
yok benden olmaz
Bende kapanmada kazanacağım paralarla tatile gidicemGidem de trendyolda kazanamadığım paraları ezeyim![]()
Yaaa genelgeyi yazanların kafa da pırıl pırıl..ben hiç Tr gündemini takip etmiyorum. Eşim haberlerden duyunca söyledi “tam kapanma gelmiş Tr’ye” diye..dedim orda tam kapanma kavramı da çok değişiktir şimdi..burda tam kapanma yok şu an, sadece market ve eczaneler açık, kuaförler randevulu ve testle müşteri alıyor. Marketlere alışveriş arabasız giremiyorsunuz. Okullara da öğrenciler dönüşümlü olarak ve sık sık test yapılarak devam ediyorlar. Vaka sayısı 100 binde 165 olduğunda okullar şak kapatılıyor. Akşam 10’dan sonra sokağa çıkma yasağı var, kimse çıkmıyor gerçekten.Hay maşallah buna göre herkes çalışabilirsokağa çıkma yasağı var ama araç muayene istasyonları bile açık şaka gibi, kullanılması yasak araçların muayeneleri ne kadar elzem acaba
çoğu işyeri izin alıp çalışmaya devam eder.Bizide kurumun insiyatifine bırakmışlar, en fazla yüzde 50 personel bulundurulacak dediğinden dönüşümü zorunlu yapmışlar.seninkiler ne yapar bilmemde benimkiler yüzde 90 dönüşüm der, haftada 1 gün giderim gibi.
Bilemiyorum bibim yaaa fake çıkış bu daha da aşağı salacak diyorlar kimileri..btc 55 bine demir atar, inmiyorum derse o zaman alırım diyorum artık2 gündür cikısta hersey ki hala düsükler
Yine çok geç kaldım ya bayağı muhabbet dönmüşVay bee şurda kendimi paralıyorum 1 aydır bir elimden tutup sepet yapalım diyenim olmadıher duyduğumu sepete atcam diye 1000 dolara 13 çeşit coin almışımya 50 dolar 100 dolar diye diye.illa her coini tuzluycam
ahh tuzluğum ve ben.tuzluk deyince
arteemis yine nerdesin
Yani şu genelgede bile o kadar çok şu olursa muaf yazmışlarki pes dedim.araç muayenesi olmazsa hayat durmuyor, kapanma süreci bitene kadar ertele işte derdin ne, yok muhasebeciler, yok inşaatçılar yani hiçbiri hayati önem taşımıyor.kendi sektörümden örnek vereyim şimdi inşaat sektörü serbest demişya, tüm inşaat işçileri, müteahhitler, yapı denetimciler hatta proje firmaları izin yazdırır.bizim iş aynen aynı yoğunlukta, aynı kalabalıkta devam eder.3 hafta inşaatlar dursa kimse ölmez, ha kamu binası vardır acil yapılacak hastanedir, ne bilim köprüdür,yoldur anlarımda onuda belirtmemiş genelgede.her sektörü muaf tutmuş gibi bişeyYaaa genelgeyi yazanların kafa da pırıl pırıl..ben hiç Tr gündemini takip etmiyorum. Eşim haberlerden duyunca söyledi “tam kapanma gelmiş Tr’ye” diye..dedim orda tam kapanma kavramı da çok değişiktir şimdi..burda tam kapanma yok şu an, sadece market ve eczaneler açık, kuaförler randevulu ve testle müşteri alıyor. Marketlere alışveriş arabasız giremiyorsunuz. Okullara da öğrenciler dönüşümlü olarak ve sık sık test yapılarak devam ediyorlar. Vaka sayısı 100 binde 165 olduğunda okullar şak kapatılıyor. Akşam 10’dan sonra sokağa çıkma yasağı var, kimse çıkmıyor gerçekten.
Tr’de duyuyorum, güya akşam 7’den sonra dışarı çıkma yasağı var ama herkes iftar davetinde:///
orda kolay kolay korona biyere gitmez gerçekten:///
Kız oldukları yerde duruyor namıssızlarYine çok geç kaldım ya bayağı muhabbet dönmüş
Valla param var tuzluk full yapalim sepet ondan da eksik kalmayalım yuppim
Bu arada babanın coinler ne durumda
Yok yok hiç birşey olmaz inşallah kötüyü çağırma olumlu mesaj yolla evreneKız oldukları yerde duruyor namıssızlarbi sermayelerine gelseler hemen bozup parayı çekip kapatcamda, yok nuh diyor peygamber demiyorlar.inşallah kapanmada bir olay olmaz kaçacak yerimde olmaz
![]()
Ama site bahçesine çocuğu çıkarmak yasak...Yani şu genelgede bile o kadar çok şu olursa muaf yazmışlarki pes dedim.araç muayenesi olmazsa hayat durmuyor, kapanma süreci bitene kadar ertele işte derdin ne, yok muhasebeciler, yok inşaatçılar yani hiçbiri hayati önem taşımıyor.kendi sektörümden örnek vereyim şimdi inşaat sektörü serbest demişya, tüm inşaat işçileri, müteahhitler, yapı denetimciler hatta proje firmaları izin yazdırır.bizim iş aynen aynı yoğunlukta, aynı kalabalıkta devam eder.3 hafta inşaatlar dursa kimse ölmez, ha kamu binası vardır acil yapılacak hastanedir, ne bilim köprüdür,yoldur anlarımda onuda belirtmemiş genelgede.her sektörü muaf tutmuş gibi bişey
oransala gir o zaman.Yine çok geç kaldım ya bayağı muhabbet dönmüş
Valla param var tuzluk full yapalim sepet ondan da eksik kalmayalım yuppim
Bu arada babanın coinler ne durumda
Sonra 3 lot versinler dalga geçin demioransala gir o zaman.![]()
Hay maşallah buna göre herkes çalışabilirsokağa çıkma yasağı var ama araç muayene istasyonları bile açık şaka gibi, kullanılması yasak araçların muayeneleri ne kadar elzem acaba
çoğu işyeri izin alıp çalışmaya devam eder.Bizide kurumun insiyatifine bırakmışlar, en fazla yüzde 50 personel bulundurulacak dediğinden dönüşümü zorunlu yapmışlar.seninkiler ne yapar bilmemde benimkiler yüzde 90 dönüşüm der, haftada 1 gün giderim gibi.