- 3 Eylül 2012
- 21.848
- 57.486
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.461
Yeşil derken endeks yeşil nomu, portföy hala kırmızı o kadarını daha hak etmedik
Bir diye hor görme yesam :)1 gram gümüş alındı hahhahahah evet yanlış duymadınız 1 gram
nisan 2021 alınan gümüş miktarı
51 oldu :)
Bir diye hor görme yesam :)
Beni de gaza getirdin ek ders ve maaş dönemlerimde ayrı ayrı atacağım kenara
1 gram gümüş alındı hahhahahah evet yanlış duymadınız 1 gram
nisan 2021 alınan gümüş miktarı
51 oldu :)
Umay- hadi 1 gram da sen al :)
Param yokUmay- hadi 1 gram da sen al :)
Param yoken son aldığımla beraber 35 gr olmuştu.
Sen bir ara 1000 liralık almamış mıydın
Ben de 50 gr yapmıştım o zamanlar hatta 5.99lardaydı falan. Sonra sattım gittii onları pişmaan olduö
Altın düştü bir miktarKızlar 1 gram daha altın aldım ben aldıysam her an düşebilir
Ya yesa kamu spotu gibi oldu...ay cok guzel bır slogan/kampanya olmadı mı ya
haydi bir gram da sen al
dur büyük harf deneyim
HAYDİ BİR GRAM DA SEN AL
ya da italik
HAYDİ BİR GRAM DA SEN AL
aaaaa valla oldu bu sjdfhsafjhasdjf
Ya yesa kamu spotu gibi oldu...
Geleceginiz için,daha rahat bir yaşam için,hâlâ ucuzken bir gramda sen al
Bugün kendim için alışverişe çıkacaktım çok pis gaza geldim bir gramda ben alacağım
Ytd ytd ytdd..
Hayrına 1 gramda benim için al. Çok çıkarsa inkar etme amaGümüş alamadım daha paramı vermiyor bankalar
Ayyy 1 gram gümüşmüymüş 1 gram 1 gram gümüş alarak zengin olursak dünyada bir ilk olacağızz
Ayıp ettin 2 gr aliyomHayrına 1 gramda benim için al. Çok çıkarsa inkar etme amabak söz uçar yazı kalır. Burda delili var.edit: bibi bana 1 gram gümüş alacak kesin bilgidir
İşte gerçek arkadaş şu virüs kurusun gel Ankaraya misafirim ol . Yuppi mihail de gelir combo yapar dağıtırız AnkarayııAyıp ettin 2 gr aliyom
Siz izmire gelin kız kuru kuru denizsiz ankarada napak burayı dağıtmak daha güzelİşte gerçek arkadaş şu virüs kurusun gel Ankaraya misafirim ol . Yuppi mihail de gelir combo yapar dağıtırız Ankarayıı
Anıtkabire gideriZ. Yılda bir gideriz biz benim kız Atatürkün köpeği foks a üzülür her gittiğindeSiz izmire gelin kız kuru kuru denizsiz ankarada napak burayı dağıtmak daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?