- 13 Eylül 2015
- 21.846
- 68.657
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.421
Ben de 100 telemi gumuse gomecegimKafama görehisse aldım 50 liralık çünkü ben hep 50 liralık alırım
1.5 lira zarardayım allahım borsa beni perişan etti
Fikrim var evet,Tuzladan bakin,universite ve hastanelere yakin olsun,kirasi kendini oderOturulmalık ev almak zor cidden su an bizim icin. Istanbulda yatirimlik ev nerden alinir fikri olan var mi? Uygun fiyata kiracı sorunu olmadan alabilir miyiz?
Emlak kralicesiGeyikliGece evlerin aidatlarini sen mi oduyorsun,kiracilar mi?
Bir cogunda az da olsa aidat var,o is nasil oluyor
Peki dumankayada dairen var mi,bir tane baktim,1+1 145,bana cok mantikli geldi cicegi burnunda comezligimle:))Kiracilar tabi ki :))
Vergide de bir avantajim var ama onu demiym.
Kiracilar ciksa kredileri rahat döndururum ama aidatlar beni üzerhavuzlu guvenlikli site oldugu icin 400 civari aidatlar.
Peki dumankayada dairen var mi,bir tane baktim,1+1 145,bana cok mantikli geldi cicegi burnunda comezligimle:))
Pardon 1+hicmis,e olur o kadar,ogrenicez
Sunu desenevar :)
Miniroyalde, helenium wingste ve dumankayada cogu
Arkadasim da kadikoy kentplusta topladi. Bence o bölgedekiler gayet degerlenecek. Ytd.var :)
Miniroyalde, helenium wingste ve dumankayada cogu
Arkadasim da kadikoy kentplusta topladi. Bence o bölgedekiler gayet degerlenecek. Ytd.
Evet aslinda o cok basinda aldi cok uyguna. Bu fiyatlara degilKentplus zaten degerli. Yeri cok kiymetli.
Kira carpanina bakinca benim yatirim anlayisima uymuyor.
1.900.000 liraya 3+1 satiyor icinde 7 bine kiraci
450ye 1+1 satiyor 2 bin kiraci
Bi tane 2+1 bakmistim, 3250 kiraciydi ama fiyatini hatirlayamiyorum.
1.900.000e ben en kotu ihtimal 15 tane ev alirim kiralari kendi kendini oder 1 senede. Seneye gelsin 20 k kira
Bu kiralar icin bu paralari ben baglamam.
Cok degerlenecegini dusunmuyorum. Cunku zaten degerlenmis
Ytd
Evet aslinda o cok basinda aldi cok uyguna. Bu fiyatlara degiliyi kira aliyor. Bende ordan bakmiyorum benim uzmanlik alanim farkli ( parahanim metodu) ama simdi yurtdisina tasindik o yüzden tarz degistirecegim. Site fikirleri alabilsem senden sevinirim. Özelden de yazabilirsin.
Öyle bi mahalleden aldık üniversite inşaatı var diye. Çok değerlenir inşallah amin :)Simdi istanbulda konumu sahane, temiz bir mahalle buldum. 2 yani cok pahali. Burasi ucuz. Biraz karistiriym
Bir yaninda ortalama 3+1 ler 1 milyon, bir yaninda 1 milyon 500 bin gibi. Burda 550 bine, 600 bine sıfır evler buldum. Tabi detaylar önemli. Bakıciymm :)
29 lotum var :)
60 lot için emir girdim, düşe düşe 29 düşmüş bana da:) Kısa günün karı.
Dün borsada alım fırsatı açısından iyi bir gündü:) Ben düşüşlerde moral bozmuyorum hiç, genelde bana göre iyi firmalara:) girdiğim için düşüş kısa vadeli olur ve benim içinde alım fırsatı olmuş oluyor diye düşünüyorum. Dün Gözüme kestirdiğim firmalardan biraz biraz alım yaptım. Şu an bile cüzi bir tutar olsa da kardayım
Tek diyecegimÖyle bi mahalleden aldık üniversite inşaatı var diye. Çok değerlenir inşallah amin :)
60 lot için emir girdim, düşe düşe 29 düşmüş bana da:) Kısa günün karı.
Dün borsada alım fırsatı açısından iyi bir gündü:) Ben düşüşlerde moral bozmuyorum hiç, genelde bana göre iyi firmalara:) girdiğim için düşüş kısa vadeli olur ve benim içinde alım fırsatı olmuş oluyor diye düşünüyorum. Dün Gözüme kestirdiğim firmalardan biraz biraz alım yaptım. Şu an bile cüzi bir tutar olsa da kardayım