Yatırım bizden sorulur! :)

Evet kentsel donusum konusu mantikli.
Binalar mini miniyse arsa paylari da sanirim iyidir.
Inceleyecegim. Ama dedigin gibi istanbul daha karli duruyor.

Senin evin kirası çok iyiymiş,10 yılda kendini amorti ediyor.burda malesef 20 yıldan önce amorti eden ev bulmak çok zor.Bende şimdi senin oralardan almak istedim ,nereler oralar acaba

Senin evin kirası çok iyiymiş,10 yılda kendini amorti ediyor.burda malesef 20 yıldan önce amorti eden ev bulmak çok zor.Bende şimdi senin oralardan almak istedim ,nereler oralar acaba

Tuzla
Semt cok guzel degil de sabanci, okan ve bi de suleymansah mi ne bi universite daha var. Bunlarin civarinda cok fazla site var. 1+1 1+0 cogunluk ama parasina gore kirasi sahane.

Tuzla
Semt cok guzel degil de sabanci, okan ve bi de suleymansah mi ne bi universite daha var. Bunlarin civarinda cok fazla site var. 1+1 1+0 cogunluk ama parasina gore kirasi sahane.
Kesinlikle .sonuçta yatırım amaçlı,sabit bir kira geliri var.Ankarada özel üni yakınlarında o tarz yerler var,ancak alış maliyetleri çok yüksek

Nomu birpaylasim sitesinde gordum,fifabanka gumus hesabini da almis icerigine,kuveytten oraya kacacagim yazmislar,bilgin olsun,ben kuveytte bir hesabim olsun diyordum,simdi biraktim oylece.
Duyan da param var sanir Allahim

Munecim cook guzel aciklamissin,ben bu ayi boga hareketlerini ulkeler arasi arenada goruyorum ornegin.
Manuplasyonla alta dusurme ham yapma durumlari.
Borsa vsde hic aktif olmadim ama para durumcu Ozlem Denizmenden ogrenmistim az cok,ne nedir,ne degildir...

Nomu birpaylasim sitesinde gordum,fifabanka gumus hesabini da almis icerigine,kuveytten oraya kacacagim yazmislar,bilgin olsun,ben kuveytte bir hesabim olsun diyordum,simdi biraktim oylece.
Duyan da param var sanir Allahim

Artık Denizbank'ta bir hesabim var canım.
Yalniz bütün üyeler bekliyormus ki nomu konu acsa da yatirim planlarimizi konussak, paylassak, kararlar alsak.

En az ses veren nomunomuchua

Çünküsü bankaya gittim :)
Artık gümüş alabilirim. Ve borsaya dalabilirim.
Tutmayın beniiii..

Pardon tutun bence az daha :)

Artık Denizbank'ta bir hesabim var canım.

Çünküsü bankaya gittim :)
Artık gümüş alabilirim. Ve borsaya dalabilirim.
Tutmayın beniiii..

Pardon tutun bence az daha :)

Ya aramızda kalsın ben 1000 tl.ile girdim borsaya

Allah akıl fikir versin Ahahahh

Ay pardon bu değildi

Allah bol kazanç versin diyecektim:)

Giz bacim para yokki yatirimda edim 1 yildir evliyim 1 yildir kocam habire borclarini oduyo halada bitmedi
Para olsa altina yatircam oda oyle elimde vercek altin olcak bankada vs olmicak

akportföyde bir süredir aktif olmayan iki yabancı fon sepeti tekrar açıldı kızlar (içerikleri değişerek): "alternatif enerjiler yabancı hisse senedi fonu" ve "sağlık sektörü yabancı hisse senedi fonu". İş dolayısıyla az biraz biliyorum, gelişmiş ülkelerin yeşil enerjiye geçişle ilgili ciddi politika değişiklikleri var (biz maalesef epey geriden takip edeceğiz). Yine gelişmiş ülkelerin de covidden sonra sağlık sisteminde ise gelecekte yapacakları iyileştirmeler ise malum, uzman olmaya gerek yok. Bilgilendirmedir, yatırım tavsiyesi değildir diyerek sorumluluk reddimi koyayım :)))

Hisse senedi fon sepetleri yatırıma yeni başlayanlara çok uygun bence, trade etmeye göre daha risksiz ama yine de kazançlı bir uzun vade aracı.

Bu iki fon da ne kadar ucuz öyle

Yenı geldiler diye mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…