- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.585
- 40
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.381
hissemden188 tl kardayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar.
Çok çılgın bir dalgalanmanın içindeyim.
10 dk önce bin lira zarardayken şimdi yüz lira zarardayım..
Gerçek borsada da durumlar bu kadar çalkantılı mi? Yoksa bu sanalın oyunu mu? :)
şimdi senden görüp baktım gün içinde karım 10,200 tl olmuş şuan 7,600Günaydın kızlar.
Çok çılgın bir dalgalanmanın içindeyim.
10 dk önce bin lira zarardayken şimdi yüz lira zarardayım..
Gerçek borsada da durumlar bu kadar çalkantılı mi? Yoksa bu sanalın oyunu mu? :)
Daha da calkantili
o kagıtta çıkacak göz var mı morportakal :)Sana gecen hafta dedigim kagit 5.12ydi, 5.59 gordu, 5.04e dustu, 4.60a dustu, simdi 4.85
Buna 100.000 koydugunu dusunsene.
o kagıtta çıkacak göz var mı morportakal :)
Sana gecen hafta dedigim kagit 5.12ydi, 5.59 gordu, 5.04e dustu, 4.60a dustu, simdi 4.85
Buna 100.000 koydugunu dusunsene.
Benim hic yokkk.Arkadasim yonlendiriyor Hatta nasil alacagimi ekran goruntusu ala ala adim adim anlatti beklemedeyizz bakalim.Bitcoinle ilgili bilgim sıfırın altında:)
Bugün Denizbank'a gideceğim hesap açmaya.
Gümüş için ve yatırım bölümünü aktif edeceğim.
Artık haftasonu biraz daha okur cesaretlenir pazartesi ben de hamle yapabilrim belki..
Bu sikinti iste.Eger ruh sagligini etkileyecek o da domino etkisi bizelere yansiyacaksa ben karsi cikarim gibime geliyor.Baslarim senin borsana diye.Kızlar, borsa gerçekten çelik gibi sabır işi. Eşimden biliyorum, adam hergün kaçan balığa kahrolmaktan heder oldu. Bilgisi çok sağlam borsayla ilgili bundan eminim ama adamın basireti mi bağlı, beyni mi çürüdü bilemiyorum(yapmaması gereken atakları göz göre göre yapıyor) ama uzun süredir yol alamıyor. Bir de aşırı tahammülsüz, stresli bi insana da dönüştü.
Ben hiç müdahil olmuyordum şu ana kadar ama burdan aldığım cesaretle ben de dahil olma kararı aldım.
Ama benim şu an borsayı takip edecek imkanım yok, iki ay sonra işten çıkınca ilgilenebileceğim, o zamana kadar yol haritamı belirlemeye çalışacağım.
Benim de eşim bitcoinde ışlem yapıyor 2 seneyi geçti. Ben de ondan sora sora öğrendim biraz. 2 gün önce kendim girdim ama şu an genel bir düşüşte. Haliyle alt coinleri de etkiliyor düşüş. Elimi attım kuruttum diyeceğim ama ben girerken de düşüşte idi zaten:) Benim aldıklarım da 5 cent kadar düştü. Yine de bir 900tl artıdayım. Çok büyükle baslamadigim için iyiyim şu an ama büyük parayla girilse cidden sınır stres işi.Benim hic yokkk.Arkadasim yonlendiriyor Hatta nasil alacagimi ekran goruntusu ala ala adim adim anlatti beklemedeyizz bakalim.
Eşim de gece gunduz borsa calisiyor.Oyle pis bir huyu var bir seyi kafaya koydumu yapar.Az cok cozdum olayi diyor ve haftaya o hayali borsa uygulamasindan gercegine gececekmis bakalim.Ek ders kadar yatirsin bir baslasin bakalim.
Kızlar, borsa gerçekten çelik gibi sabır işi. Eşimden biliyorum, adam hergün kaçan balığa kahrolmaktan heder oldu. Bilgisi çok sağlam borsayla ilgili bundan eminim ama adamın basireti mi bağlı, beyni mi çürüdü bilemiyorum(yapmaması gereken atakları göz göre göre yapıyor) ama uzun süredir yol alamıyor. Bir de aşırı tahammülsüz, stresli bi insana da dönüştü.
Ben hiç müdahil olmuyordum şu ana kadar ama burdan aldığım cesaretle ben de dahil olma kararı aldım.
Ama benim şu an borsayı takip edecek imkanım yok, iki ay sonra işten çıkınca ilgilenebileceğim, o zamana kadar yol haritamı belirlemeye çalışacağım.
Çok büyük sıkıntı gerçekten chelzy:/Bu sikinti iste.Eger ruh sagligini etkileyecek o da domino etkisi bizelere yansiyacaksa ben karsi cikarim gibime geliyor.Baslarim senin borsana diye.
Morportakal sana yazdım bu arada belirtmeyi unutmuşum:)Ankara'da yatırımlık ev de işçi bloklarından alınabilir. Özellikle satmayacağım çocuğa kalsın deniliyorsa. Iki üniversite var bir kere boş kalmaz. Biraz pahalıdır içine eşya da koyayım diyorsan 350bin gözden çıkarılmalı 2+1 Çok eski evler için. En az 1500e de kiraya verilir özellikle okullar açıkken. Sifir ev almaya kalksan burda ki çok az var.1,2 milyon olur en az o da. Ki o da 1+1 veya 2+1. Bir de şundan dedim aslında sonrası için kentsel dönüşüme girileceği soylenir yıllardır. Bence de şimdilerde olmasa da girecek. Çünkü kat sayıları az. Yeni yapılanlar belki 20 katlı. 14 katlilar falan var onlar da eski. İlerisi için iyi yatırım sanki. Umarım böyle tavsiye vermek de yasak değildir:)
Walla ben çok ketumum morportakal..hem de çok soğukkanlı..aslında borsa tam benlikmiş:)Aynen oyle.
Bence bilgi sizdirmadan cok zor ya. Kendi kafama gore de azbucuk kar ettim ama mesela suan yuklu miktar yatirdigim bi kagitta resmen savaş var yine saglam artidayim ama 2 gun once nerdeyse 2 kat karim vardi. Bana kalsa bu dususte kacardim kacmamak lazimmis.
Bekliyorum.
Daha once de 100 bin koydugum kagit once 113e cikti, 48e indi, 220ye cikti sattim. Hepsi 2 ay icinde
Ankara'da yatırımlık ev de işçi bloklarından alınabilir. Özellikle satmayacağım çocuğa kalsın deniliyorsa. Iki üniversite var bir kere boş kalmaz. Biraz pahalıdır içine eşya da koyayım diyorsan 350bin gözden çıkarılmalı 2+1 Çok eski evler için. En az 1500e de kiraya verilir özellikle okullar açıkken. Sifir ev almaya kalksan burda ki çok az var.1,2 milyon olur en az o da. Ki o da 1+1 veya 2+1. Bir de şundan dedim aslında sonrası için kentsel dönüşüme girileceği soylenir yıllardır. Bence de şimdilerde olmasa da girecek. Çünkü kat sayıları az. Yeni yapılanlar belki 20 katlı. 14 katlilar falan var onlar da eski. İlerisi için iyi yatırım sanki. Umarım böyle tavsiye vermek de yasak değildir:)
Evet kirası az fiyatına göre. Özellikle öğrenciler olmadığı için şu an sanırım. Ama yaz sonu olsa okullar açılsa falan da 1700 belki 1800e verilir. Dediğim gibi dönüşüm olursa çok kar getirir. Zaten onun için fiyatlar bence fazla 50 senelik eve göre. Ya da arsa payı fazla oluyor bazılarının onu belirtiyorlar falan. Aslında Ankarada 145e ev alıp 1200e kiraya verilecek yer olduğunu pek sanmıyorum. Mesela üniversite olup da en uygun yer sanırım yukarıyurtcu mahallesi tee Eskişehir yolunda çok çıkışta yani. Orda bile 200bine alınır sanırım. Kira da 1000 olur mu bilmem. Sanırım Istanbul daha mantıklı yatırımlık ev için. Yine de bilen arkadaşlar varsa yine söyler. Diğer dediğim yer de Çankaya üniversitesine en yakın yerleşim yeri. Oraya da bir bakabilirsiniz. Pek bilgim yok ama öğrenciler vs hep orda oturuyor.350 bin verebilirim ama istanbulda 145e aldigim evde 1200e kiraci var
3 ozel universitenin arasinda bir yer.
450, 550, 650 de verebilirim ancak aldigim kira ona degecekse. Ama işçi bloklarini not edeyim, haftasonu yasaginda inceleyecegim. Tesekkurler
Çok büyük sıkıntı gerçekten chelzy:/
bizim kaç yıldır vaktimizden çaldı resmen eşim. Sabah akşam gözü sürekli teldeydi, bahanesi de hazır:borsayla ilgileniyorum.
Geçen yıldan beri bana söyleyip durduğu hisseler 8/10 kat gitmiş. Alıcam, çocuklar büyüyene kadar tutucam falan dediği..ve ben bunları geçen hafta farkettim..benim için olay paramızı katlamaması ya da artırmaması da değil..uzun süredir işlem yapmasına rağmen akılcı bir planının olmaması-vaktimizden çok anlamlı bir süreye çalması-ve ben defalarca ikaz etmeme”bak ben bu işleri sana bıraktım, bana anlatma” dememe rağmen, gelip gidip “ben sattım hisse % 10-20..gitti diye başarısızlıklarını anlatması.
Sizin de yavrular küçük, borsa için ayıracağınız zamanı çocuklardan, birbirinizden çalmamaya özen gösterin. Hırs yapıp, saplanınca Allah korusun, çok tehlikeli bir yer olabiliyormuş.
Walla ben çok ketumum morportakal..hem de çok soğukkanlı..aslında borsa tam benlikmiş:)
sen idolümsün bu arada