Yatırım bizden sorulur! :)

Bu kadar yatırımcı kadın gördüm gaza geldim. Ben de coin aldım bugün 5 gibi:) Tabii ki ben aldım düştü azcik ama bir 50 lira kazandım yine de. Tabii 1 ay süre verdim kendime. Bakalım ne olacak. Zaten artar diye umuyorum 4-5 saatle anlaşılmaz. Hatta hiç bakamam gerek ama merak:))

Kizlar iyi kötü fikir sahibi olacağım ınsallah da.
Şunu merak ettim.
Diyorlar ki 2 uzun,2 orta, 2 kısa vadeli hisseler seçin mesela.
Neye göre karar vermek lazım hangisi uzun hangisi kısa?

Burda iste baya bilgi lazim ya, o ha dedin mi olucak is degil malesef.
biz günlük al sat yapıyoruz en fazla 1 hafta kalır 1 hisse o da en fazla.şirketleri iyi bilmek lazım senin yazdığklarını uygulamak için ne zaman sermeye artırımı yapacak temettü verme ihtimali gibi gibi..ayyy hiçç uğraşamam sarı sarı gram alırımmmm geçerimmm :KK70:

Ya benimkiler daha uzun kaliyor canim sıkılıyor.
🤪 ekim sonunda aldim, hala duruyor. 33e aldim suan 71de. Ama ben bu parayi yiyemiyorum 🤪🤪 danismanimdan haber bekliyorum 🤓
sat desin artik az paralanalim.

gecen burda biri demisti, balik yemeyi degil balik tutmayi ogrenmek istiyorum. Ama hazir pismis baligin tadi da baska oluyor diye. Valla cok tatli oluyor 🤪

Burda iste baya bilgi lazim ya, o ha dedin mi olucak is degil malesef.

Ya benimkiler daha uzun kaliyor canim sıkılıyor.
🤪 ekim sonunda aldim, hala duruyor. 33e aldim suan 71de. Ama ben bu parayi yiyemiyorum 🤪🤪 danismanimdan haber bekliyorum 🤓
sat desin artik az paralanalim.

gecen burda biri demisti, balik yemeyi degil balik tutmayi ogrenmek istiyorum. Ama hazir pismis baligin tadi da baska oluyor diye. Valla cok tatli oluyor 🤪
senin sayende tüm k.k kadınları yatırıma merak sardı. haldır haldır derslerine çalışıyorlar :KK70:

Bu kadar yatırımcı kadın gördüm gaza geldim. Ben de coin aldım bugün 5 gibi:) Tabii ki ben aldım düştü azcik ama bir 50 lira kazandım yine de. Tabii 1 ay süre verdim kendime. Bakalım ne olacak. Zaten artar diye umuyorum 4-5 saatle anlaşılmaz. Hatta hiç bakamam gerek ama merak:))

Bende altcoin almayı düşünüyorum borsa kısıtlı saat o 24 saat tam benlik diye 😂😂 ufak bi para yatıracağım bakalım

Bende altcoin almayı düşünüyorum borsa kısıtlı saat o 24 saat tam benlik diye 😂😂 ufak bi para yatıracağım bakalım
Yani deneyin bir. Benim de hesapta çekmediğim öyle yatan param vardı gaza gelip aldım. Basında durmama gerek de yok dedim günde bir kere girip stake etsem yeter dedim. Ama dayanamayıp 2 kere baktım sanki uçup kaçacak da hemen:))

Yani deneyin bir. Benim de hesapta çekmediğim öyle yatan param vardı gaza gelip aldım. Basında durmama gerek de yok dedim günde bir kere girip stake etsem yeter dedim. Ama dayanamayıp 2 kere baktım sanki uçup kaçacak da hemen:))

Valla bitcoinde hepsi mümkün :) kaldıraç sistem olunca bi an da yükseliyor Zaten btc piyasasında olanlar %10 falan beğenmiyor biz %10 göbek atıyoruz 😂 bende evdeyim uğraş olur bişeylere bakmaya ihtiyacım var :)

Valla bitcoinde hepsi mümkün :) kaldıraç sistem olunca bi an da yükseliyor Zaten btc piyasasında olanlar %10 falan beğenmiyor biz %10 göbek atıyoruz 😂 bende evdeyim uğraş olur bişeylere bakmaya ihtiyacım var :)

Dün sabah bi kagit aldim. %5.75 yapti. Bugun de tavan. Diyorum ki allahim hangi duamin kabulü 🤪🤪

Aynen. Ben riski çok az bir şeyde deniyorum ilk baş. Aynı seviyelerde kalsa da hatta biraz düşme payı olsa da totalde kazanıyorsun. Yavaş yavaş riske girerim. Yeni projeleri veya destekleyeceği projeleri vs inceleyebilirsiniz evdeyken dediginiz gibi.

Hosuma gittigi icin sizinle paylasmak istedim😊

24ED4808-E575-455D-A120-C229DFAB3927.jpeg

Aynen. Ben riski çok az bir şeyde deniyorum ilk baş. Aynı seviyelerde kalsa da hatta biraz düşme payı olsa da totalde kazanıyorsun. Yavaş yavaş riske girerim. Yeni projeleri veya destekleyeceği projeleri vs inceleyebilirsiniz evdeyken dediginiz gibi.

Aynen uğraş olacak açtım hesabımı :) bakalım neler olacak yeni mecrada :)

Var var benim var :)
Arkadaslar,ornegin kuveytturk ya da denizbanka gittim,hesap actim,cuzi bir miktar para yatirdim.
1-benim takibim disinda telefonuma mesaj vs geliyor mu?
(cunki deneme amacli sadece kendim bilmek istiyorum,telefonumu cocuklar da kullaniyor)
2-Hic tecrubem olmadigi icin soruyorum,ornegin hesapta 500 var da ben 200 tllik gumus alacagim,onu nasil belirtiyorum ve bu kadar cuzi meblag icin hesap isletim bedeli alinirsa astari yuzunden pahali gelmez mi?
Hic banka isim olmadi bugune kadar,ayiptir soylemesi:))
Esime de danismayayim,karpuz kabugu misali:)

Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen🥰🥰
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var😌

Ay bu ne be bu kadar da değil 😂 hayata da bi kere geliyorum hiç kasmam bu kadar. Bu direkt tlc aşırı pintileri örnek almış :)

Arkadaslar,ornegin kuveytturk ya da denizbanka gittim,hesap actim,cuzi bir miktar para yatirdim.
1-benim takibim disinda telefonuma mesaj vs geliyor mu?
(cunki deneme amacli sadece kendim bilmek istiyorum,telefonumu cocuklar da kullaniyor)
2-Hic tecrubem olmadigi icin soruyorum,ornegin hesapta 500 var da ben 200 tllik gumus alacagim,onu nasil belirtiyorum ve bu kadar cuzi meblag icin hesap isletim bedeli alinirsa astari yuzunden pahali gelmez mi?
Hic banka isim olmadi bugune kadar,ayiptir soylemesi:))
Esime de danismayayim,karpuz kabugu misali:)

Ben Kuveyt kullanıyorum gümüş için hem makas aralığı az altında da öyle bi ara altın al sat yapıyordum orada :) Online başvur eve gelip açıyorlar. Mesaj istemiyorum dersin ona göre göndermezler sorun olmaz. Ben bugün 50 tl işlem yaptım 1 tane bile alabilirsin. Rakam yazıyorsun oraya zaten alırken görürsün. Hesap işletim ücreti alınmıyor sadece alırken kuruş bi vergi kesiliyor o da çok az o kadar.

X