-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Gerçekten konunuz yok faydalı oldu. Ben arada ekonomi topiklerine bakıyorum ama hep günlük sohbetler oluyor. Bu konuda birçok faydalı bilgi edindik gerçekten keşke hepimiz yatırım yapmayı öğrenene kadar konu aktif olsa
Ben de iki gün önce maaş yatınca 7 gram altın aldım.Ben varım hatta hemen başlıyorum
Bu ay elimize biraz para geçti eve birkaç parça eşya alma niyetimiz vardı ama sizleri okuyunca vazgeçtim altın aldım
Şimdi de borsa araştırıyorum biraz gözüm keserse eğitim alıp ufaktan başlayayım diye düşünüyorum bakalım
Hadi bismillah bereketli olsunBen de iki gün önce maaş yatınca 7 gram altın aldım.
Kalanı ay sonuna kadar yenecek ondan daha yatırım yapamam bu ay :)
Dışarı çıktığımda ınsallah kuveyt ya da denizbanktan kızım adına hesap açtırıp borsayı da o hesapta deneme niyetim var.
Ama sıfır bilgiyle deneye yanıla küçük miktarla.
Kızımın şansına yürür ınsallah.
Ben de iki gün önce maaş yatınca 7 gram altın aldım.
Dışarı çıktığımda ınsallah kuveyt ya da denizbanktan kızım adına hesap açtırıp borsayı da o hesapta deneme niyetim var.
Evet benimde hesap açtırmam gerekiyor bahsettiğiniz bankalarda gümüş hesabı da varmış.Ben de iki gün önce maaş yatınca 7 gram altın aldım.
MerhabalarIzmirli misiniz?
Benim danismanim sadece Izmirlilere ve Izmir'e calisiyor. Bu konuda cok kati sebebini bilmiyorum:)
Merhabalar
Ben de izmirdeyim. Özelden ismini almam mümkün olur mu acaba, araştırmak istiyorum.
Önce kendisi ile konuşmam gerekiyor izni olursa paylaşırım. Malum referans ile çalışıyor ama ben yakından tanımadığım arkadaş / aile harici kişilere referans olmayı tercih edemiyorum anlayışınıza sığınarak. Hassas bir konu çünkü.
Konu guncel kalsa keske. Uzun zamandir merak ediyordum ama cesaret edemiyordum ben de su an kripto paralari denemeye calisiyorum olaylari nedir anlamaya calisiyorum. Amacim cok para kazanmak degil su an elimdekini koruyaym yetersadece sistemi cozmeye calisiyorum.
Temettü nedir onu da aciklayaydin.
Sıfır borsa bilgili birine aciklarcasina
Ben bugun büyük bir yatirim yaptim. Bir paket kanatla bir paket yulafi pisirdim. Koca bi tencere lapa ile sokaktaki patili cocuklari doyurdum. Yeter
Karda su bulmakta zorlaniyorlar. Bunu da ihmal etmeyin ne olur, yiyecek veremeseniz bile su koyun ☺