Yatırım bizden sorulur! :)

Aktif tutarsak aktif olur :)
Herkes burada yatırım adına gelişmeleri paylaşsa, fayda gördüğü her adımını anlatsa ne güzel olur.
Ben paylaşacağım ınsallah.

Ben de iki gün önce maaş yatınca 7 gram altın aldım.
Kalanı ay sonuna kadar yenecek ondan daha yatırım yapamam bu ay :)

Dışarı çıktığımda ınsallah kuveyt ya da denizbanktan kızım adına hesap açtırıp borsayı da o hesapta deneme niyetim var.
Ama sıfır bilgiyle deneye yanıla küçük miktarla.
Kızımın şansına yürür ınsallah.

Hadi bismillah bereketli olsun

Garanti yatırım is

Kuveytturk başvuru yaptığınızda bulunduğunuz yere geliyor ev ya da iş adresi farketmeksizin. Denizbank da öyleydi sanırım. Borsalar şu an çok şişmiş durumda herkes karı duyunca merak sarmis ama paranızın tümüyle hisse almayın.
Ve kredi ile bir yer almak mantıklı. Hala kelepir yerler var. Mesela annem 69b e 25 m^2 bir dükkan bulmuş geçen gün söyledi. Bu tarz yerleri alırken fiyat performans karşılaştırması yaparsanız güzel yatırım yaparsınız. Ha 28 yeriniz olmayabilir ama 10 yıl sonunda 2- 3 yeriniz mutlaka olur

Evet benimde hesap açtırmam gerekiyor bahsettiğiniz bankalarda gümüş hesabı da varmış.

Her ay 10 gr kadar gümüş alıp unutmayı planlıyorum.

Merhabalar
Ben de izmirdeyim. Özelden ismini almam mümkün olur mu acaba, araştırmak istiyorum.

Önce kendisi ile konuşmam gerekiyor izni olursa paylaşırım. Malum referans ile çalışıyor ama ben yakından tanımadığım arkadaş / aile harici kişilere referans olmayı tercih edemiyorum anlayışınıza sığınarak. Hassas bir konu çünkü.

Sirken bende yeni basladim simdilik artidayim ama aa boyle yapmaliyim dedigim seyler oldu

Temettü nedir onu da aciklayaydin.
Sıfır borsa bilgili birine aciklarcasina

Ay ben dun öğrendim dur kendi cümlelerimle yazayim inşallah tam puan alırım

Şimdi bi şirket 2020 yılında inanılmaz kar sağladı yürüdü gitti number 1

Içinden geldi dedi ki ben bu karımı bütün hissedarlarimla paylaşacağım

Tabii mesela ben yüzde 1 ortağım bana ona gore verdi para

Sen yüzde 15 ortaksin sana da ona gore

Bazı şirketler hiç yapmazmış bunu
Bazıları ara ar yaparmış

Bende bir kilo mama ile et sulu makarnayi karistirdim kutuya yan cevirdim koydum biraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…