- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #6.521
Yicen mi yedirecen mi
Ben de 300 tl kardaydim karimi da bastim bakalim ne olacak
Yedirecegim ya caaaaaanim topik arkadaşlarıma feda olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yicen mi yedirecen mi
Ben de 300 tl kardaydim karimi da bastim bakalim ne olacak
Kızlar açıldı:)
Yatırım hesabim açıldı sonunda.
Yalnız ilk hisse alımı için emir girişi yaptigimda müşteri risk grubuna uygun değil dedi.
O ne ola ki sizce?
Yarabbim bir türlü kendimizi begendiremedik haaa!
damlaya damlaya göl olur önemli olan yavas yavas ögrenmekSabah 5te kalkip etherium almistim az karla sattim...
Aslinda cok guzel yerden yakaladim da anaparami artirmaya cesaretim yok. Mecbur karlarim 3 kurus oluyor hahaha
damlaya damlaya göl olur önemli olan yavas yavas ögrenmekgerci sen zaten bir kac güne kalmaz milyonlarla oynarsin
![]()
önemli olan baslayabilmek, yerinde sayan bir ben kaldim firsatlar kaciyorHahaha 149 tl deydim suan ama sen beni milyona layik gorduysen seref verdin![]()
önemli olan baslayabilmek, yerinde sayan bir ben kaldim firsatlar kaciyor![]()
Zengin arkadaşlarım selamlar
Coinlerim düşüyor zalimlar
Altın düşüyorken 1 2 sene sonra bozmak için bugünlerde almak doğru olur mu sizce?
Gram altin düsmeye devam ediyor.. bekledigim gibibiraz daha düserse 20 gram kadar alabilirim
ytd![]()
E bu da bir şeydir hayırlı uğurlu bereketli olsun canım arkadaşım :)))Kızlar açıldı:)
Yatırım hesabim açıldı sonunda.
Yalnız ilk hisse alımı için emir girişi yaptigimda müşteri risk grubuna uygun değil dedi.
O ne ola ki sizce?
Yarabbim bir türlü kendimizi begendiremedik haaa!