• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle öyle
Sermayeyi yükseltip işi öğrendikten sonra daha rahat karşılarına geçip pazarlık yapılıyor
Tecrübe ile sabit :)
Peki şirketleri analiz etmek için (temel analiz daha çok) fastweb vs ücretli programlar tavsiye eder misiniz? veya tradingwiev investing vs iş görür mü?

Peki şirketleri analiz etmek için (temel analiz daha çok) fastweb vs ücretli programlar tavsiye eder misiniz? veya tradingwiev investing vs iş görür mü?
Ben cok hakim değilim ancak eşim ilgilenir ve tradingwiev üzerinden takip ediyor. Analizlerini falan oradan yapıyor. Ben de birkaç kez dahil oldum. Oldukça rahat bir sistem gibi geldi bana. Bence iş görür.

Kızlar hisseleri banka yatırım hesabıyla mı alıyosunuz yoksa ayrıca aracı kurum hesabınız var mı? Varsa hangileri yazarsanız çok sevinirim 😊

Ben de banka.
Araci kurum buyuk islem yaparsan, kredi kullanmak istersen avantajli.
Garanti cok kolay kullaniliyor kafa karistirici hic biseyi yok. Qnb ve ziraatte farkli uygulama indirmek gerekiyor.

İşlem hacminiz yükselirse aracı kurumlarla komisyon pazarlığı da yapabilirsiniz ancak ufak miktarlara pas vermezler diye düşünüyorum.

Islem hacmi buyukse bankayla da yapabilirsiniz komisyon pazarligi.
Kızın nasil olsu boza?

Arkadaslar coinleri neye gore aliyosunuz takip ettiginiz herhangi bir forum sayfa varmi guzel yardimci olabilecek. Biz bi kac sahis sayfasi takip ediyoruz ama genelde gelisiguzel kulaktan duyma isler yapiyoruz aslinda bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum ama evdi cocuklardi derken hic kafam almiyor

Arkadaslar coinleri neye gore aliyosunuz takip ettiginiz herhangi bir forum sayfa varmi guzel yardimci olabilecek. Biz bi kac sahis sayfasi takip ediyoruz ama genelde gelisiguzel kulaktan duyma isler yapiyoruz aslinda bu konuda kendimi gelistirmek istiyorum ama evdi cocuklardi derken hic kafam almiyor

Ben tamamen hislerime göre 😄😄

Hanimlar simdi dunden beri bana cook soruldu burdan yazayim dedim.

Kendimi trendyol linki verecek gibi hissediyorum hahaha

Dün 17 sularinda borsa bi catirdadi takiptekiler biliyordur.
Kimisi cok derin dustu ve hemen topladi
Kimisi daha yavas dustu daha gec topladi
Toplayamayan oldu
Toplayip cosan oldu

Yavas dusenler yatirimcisinin guvendigi, uzun vade dusundugu, trade yapmaktan cok yatirim yapanlarin yeri, daha guvenli limanlardir.

Cok cok ani dusenler ise gunluk alsatcinin cok oldugu yerlerdir. Hisseye guven yoktur en basit olumsuz harekette kacilan kagittir

Tabi ki sirf bununla degerlendirmemek lazim. Ama agir hareket benim her zaman tercihim.

Ytd ytd ytd 😍😍

Ben de banka.
Araci kurum buyuk islem yaparsan, kredi kullanmak istersen avantajli.
Garanti cok kolay kullaniliyor kafa karistirici hic biseyi yok. Qnb ve ziraatte farkli uygulama indirmek gerekiyor.

Islem hacmi buyukse bankayla da yapabilirsiniz komisyon pazarligi.
Kızın nasil olsu boza?
Geçti geçti çok şükür sağol. Birkaç gün sürdü halsizliği ama şimdi iyi çok şükür. Teşekkür ederim sorduğun için.

Açıkçası komisyon şu aşamada önemli değil benim için çünkü işlem hacmim düşük olacak benim de. Sadece arayüzü/kullanımı rahat bişey olsun istiyorum. Bir de temettülü/uzun vadeli hisseler ile haftalık/aylık al-satı karışmasın diye ayıracağım, uzun vadeler banka yatırım hesabında durur. Olmadı al-satı da diğer bankamdan yaparım, kullanımı kolay değil mi bankanın?
Bence kolay dediğim gibi bana yetiyor şu an.

Back