• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani 1 milyon teklif eden oldu hahahaha. O vekaletle dedi ama direkt yollim sana demedi. Baska hesaba gonderme ve nakit cekme hakki olmadan gir hesabima al sat dedi hahaha

Yooo ikizlerin yukseleni basaksa mukemmeldir hahaha

O yine sağlamcı köfteymiş.
Bedavaya yatırım danışmanı yapmak istemiş seni.

Oysa ben öyle mi didim?
Al dedim sana 500 didim.
Sen ona ne katsan kabulumdur didim.
Ben sana güveniyorum didim.
Sen ben gibi temiz kalpli insani zor bulursun:D

Dalga geçme ayıp oluyor hahaha
Çünküsü aslında gayet ciddiydim:D

ben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)

yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy

Yatırım danışmanı bulamadık amaaaaaa astroloji danışmanı bulduk o da güzelll:)
Hoşgeldin..

Altcoinler bitcoinin 50 bin dolari bulmasiyla hareketlenecek dediler arkadaslar sizde mi ayni duyumu aldiniz
Bitcoinin yükselmesi ile insanlar alt coinlerden kaçıp btc'ye gittiler. Oradan çıkış başlayınca diğerleri tekrar yükselir. Ben o nedenle az bir zararla da olsa coindeyim şu an. Bozmadım.

YTD

Bitcoinin yükselmesi ile insanlar alt coinlerden kaçıp btc'ye gittiler. Oradan çıkış başlayınca diğerleri tekrar yükselir. Ben o nedenle az bir zararla da olsa coindeyim şu an. Bozmadım.

YTD
Zaten ne yukselirse yukselirken aliyorlar alip bekleyen sabirli cok az. Bende 10 gundur aldim beklemedeyim

kız doğru söyle ciddi mi bu :rolleyes:

Evettt
Kotu niyetli olsam onu fena dolandirirdim. Aklinca kendini saglama aldi. Ama ben kagitlari virmanlar yine carpardim onu hahahha

Danismanima yönlendirdim anlasmislar.

O yine sağlamcı köfteymiş.
Bedavaya yatırım danışmanı yapmak istemiş seni.

Oysa ben öyle mi didim?
Al dedim sana 500 didim.
Sen ona ne katsan kabulumdur didim.
Ben sana güveniyorum didim.
Sen ben gibi temiz kalpli insani zor bulursun:KK70:

Dalga geçme ayıp oluyor hahaha
Çünküsü aslında gayet ciddiydim:KK70:

Yok ya bana paradan emeginin karsiligi neye denk gelirse al dedi hahaha
Benim icimdeki mor tosunu zorla cikartacaksiniz ortaya. Yapmayin 😃😃

ben de o civardan almıştım :) şu an gözlerim yaşlı :)

yükseleni ikizler olan ikizlerin güneşi haritada 12. eve düşüyorsa sıkıntı, 1. evdeyse holleyyyy
Hojam kısa bir araştırma yaptım 12ye bölünmüş dairelerde tek tek yerleştirip bakarak mı buluyoruz hangi evde olduğumuzu, doğru yapmış mıyım :rolleyes:

Yani 1 milyon teklif eden oldu hahahaha. O vekaletle dedi ama direkt yollim sana demedi. Baska hesaba gonderme ve nakit cekme hakki olmadan gir hesabima al sat dedi hahaha

Yooo ikizlerin yukseleni basaksa mukemmeldir hahaha
Moorr,noluyomus ikizlerin yukseleni basaksa.O ben çünkü😍🤣🤣

Back